Koupě mopu - jaký?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
312
11.6.15 07:09

Za mě také - Leifheit PICOBELLO XL MICRO DUO podlahový mop 56553 - mám tu levnější vezi dá se sehnat i s kyblíkem do 500,–, super se s ním pracuje. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
11.6.15 07:35

Mame asi rok stejny jako @Samamama a zatim bez vad ci reklamaci :palec: :potlesk: :potlesk: :oops: tak at dobre vyberes a s remi trasnemi mi tedy taky nesedi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.6.15 08:02

Já mám tento http://www.naseobchody.cz/…max-set-box/ a konečně mě baví vytírat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
11.6.15 08:30
@Aries6 píše:
Já mám asi 1,5 roku Vileda ultramax set. Jeden z hlavních důvodů byl stejný jako tvůj + máme dřevěné podlahy a ty tak nekloužou, tak mi hadr z koštěte sjížděl. Dobře se mi s ním dělá, nezůstává moc mokrý (jak se někdo u těch mačkacích bojí) a líbí se mi, že se dá vytírat s vařící vodou.
Já tenkrát hledala dobrý poměr cena-kvalita a jsem spokojená. Až doslouží, klidně vrazím víc peněz do ještě vychytanějšího. Za tu úlevu při práci to stojí :D

Mám asi šest let taky Viledu ultramax a za mě super spokojenost.

Předtím jsem mívala od Leifheitu, když jsem šla koupit už asi čtvrtý, tak jsem sáhla po Viledě.
Leifheit nonstop nějak rozbitej, jak píše @Adrasteia, už bych si ho nevzala ani zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
11.6.15 11:06

Ty jooooo, díky holky :) jdu se na ně podívat… ani nevíte, jak už se na něj těším :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
11.6.15 11:15

@Samamama Díky, nám se většinou porouchalo právě to sklapnutí mopu, jak píšeš. Reklamaci vždycky uznali, do týdne jsem dostala nový, takže pohoda. Ten poslední už funguje skoro půl roku, tak snad už jsme měli štěstí. :D Říkala jsem si vždycky, jestli nemám koupit nějaký jiný, ale když to tu tak čtu, tak asi zůstanu u tohoto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
11.6.15 11:23

@Virginia No vidíš, už jsem si říkala, že není normální, abych byla jediná, komu se Leifheit pořád rozbíjí. Ale oni asi ví své, protože reklamaci vždy okamžitě uznali a po pár dnech vyměnili - to je důvod, proč ho pořád beru na milost. Jinak pokud není rozbitej, tak se s ním vytírá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
13.6.15 22:25

Tak ženy, koupila jsem si ten Leifheit… v pondělí by měl přijít… manža nebyl zrovna nadšený (cena).. ale žensky jsem mu vysvětlila, že ho opravdu nutně potřebujeme.. tak s povzdechem zacáloval nového člena kumbálu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
14.6.15 13:00

@Proužek Tak ať dobře slouží. U manžela bych přinejhorším zkusila, ať si zkusí párkrát vytřít pěkně na kolenou s hadrem v ruce, pak jednou s mopem a hned se mu to bude zdát jako nejlépe investované peníze :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
16.6.15 16:40

Tak holky!!! Včera došel.. sice bez hadru a šlapací páky, ale ta dodatečně došla dneska.. už máme za sebou premiéru a jsem tak nadšená, že večer budu vytírat ještě jednou :D… a ten křest ohněm na manžovi vyzkouším :D… kýbl hadr a pak mopíka… třeba mi bude dobrovolně kupovat i náhradní hadry :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59370
16.6.15 17:10

@Proužek jaký typ máš? taky nutně potřebuju jen je jich tolik? Ještě chci koupit nový sušák na prádlo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
16.6.15 22:14

Tak co se týče sušáku, nedávno jsem kupovala dva v Kaufáči za 120 Kč jeden a stačí to :D… a jinak jsem kupovala ten šlapací.. a kupovala jsem tento http://www.kvalitnidomacnost.cz/…5077-p-12200 … chvilku mi trvalo, než jsem s ním byla kamarád.. ale teď se s ním naučím tančit snad i valčík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59370
17.6.15 07:25

@Proužek já asi půjdu do sušáku od leifheitu :think:,ten mop vypadá super. Už kvůli zničeným rukám jsem řekla že potřebuju myčku :palec: tak ted je na řadě mop :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný