Koupit na teď i uzavřené boty?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
6.6.11 18:22

My máme ještě jarní uzavřený kožený (přijde mi, že mu vůbec od doby, co jsme je koupili nevyrostla noha, furt tam má místa spoustu) Fare, potom sandálky Essi a plánuju koupit nějaký plátěný (asi Fare) na písek, protože kožený se mi nechce mu dávat, když je venku hodně horko a u těch sándálků mám trochu strach, aby si do nich nenabral něco ostrýho… Ale plátěný tenisky zatím nemáme a nevím, kdy se dokopu mu je koupit… Nejradši bych počkala, až mu ta noha trochu povyroste… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
6.6.11 19:14

děti jsou větší, takže každý má sandálky, crocsy k vodě a dvoje pevné boty (jedny sváteční a druhé na pískoviště apod).
Ten rok co začali běhat měli jen sandálky a kotníčkové plátěnky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
6.6.11 19:28

Tak mi máme tyto od Fare:jsou plátěné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
6.6.11 20:24

Motiko,
koupila bych sandály a kožený uzavřený, vem si, že teď je třeba horko, ale za týden může být 14 stupňů a v těch polootevřených by mu byla zbytečně zima.

Jinak botky máš vybraný krásný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
6.6.11 20:28

Ahojky,
tak my máme troje - normální uzavřené koženo-textilní botasky, sandálky a bačkorky na doma. Víc podle mě není potřeba. A koupila bych botky určitě zavřené, počasí se zkazí a bude mu táhnout a pršet na nohy :-)
Mmch, radím vyzkoušet a proměřit, nám se liší čísla, botasky má 25, bačkorky a sandálky 24.
Moje mamka mu pořídila gumáčky, ale pak jsem zjistila že od Vietnamců za pár korun, takže jsou ve skříni… Na botech bych nešetřila, člověk může prckovi nožku parádně zkazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková