Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ka2ka píše:
holky ona není troll předevčírem tu měla diskuzi že se jí dítě čtyři dny nehýbe no tak evidentně se už hýbe když si zapálí
Tohle bude matka roku. ![]()
Nech se někým pridusit a uvidíš jestli budeš kopat nebo budeš v klidu. To nepochopím, to nemůžeš bez toho cigára vydržet. Já teda taky kouřila, ale v těhotenství jsem přestala. Kouřit těhotná může jen naprosto tupá kráva.
@topazio píše:
Tohle bude matka roku.
a já měla takový strach jestli jí to dítě neumřelo když ho čtyři dny necítila ![]()
@Zumpa píše:
Kde ti tohle mohu podepsat?
Tady prosím tě, tady. Tohle už je tak trapná hláška…
@ka2ka píše:
a já měla takový strach jestli jí to dítě neumřelo když ho čtyři dny necítila
Jestli kouří jak tovární komín, tak asi bylo miminko utlumené.
@WaneSska2022 píše:
Dobrý den.
Měla bych takový menší dotaz ohledně kouření
Určitě tady máme maminky kuřačky.
A já jsem jedna z nich
Jenomže se mi dějí podivné věci když kouřím
Jsem ve 23Tt. A můj malinký je třeba celí den v klidu.
Není to zrovna miminko které by kopalo každou chvílí.
Ale zrovna když si zapálím cigaretu, tak mě začne kopat a hýbat a to je třeba celí den v klidu. Tak jsem radši kouření vynechala ale moc ráda by jsem se dozvěděla jestli jste to taky měla takhle některá.
Stalo se vám to některé?
Předem děkuji za odpovědi
Protože se dusí, ty kravko.
Achjo….
Tohle tak nerada čtu ![]()
Já byla taky kuřačka. Ale s potvrzením srdíčka jsem si už nezapálila a to jsem měla šílenou chuť až do porodu.
Neumím si představit kouřit a u toho cítit jak miminko kope. Asi bych se sama ze sebe poblila…
@WaneSska2022 píše:
Dobrý den.
Měla bych takový menší dotaz ohledně kouření
Určitě tady máme maminky kuřačky.
A já jsem jedna z nich
Jenomže se mi dějí podivné věci když kouřím
Jsem ve 23Tt. A můj malinký je třeba celí den v klidu.
Není to zrovna miminko které by kopalo každou chvílí.
Ale zrovna když si zapálím cigaretu, tak mě začne kopat a hýbat a to je třeba celí den v klidu. Tak jsem radši kouření vynechala ale moc ráda by jsem se dozvěděla jestli jste to taky měla takhle některá.
Stalo se vám to některé?
Předem děkuji za odpovědi
Přestaň kouřit a douč se pravopis ![]()
Až zkusíte někdy zoufale lapat po kyslíku, taky se budete v agónii mrskat. To snad není pravda. ![]()
Příspěvek upraven 06.06.22 v 19:35
Najdi si něco o SIDS- syndromu náhlého úmrtí kojenců. Pokud to ještě nevíš, tak kouření je jeden z fakt velkých rizikových faktorů. Hlavně kup diteti monitor dechu a nešetří na tom penězi, když máš na cigára, tak máš i na monitor.
Kouření v těhotenství odsuzuju. ![]()
@Kristýna_a_Jonášek píše:
Najdi si něco o SIDS- syndromu náhlého úmrtí kojenců. Pokud to ještě nevíš, tak kouření je jeden z fakt velkých rizikových faktorů. Hlavně kup diteti monitor dechu a nešetří na tom penězi, když máš na cigára, tak máš i na monitor.
Kouření v těhotenství odsuzuju.
u SIDS jí ani monitor nepomůže