Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ka2ka píše:
a já měla takový strach jestli jí to dítě neumřelo když ho čtyři dny necítila
Já taky
Tak vy jste ženský asi nemocný nebo nevím. Paní se na tohle neptala.
Jo, já kouřila s první dcerou od 8. Měsíce těhotenství, malá je zdravá. Teď jsem 25tt s druhým, kouřila jsem do teď. Ano malý se hybal mnohem víc když jsem dokouřila 😊
Když už musíš, přejdi na nikotinove náhrady, normální cigára jsou fakt hnus, děvče…
@Kateřina0000 píše:
Jo, já kouřila s první dcerou od 8. Měsíce těhotenství, malá je zdravá. Teď jsem 25tt s druhým, kouřila jsem do teď. Ano malý se hybal mnohem víc když jsem dokouřila 😊
Tebe by meli sterilizovat!
@Kateřina0000 píše:
A to se jako chlubíš, že kouříš, to má tvá dcerka radost že její matka smrdí jak tovární komín, a že se tvoje dítě uvnitř dusí, to ti taky nevadí.
@Kateřina0000 píše:
Já jsem možná nemocná, ale ty jsi prostě hnus - odpad, totální dno. Stejně jako každá ženská, která pravidelně kouří v těhotenství, navíc ještě takhle stupidně argumentuje zdravím dítěte.
@Kateřina0000 píše:
To ti máme gratulovat? Když náhodou dítě nebude ok, tak řekneš je sorry já musela
![]()
@Kateřina0000 píše:
Nemocná jsi ty. ![]()
Chceš medaili za to jaká jsi (ať si každý dosadí)?
Co je vám vůbec do toho jestli ženská kouří nebo ne? Vaše dítě to není, vy se o něj starat nebudete, tak vám to může být šumák 😅
@mamule42 ode mě určitě nic nesmrdi, nekouřím cigarety 😊 takže klídek
@WaneSska2022 píše:Ale zrovna když si zapálím cigaretu, tak mě začne kopat a hýbat a to je třeba celí den v klidu. Tak jsem radši kouření vynechala ale moc ráda by jsem se dozvěděla jestli jste to taky měla takhle některá.
Stalo se vám to některé?
Předem děkuji za odpovědi
no neměla, nekouřím, kouřit a pít v graviditě je opravdu to nejhorší co můžete dítěti udělat
to dítě kope, protože se dusí
když se narodí, půjdete ho topit ve vaně a strkat mu hlavu pod vodu, aby se dusilo? asi ne, že?
taky sebou bude házet a bránit se
tak proboha v těhotenství nekuřte, nikotin stahuje cévy a to dítě v sobě regulérně dusíte
@Kateřina0000 píše:
Co je vám vůbec do toho jestli ženská kouří nebo ne? Vaše dítě to není, vy se o něj starat nebudete, tak vám to může být šumák 😅
Jenže když se to dítě narodí s nějakým zdravotním problémem, což je dost pravděpodobný tak jeho léčba jde z veřejného zdravotního pojištění a to platí hádej kdo?
@Kateřina0000 píše:
ve chvíli kdy zde máme solidární zdravotnictví a ti, co mají děti zdravé, a starají se své i o jejich zdraví i preventivně, pak platí zdravotní následky dětem kuřaček tak ano, šumák to není
kdyby si kuřačky nebo alkoholičky následky toho co dětem dělaly, platily plně samy, tak pochopitelně nikdo neřekne ani popel
jednu takovou zde máme, čeká už asi osmé dítě, hulí jak fabrika i v graviditě, té je to jedno
samozřejmě děti má různě poškozené, nemocné, některé i mentálně, ona nikdy v životě nepracovala, pracovat nikdy nebude, jen si chodí po dávky a následky jejích činů živíme, šatíme a jejich zdravotnictví hradíme my všichni…
některé z těch dětí pokračují v. životním stylu matky, a od 16 to tam sázej jedno za druhým, pochopitelně… trvale. v cigaretou v hubě a trvale na dávkách
strašný
@Borrealis kdyby jste nehazela všechny do jednoho pytle. Věděla by jste, že ne každá matka taková je. Ano já kouřila s první dcerou do 8. Měsíce těhotenství. Malá je zdravá, to samozřejmě není argument. Ale nic ji není, nemocna byla jednou a to Covid, postaráno o ní je, nesmrdi od kouře, má vše co potřebuje. Takže nesuďte všechny stejné jako někoho kdo dělá špatné věci. Já malé neublizuji, nekouřím před ní nebo u ní.
@Kateřina0000
jestli jste opravdu kouřila do 8. měsíce, poškodila jste dítěti zdraví natrvalo
a jak, to se časem ukáže
pokud budete čekat další, už to prosím nedělejte, a opravdu vůbec, ale vůbec v těhotenství nekuřte
vím o čem mluvím, víc k tomu říci už nemohu, ani se mi nechce
přede mnou se vymlouvat ani nijak omlouvat nemusíte, prostě jen nepoškozujte své případné další děti, o ně jde, o mě naprosto nejde, mě nemocní živí, je to moje práce