Kouření v bytě, kde je mimi :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11565
22.11.12 16:12

@Luciet2 To neni na úsměv, to je na pár facek od sousedů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
22.11.12 16:30

Moje kámoška řekla po porodu malého své tchýni, že si nepřeje, aby k nim chodila, protože kouří. Až přestane.
Ta tchýně se naštvala, nechodí k nim, ale taky nehlídá a přestala je dotovat.
Kámoška ted nadává, jak je bába sobecká (že má peníze z pronájmu a jim nic nedá).
Manžel je z celé situace něštastný, za svoji mamkou chodí sám a malého jí ukazuje 1× týdně na procházce, nedovolí si ho vzít k ní, kdybyb na to žena přišla, mohla by ho opustit. I takový jsou story.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
22.11.12 16:32

A ještě dodám, že ta paní není žádná zahulená odpudivá smradlavá, je to vážně dáma v kostýmku (mně by osobně vadil víc závan Chanelu č.5 než smrad z cigaret) a u sebe v bytě kouří jen na terase, takže celé je to zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
22.11.12 16:36

@karolina_a_betuska tady bydli jen studenti a vedle nikdo… Je to obrovska stara zastavba ne ty male chodby novostaveb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
22.11.12 16:43

No tak kouřit mi soused na chodbě, tak si budu sakra rychle stěžovat :poblion:.

• Citovat
  • Upravit
46669
22.11.12 17:00
@Naima píše:
No tak kouřit mi soused na chodbě, tak si budu sakra rychle stěžovat :poblion:.

Nám sice nekouří na chodbě, ale stačí zapnout digestoř nebo větrák v koupelně a máme tu nahuleno fest. A stěžovat si nemůžeme. Není to podobný jako společné prostory? Společné stoupačky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
22.11.12 17:11

Tady v baraku se deji mnohem horsi veci nez nejaky koureni napriklad parby celou noc do 6 do rana a taky s tim nikdo nic nenadela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
22.11.12 18:06
@KPKristy píše:
Nám sice nekouří na chodbě, ale stačí zapnout digestoř nebo větrák v koupelně a máme tu nahuleno fest. A stěžovat si nemůžeme. Není to podobný jako společné prostory? Společné stoupačky? :nevim:

Asi ne, kouří ve vlastní bytě :think:… ale fakt tě lituji, nám takhle vyhuloval soused na záchodě a ten smrad k nám šel taky, to bylo otřesné.

• Citovat
  • Upravit
46669
22.11.12 18:25
@Naima píše:
Asi ne, kouří ve vlastní bytě :think:… ale fakt tě lituji, nám takhle vyhuloval soused na záchodě a ten smrad k nám šel taky, to bylo otřesné.

Návštěva, když to neví, zapne po použití záchodu větrák a je tu hned smrad v celým bytě :roll:. Digestoř používám, jen když dělám cibuli, ta to aspoň přehluší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
22.11.12 18:41
@tetaagáta píše:
Nejí nic jinýho, denně musí od všeho trochu, to není rajče, kus okurky a paprika, ona si dá ještě mrkev, celer, petržel, cuketu, brokolici, posype to rukolou a polníčkem… žádná živočišná bílkovina nebo tuk - kus masa, vajíčko, sýr, nic. Snad ji tahle blbina přejde, už vypadá jak těsnění do vokna. Sehnala jsem si fotky vnitřních orgánů holek s podvýživou - to doufám zabere. Ta káča totiž dělá všechno ve jménu zdraví - výsledkem jsou tyhle přehnaný pitomosti.

Noo, to se mám na co těšit :roll: :mrgreen: Já myslela, že ustoupím v takovejch těch notoricky známejch věcech - jakože kouření škodí zdraví - to je snad jasný každému. Já nejsem dokonalá a vím, že nedělám všechno úplně správně, mně osobně to vadí dost málo na to, abych to měnila sama od sebe :oops:
Nějaké extrémní stravovací návyky - tohle zas by si měla uvědomit dcera, že žije ona nezdravě. Ale přeji pevné nervy, až ji budeš přesvědčovat o své pravdě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jo a na záření stačí sedět na dubovém prkýnku - působí i proti geopatogenním zónám :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
22.11.12 18:44
@Luciet2 píše:
Tak dnes sem prisla za mamkou s prosbou uz sem se nervama rozbrecela, ta mi teda rekla ze jsem potroubla a at nectu internet! Ale za 10 minut rekla no ja stejne chcu skoncit leze to do penez kazdopadne ranni cigaretu si musim dat aspon to a pak si nekde venku sednu na kafe a odpoledne s tatkem pujdem teda na chodbu baraku :-) tak aspon neco sem rada:-)

Tak aspoň nějakej pokrok :palec: ale být vašimi sousedy, tak je fakt lištím :mrgreen: Možná jsem to přehlídla, ale co říkají na tu e-cigaretu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
22.11.12 18:47

@Gina108 mame ji v supliku mamak rekla ze by to nedala do pusy a tatka ze to je jak kdyby nic nekouril

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
24.11.12 12:37
@Luciet2 píše:
Ahoj maminy, musim si postezovat jelikoz uz nevim co delat… Zijuurodicu kteri jsou oba silni kuraci. Proste 5 krat za den musi mit kagfe a cigaro. Driv se kourivalo v kuchyni ted kdyz je tu mala tak se kouti jen na zachode, ale i pres dvere to vleze co bytu:-( potom teda vzdy aspon 5 mn vetrame:-( ale je to hruza a me uz z toho hrabe mam strach o malou! Odstehovat se nemuzu nemam finance:-( a jako matka samozivitelk mam klasickej rodicak coz je hruza!!!

TEDA TO KOUKÁM, TO JSOU BEZOHLEDNÍ KUŘÁCI!! TO BYCH JIM NEDOVOLILA ANI NÁHODOU, CHUDINKA MIMINKO!!! JSOU NORMÁLNÍ??? SOBCI…SORRY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
24.11.12 13:09

No nemuzu nic delat:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.11.12 17:16
@madrianova píše:
TEDA TO KOUKÁM, TO JSOU BEZOHLEDNÍ KUŘÁCI!! TO BYCH JIM NEDOVOLILA ANI NÁHODOU, CHUDINKA MIMINKO!!! JSOU NORMÁLNÍ??? SOBCI…SORRY.

Ono je to těžký, kuřáci jsou vždycky bezohlední. Pokud je někdo závislej, nepřijde mu vůbec divný, že kouří, kde by nemusel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný