Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
…
Příspěvek upraven 01.03.19 v 11:15
Taky jsem zažila. Nůž na krk…balkon, před barák nebo malé. Oni si to rodiče sakra rozmyslej. Aspoň u mě to tak bylo. A to jsem se bála, jen promluvit.dnes už ne a jakmile dorazíme už půl dne hulej venku. Hodně štěstí.
@Luciet2 a co se s rodicema domluvit ze se bude chodit JEN na balkon nebo proste ven? vzdyd jde o zdravi tve dcerky tak se snema snad da mluvit ne??
me by to strasne stvalo a to taky uz zase kourim
ale nikdy ne v dosahu male a uz vubec ne v byte ![]()
Tchyne je treba silnej kurak tchan jeste vetsi a jakmile vedi ze prijedeme kouri nekolik hodin pred uz jen venku nebo nahore v baraku kam nechodime je to jen o domlve a pokud by to rodice odmitli asi bych byla hooodne nasrana ![]()
@Luciet2
mas teda rodice trochu sobce (nemyslim to zle ale…) 3patra nejsou tak hrozny. co alespon z okna?? jednoduchy to nemas no jejich byt jejich pravidla coz na jednu stranu chapu na druhou stranu bych si asi trochu dupla nak nenapadne. mozna bych udelala trosku podfuk
a rekla pri pristi kontrole u dr. ze mala ma nakej problem a nesmi byt V ZADNEM PRIPADE v zakourenem prostredi
![]()
Naši bydlej taky vejš, ale řekla jsem buď vaše vnouče nebo cigára. Prostě běhaj..,jako já vždy mlčela, ale po takovejm jednom pokouřeníčku jsem s Adámkem skončila na jipce s bronchytýdou. a když primář řekl, že z malého cítí kouř, tak pak se mile ke mě nechoval nikdo. Já už bych dnes šla i přez mrtvoly.
Z okna v zimě? To můžou kouřit rovnou v místnosti…vše jde zpátky do tepla.Fakt to znám.
V tom pripade bych byla mrcha a zahrala to pres tu dr. ja bych kvuli male a jejimu zdravi pres mrtvoly sla!!!
@michi13 píše:
V tom pripade bych byla mrcha a zahrala to pres tu dr. ja bych kvuli male a jejimu zdravi pres mrtvoly sla!!!
Já šla a vyplatilo se.
At jim ježíšek přinese elektronické cigarety. Naši se to naučili a ani nepoznaj rodzíl. Nesmrdí to a je s toho pára:-) a chutná to stejně a ještě jim ušetříš zdraví
Jsi máma, je to tvoje mimčo a nenech se. Já hloupá se tenkrát bála něco říct a už nikdy. Když je dítě oslabené, tak pak je to velkej problém. Od té doby jsou to 4 roky, máme dejchadly po ruce a inverze je pro malého šílená. Dvakrát deně sstříkáme kortikoidy a večer Ventolin…Tak snad pochopíš, že pro dítě je kouř špattnej. A to neříkám, jako zapřísáhlá nekuřačka…Na mejdánku si dám cigárko ráda. Ale doma ani omylem.
@Luciet2 já bych tohle neskousla, nesnáším to, a když si budeš odkládat nějaké peníze stranou, aby jsi měla na aukci bytu a základní vybavení, tak to pak zvládneš, nebude to procházka růžovým sadem a na vyhazování, ale dá se to. A sociálka ti pomůže, sice ne moc, ale nějaký doplatek na bydlení dostaneš, není to moc, ale na nějakou dobu - než člověk půjde do práce to stačit musí