Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martina.se píše:
@Radeckno těžko se sama hryzne, že
Teď jsem to schválně zkusila a kousnout bych se zvládla
ale jako proč bych to dělala, že… Verze s dítětem je celkem na hlavu, neřeknu ruka ale od prsou si děti sama držím dál, natož aby mě kousli tak, že bych měla moncla.
My ženy jsme vychcané, kdyby to věděla, určitě si to zamaskuje makeupem nebo tak. Nemáte nějaké neshody? Mohla to klidně udělat jakože naschvál, abys žárlil ![]()
To jest odpověď, názoru jsem toho, že je to fake ![]()
Když si dám do googlu modřina po kousnutí, tak všechny vypadají hrozivě, a ani jedna není od kousnutí člověkem.
@jane-e píše:
Pokud nema prsa do pasu, tak se asi sama nekousla, takze… se ji zeptej, kde k tomu prisla, za me se vysvetleni nabizi jen jedno..
Pardon! Já nemám žádné salámy a kousnout bych se zvládla!
@Radeck tak pokud se nekousla sama udělal to asi někdo jiný a bylo by na místě se zeptat spíš jí. Neznamená, že když jste pořád spolu, že to funguje..
Otisk zubů bude možná vidět pár hodin, pak už to bude jen různě zbarvená modřina, podle mě…
@Radeck jak i píšou ostatní pokud tam nejsou jasné zuby může to být cokoliv..já se jednou tak praštila, že jsem měla modrý snad všechno
Sám musíš vědět jestli je možné, že se kousla sama
nebo jestli má dítě co ji mohlo kousnout
kousnutí od zvířete bys poznal určitě by ti o tom řekla
zeptej se jí kdo ji kousnul to bude nejjednodušší
Starší syn kousl mladšího včera a má tam stále červené zuby, které se postupně mění do modřiny ve tvaru zubů ![]()
Kolem a kolem, kdybych něco takového viděla u přítele na intimnějším místě, první co by mě napadlo, kde se tak praštil, a HNED bych se ptala.
Kousnutí by mě teda nenapadlo. Ale tak to je o důvěře.
@BlueFairy píše:
Teď jsem to schválně zkusila a kousnout bych se zvládlaale jako proč bych to dělala, že… Verze s dítětem je celkem na hlavu, neřeknu ruka ale od prsou si děti sama držím dál, natož aby mě kousli tak, že bych měla moncla.
My ženy jsme vychcané, kdyby to věděla, určitě si to zamaskuje makeupem nebo tak. Nemáte nějaké neshody? Mohla to klidně udělat jakože naschvál, abys žárlil
To jest odpověď, názoru jsem toho, že je to fake
tvl tomu říkám důkaz na místo slibů, ale do hlavy oné přítelkyně nevidíš, takže jsi přinesla částečně polehčující důkaz
![]()
A js si jisty, ze je to kousanec? Vzdyt se mohla jen bouchnout…
Syna kousnul synovec a cca 3 dny bylo poznat, že je to kousanec