Kousanec u přítelkyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10584
3.3.15 14:35

@BlueFairy :lol: :lol: hlavickou mu projel zadecek, tak asi kolo mel na mozku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
3.3.15 14:36
@BlueFairy píše:
A měl taky kolo? :lol: :think:

Pres celou hlavohrud :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
3.3.15 14:37
@terinka4444 píše:
ne, placku :lol:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
3.3.15 14:40

Já četla, že má kousanec na prstu a nechápala jsem, co tady řešíte.
No když jsem to přečetla znova, tak už to chápu.
Bych se zeptala a zařídila podle reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
3.3.15 14:45

Vhodný obrázek nemůžu najít. Večer se uvidíme, tak se jí zeptám a uvidím. Máte pravdu, měl jsem to udělat hned. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23994
3.3.15 17:52

Ja mam teda prsa k nakousnuti, ale v zivote si me nikdo nedovolil do zadneho (ani pravho ani leveho) kousnout. Bych mu takovou jebla. Tvl, vis jak to boli? Nema to od nejakyho pristroje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.15 20:24
@Arturie píše:
Ja mam teda prsa k nakousnuti, ale v zivote si me nikdo nedovolil do zadneho (ani pravho ani leveho) kousnout. Bych mu takovou jebla. Tvl, vis jak to boli? Nema to od nejakyho pristroje?

tvl ja se po*eruuuuuuu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
3.3.15 20:29
@Xverunka píše:
Já četla, že má kousanec na prstu a nechápala jsem, co tady řešíte.
No když jsem to přečetla znova, tak už to chápu.
Bych se zeptala a zařídila podle reakce.
žiš, já ted' četla podle „erekce“…ono je tam reakce. :zed: No, je to aspoň větší adrenalin. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
3.3.15 20:40
@Arturie píše:

kousograf? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.3.15 20:45
@Radeck píše:
Ona tam nemá modřinu, je to spíš taková jakoby sedřená kůže, ale má to kulatý tvar, z čehož jsem usoudil, že by to mohlo být od zubů. :nevim:

klidně tam mohla mít beďara kterýho si rozškrábla a udělal se kulatý flek..prosím tě proč se jí nezeptáš? něco jako hej lásko co to tu máš? Raději si budeš dělat domněnky jo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
3.3.15 20:50
@jdukolem píše:
klidně tam mohla mít beďara kterýho si rozškrábla a udělal se kulatý flek..prosím tě proč se jí nezeptáš? něco jako hej lásko co to tu máš? Raději si budeš dělat domněnky jo? :think:

a k čemu mu pomůže se zeptat?? buď má dobrou krycí historku - nic nepozná, zakoktá se - a) jen jí překvapila ta nedůvěra, ale nic špatnýho neudělala b) udělal jí to amant a otázka jí zaskočila a pokusí se z toho vylhat, ale rozdíl mezi a) a b) nepozná… takže k čemu mu bude se ptát, variantu c) jo ty se ptáš, ale Radek mě hryznul, když jsem ti včera zahejbala, nepředpokládám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.3.15 20:52
@pohledzdruhestrany píše:
a k čemu mu pomůže se zeptat?? buď má dobrou krycí historku - nic nepozná, zakoktá se - a) jen jí překvapila ta nedůvěra, ale nic špatnýho neudělala b) udělal jí to amant a otázka jí zaskočila a pokusí se z toho vylhat, ale rozdíl mezi a) a bú nepozná… takže k čemu mu bude se ptát, variantu c) jo ty se ptáš, ale Radek mě hryznul, když jsem ti včera zahejbala, nepředpokládám…

no nezlob se ale já bych se zeptala ani ne z podezření ale kdyby měl přítel někde modřinu klidně třeba na zadku, tak řeknu tak nějak automaticky ježíííš cos dělal co se ti stalo a nebudu špekulovat jestli ho nějaká hryzla nebo ne.. čili ve finále je to i o tom zájmu o druhýho.. nebo ty bys modřinu na těle své ženy neokomentoval? nezeptal by ses co se stalo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
3.3.15 20:54
@jdukolem píše:
no nezlob se ale já bych se zeptala ani ne z podezření ale kdyby měl přítel někde modřinu klidně třeba na zadku, tak řeknu tak nějak automaticky ježíííš cos dělal co se ti stalo a nebudu špekulovat jestli ho nějaká hryzla nebo ne.. čili ve finále je to i o tom zájmu o druhýho.. nebo ty bys modřinu na těle své ženy neokomentoval? nezeptal by ses co se stalo? :think:

přistupovala bys obdobně i k modřině na p. éru? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.3.15 20:57
@pohledzdruhestrany píše:
přistupovala bys obdobně i k modřině na p. éru? :mrgreen:

jo možná právě ještě víc, že bych si představila jak to TAM bolelo tak bych se ptala co se prbůh stalo a jestli je to funkční :oops:.. si myslím že s modřinou na..eeeeehm orgánu by asi k ničemu snad ani nedošlo, čili bych neviděla? :think: nebo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
3.3.15 21:01
@jdukolem píše:
jo možná právě ještě víc, že bych si představila jak to TAM bolelo tak bych se ptala co se prbůh stalo a jestli je to funkční :oops:.. si myslím že s modřinou na..eeeeehm orgánu by asi k ničemu snad ani nedošlo, čili bych neviděla? :think: nebo jo?

chybí ti fantazie nebo paranoia? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria