Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pohledzdruhestrany píše:
chybí ti fantazie nebo paranoia?![]()
pouhá zvědavost.. tak šlo by to nebo ne ![]()
ad chybění..asi nejsem dostatečně žárlivá stíhačka… pokud by tam nebyl vyloženě podpis dotyčné tak by mě ani nenapadlo že mu to udělala nějaká kousavá..
jsem marná
@pohledzdruhestrany píše:
přistupovala bys obdobně i k modřině na p. éru?[/citace
To jako cucflek nebo jak?
Ok, tak jsem zapojila paranoju. Zamejkapovany kousanec, proto se odlupuje. Tamponek na odliceni.
Tak přítelkyně tvrdí, že to má odřené od podprsenky. Je to možné? ![]()
No pokud je to nekde bud zespoda nebo na boku, tak od kostice je to mozne urcite.
@Radeck píše:
Tak přítelkyně tvrdí, že to má odřené od podprsenky. Je to možné?
klidně ano pokud má špatnou velikost nebo nekvalitní materiál… jinak co takhle jí koupit nějakou perfektní? to by vás mohlo bavit oba ![]()
@BlueFairy píše:
Pardon! Já nemám žádné salámy a kousnout bych se zvládla!
já bych se taky zvládla kousnout, dneska se mi to při těhot. cvičení málem podařilo
nechtěně teda ![]()
@Radeck píše:
Tak jakoby z boku.
podprsenka může být děravá a čouhající kostice podráždí. Mě se to jednou stalo a měla jsem teda na prsu pěknou odřeninu
@mischelinka píše:
podprsenka může být děravá a čouhající kostice podráždí. Mě se to jednou stalo a měla jsem teda na prsu pěknou odřeninu
přesně tak, vylezlá kostice dokáže pěkně pozlobit. Mě se jednou zapíchla a udělala mi pěknou díru, bolelo to hrozně.
@majki.r píše:
přesně tak, vylezlá kostice dokáže pěkně pozlobit. Mě se jednou zapíchla a udělala mi pěknou díru, bolelo to hrozně.
a ještě docela trvalo, než se to zahojilo.
Jezis, tebe bych chtela mit za pritele. Co rozebira takovy veci s zenskyma na emiminu a vymysli ruzny scenare misto toho, aby se nejdriv normalne zeptal… ![]()
No rozhodně zní věrohodněji, že to má odřené od kostice, než že jí tam někdo pokousal
Ženský, kousnul vás někdy někdo do prsa? Chlapi, kousli jste někdy někdo některou do prsa?