Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojte,dívala sem se do diskuzí a našla podobné,ale ne uplně takové,kde bych našla odpoved na muj dotaz.Dcera má 10 měsíců,kojím ji už jen v noci.Zoubků má celkem dost 7,no a teď jí rostou 3 stoličky.Takže se celkem dost budí a uklidní ji jen to že jí dám k prsu,ale někdy si fakt připadám jak dudlík-je to nepříjemné.Jak jinak byste mi poradili ji zkusit uklidnit,zatím moje pokusy byly nesúspěšné.No a další problém je i v tom jak jí dám to prsu a jen tak dudlá,tak celkem hodně kouše,ne schválně-ze spaní,ale zubů má celkem dost tak to fakt bolí a poslední dobou je to fakt často,zatím sem se snažila vydržet.Říct jí au to bolí nebo nesmíš,nevím jestli bude mít význam v noci,asi to stejně nebude vnímat.Nebo přestat úplně s kojením?omlouvám se za dlouhý popis mám problém se někdy vymáčknout,abych vám dobře popsala situaci. ![]()
Zkoušla jsi dudlík? Jestli jen dudlá, tak ho zkus. Pokud jí, tak buď kloboučky a nebo jedině odsávat a dávat z láhve. ![]()
no já to cítím že jen dudlá že se prostě probudí jak jí rostou ty zoubky a nepomůže ji ani hladit po zádech vláskach,dát jí napít čajíku,fnuka dokud ji nedam prs,a pak hned spokojene usne,no dudlík mě nechce od narození,takže eee,no každopádně to nějak řešit budu muset,protože kousání do prsu si fak nenechám líbit,kdo by taky jo že
Já měla stejný problém. Malému začaly lézt zuby ve 4. měsíci. Došlo to tak daleko, že mi prokousal bradavky, až tekla krev. Takže jsem musela volit ty kloboučky, abych nemusela přestat kojit.