Banánový sunar

268
4.11.10 12:32

banánový sunar

Zdravím!
Krmíte někdo ty vaše drobečky banánovým sunarem? To moje zlatíčko nic jinýho nechce ani náhodou, pokusy o pomalé ředění normálním sunarem také neúspěšné. Je mi ten sunar nějak nesympatickej, ale zase si říkám, to by ho nevyráběli ne:)? Máte s tím někdo zkušenost? Může se s ním krmit pravidelně a dlouhodobě?Děkuju mooooc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
4.11.10 12:34

Ahoj, tak já ho koupila na zkoušku a proto že ho měli v akci a synovi chutná, myslím si, že je jako ostatní mlíka a Sunar, takže bych řekla, že je nezávadný, jen ochucený. Já už krabici vyhodila, ale kdyžtak zkus porovnat složení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
4.11.10 12:36

mně je zas nesympatickej ten vanilkovej ale dávám všechny příchutě.....krabice už taky nemám,ale nemyslím že by měl banánový něčemu vadit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
4.11.10 12:37

a nejsou tyhlety ochucený mlíka až od roka, ja teda nevím,já kojím,ted malou odstavuji a ochucený mlíko jsem jí nedala,ale možná se pletu když mu to chutná a na krabici je že to už v tomhle měsíci může tak bych to asi neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
4.11.10 12:37

Banánový sunar pije syn docela běžně. My musíme značky i chutě střídat, aby něco vypil, takže se po určitém čase vždy k sunaru dostaneme :lol: a chutná mu jako ty ostatní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
4.11.10 12:38

Ahoj,
Venda taky miloval banánový sunar a žádný jiný nechtěl a následky žádný nemá :lol:
myslím že složení je stejné jako u normálního sunaru jen je tam přidaná ta chuť,ublížit určitě nemůže :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
4.11.10 12:38

Malýmu chutná, to jestli je škodlivý bych nějak neřešila. Sunar je stará známá značka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
4.11.10 12:39
fufiiina píše:
a nejsou tyhlety ochucený mlíka až od roka, ja teda nevím,já kojím,ted malou odstavuji a ochucený mlíko jsem jí nedala,ale možná se pletu když mu to chutná a na krabici je že to už v tomhle měsíci může tak bych to asi neřešila

Některý ano, ale banánový sunar je od 6.měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
4.11.10 12:39

ahoj, tak ja mam problem nasemu Kubikovi byl rok a zkusila jsem i banovy sunar, ale ten mu moc nejede, ono mu nejede zadne mlicko krome mama mlicka, nevim jak ho elegantne odstavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
4.11.10 12:42
fufiiina píše:

Já právě koupila od 6.měsíce, jinak jsem taky myslela, že ty ochucené jsou jen od roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
4.11.10 12:43
poki píše:
fufiiina píše:
Některý ano, ale banánový sunar je od 6.měs.

aha tak to jo tak jsem zase o něco chytřejší :mrgreen: , tak mu to klidně dávej hlavní je že nějaké mlíko pije,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
4.11.10 12:44
janik73 píše:
ahoj, tak ja mam problem nasemu Kubikovi byl rok a zkusila jsem i banovy sunar, ale ten mu moc nejede, ono mu nejede zadne mlicko krome mama mlicka, nevim jak ho elegantne odstavit…

Sunar není moc chuťově podobný mateřskému, tak možná proto. Podobnější se mi zdá Nutrilon :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
4.11.10 12:49
poki píše:
janik73 píše:
Sunar není moc chuťově podobný mateřskému, tak možná proto. Podobnější se mi zdá Nutrilon :-) .

Poki nutrinol je v bledemodrem, on proste nechce nic, kdyz jsem to vysvetlovala doktorce,tak mi pravila, pokud nechce mlicko tak mam nahradit mlecnou davkou - jogurt syry kase, akorat co bude pit, kdyz cajiky a sladke vody mu nejedou a voda to taky moc nemusi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
4.11.10 12:49

jojo,je od 6. měsíce…a ve složení oproti normálnímu je rozdíl je n PŘÍRODNÍM BANÁNOVÝM AROMA.....tak snad to nevadí no…žádný jiný mlíka prostě ani náhodou a tohodle vypije najednou 200-250ml:)otesánek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
4.11.10 12:51
janik73 píše:
poki píše:
janik73 píše:
Hm, některé děti to tak mají. Jinak v lékárně se dají objednat i vzorečky mlíček aby tě to „zkoušení“ nevyšlo draho.
Sunar není moc chuťově podobný mateřskému, tak možná proto. Podobnější se mi zdá Nutrilon :-) .
Poki nutrinol je v bledemodrem, on proste nechce nic, kdyz jsem to vysvetlovala doktorce,tak mi pravila, pokud nechce mlicko tak mam nahradit mlecnou davkou - jogurt syry kase, akorat co bude pit, kdyz cajiky a sladke vody mu nejedou a voda to taky moc nemusi…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová