Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Poki, zkouseni me zatim nevyslo draho, vetsina mých kamaradek ma normalni deti co piji sunar, nebo nutrinol nebo hami. Tak jsem si vzala vzorek. V lekarne mi pani rekla, že mi nebude pro par korun objednavat vzorky. Bohužel u nas v Ricanech je lekarna jen pro otrle jedince
janik73 píše:
Poki, zkouseni me zatim nevyslo draho, vetsina mých kamaradek ma normalni deti co piji sunar, nebo nutrinol nebo hami. Tak jsem si vzala vzorek. V lekarne mi pani rekla, že mi nebude pro par korun objednavat vzorky. Bohužel u nas v Ricanech je lekarna jen pro otrle jedince
Jejda, tak u nás to problém nebyl.
jo, banánovej sunar pije a je úplně normální, jen voní.koupila jsem na netu v akci 6+1zdarma a krabice mi vyšla o dost levněji než v krámu
Jania píše:
Zdravím!
Krmíte někdo ty vaše drobečky banánovým sunarem? To moje zlatíčko nic jinýho nechce ani náhodou, pokusy o pomalé ředění normálním sunarem také neúspěšné. Je mi ten sunar nějak nesympatickej, ale zase si říkám, to by ho nevyráběli ne:)? Máte s tím někdo zkušenost? Může se s ním krmit pravidelně a dlouhodobě?Děkuju mooooc
Naše malá pije banánový sunar ( jedlńou prubla omylem vanilku a také jí šmakoval)..
Nějak nechápu v čem vězí tvá nesympatie a proč by se s ním nemohlo krmit dlouhodobě??
Jasně, že je nezávadný a ničemu to nevadí - vždyt je to jen příchut
![]()
Zdravím vás všechny.Můj poznatek je starý zhruba 3roky.Dcera také nadevšechno milovala banánový sunar a banánovou sunarku.Nic jiného nechtěla a ostatní příchutě skončily u prasete v korytě.Ale je to jako u nás,když budeme jíst a pít pořád to samé,jednou se nám to přejí.Po určité době,zhruba kolem 1roku stačilo pouze vidět bílou lahev a byl konec.Dost dlouho nechtěla jíst ani obyčejnej banán.Začala ho jíst až po druhém roce.Sice neškodí,ale raději bych to střídala.
Ahoj,my už vyzkoušeli snad všechny mlíka od Nutrilonu,Bebu,Sunar a ted máme Hami a můžu říct,že Sunar se mi ze všech zdá nejlepší,at už normální nebo banánový.Synovi ten banánový moc chutnal a vrátíme se k němu,jako nejhorší se mi zdá Nutrilon,k tomu když jsem si čuchla,tak smrděl strašně uměle,ale Sunar opravdu hezky voní,tak jako mléčně…já mlíko nepiju,ale na tohle jsem i měla chut.
Takže nevidím důvod mu nedávat banaánový Sunar,když mu chutná…
Tak si porovnej chutove i cichove Sunar s Nutrilonom. Uvidis, ze Sunar narozdil od Nutrilonu po mlece i voni! ![]()
Příspěvek upraven 05.11.10 v 22:08
Ahoj, nemusis se bat.
Slozeni je totozne se Sunar Complex a prichute jsou zcela prirodni. Bananovy je ochucen susenym bananem (praskem)+ ban.aroma, vanilkovy je ochucen jak bananovym praskem, tak prirodni vanilkou. U Sunar 24 kakao je odtucneny kakaovy prasek a u Sunar 24 jahody je barva dana praskem z cervene repy.
![]()
Holky chtěla jsem se zeptat, malý má roček, ráno a večer ještě kojím, chtěla bych mu zkusit dát Sunar, ale chtěla jsem se zeptat, kolikrát za den, ráno jak vstane a pak večer jak půjde v 8 spát..ale on se budí i v noci asi 2 krát, to mám podávat čaj? nebo zase Sunar??? prosím poraďte děkuji
Ahoj, chci se zeptat, jestli bananovy sunar chutna stejne preslazene jako ryzova bananova kase sunarka na dobrou noc? Nebo to ma jinou chut? Dekuju
Banánovou kaši od Sunarky jsem nezkoušela, ale sunar UM je sladší, než ostatní mlíka a i ten banánovej je sladší. mě ale přeslazenej nepřijde ![]()
@Carmen6 oba mi přijdou stejně sladké. Kaši jsem nezkoušela, používám jiné ze zdravé výživy
Tak my teď omylem koupili vanilkovej sunar, normálně používáme ten bez příchutě a žádná výrazná změna to nebyla, ani nebyl sladší než ten obyč., tak předpokládám, že ani ten banánovej nebude sladší ![]()
Ahoj, všechny tři sunary mi přišli skoro stejné, jen ty ochucené hezky voněly, dcera nedělala mezi nimi žádné rozdíly, teď už máme sunar 4 taky v pohodě
.