Blinkání po Bio gaia?

2950
5.11.10 09:38

Blinkání po Bio gaia ?

Ahoj,
našemu 2měsíčnímu prckovi dáváme kapičky bio gaia na prdíky, ale mám pocit, že se mu dělá po nich špatně. Ublinkává i během dne, ale po podání kapek mi přijde, že se to zhorší. Dáváme mu je večer tak si nejsem jistá, jestli je to podáváním kapek nebo tou dobou. Chci se proto zeptat jestli se to některé z vás taky stalo…
Navíc máme problém, že si ne a ne odbrknout. Brkne si jen občas a to ještě jen „aby se neřeklo“. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
584
5.11.10 09:44

Ahojky, náš malej po Bio Gaia nikdy neblinkal, ale on není ublinkávací vlastně vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
5.11.10 10:08

Mladsi po nich neblinkal. Teda neblinkal - on blinka porad, ale to je tim, ze neni linej se prezrat a taky podle toho vypada. Nekde sem cetla teorii, ze cim vic dite ublinkava po jidle (ne zvraci z nemoci), tim vic pribira a u mejch kluku to sedi. Starsi neublink snad nikdy a je hubenour. Myslim, ze to kapkama bejt nemusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
5.11.10 10:19
IMI píše:
Mladsi po nich neblinkal. Teda neblinkal - on blinka porad, ale to je tim, ze neni linej se prezrat a taky podle toho vypada. Nekde sem cetla teorii, ze cim vic dite ublinkava po jidle (ne zvraci z nemoci), tim vic pribira a u mejch kluku to sedi. Starsi neublink snad nikdy a je hubenour. Myslim, ze to kapkama bejt nemusi.

IMI, něco na tom bude, jak jsem psala, malej neblinká a je to žížala, délkou krásně vprostřed, ale váhou dokonce mimo percentilový graf :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
5.11.10 11:31

Nevím, jak s kapičkama Bio Gaia, začli jsme je podávat teprv dnes, ale náš malej taky nekrkal, tak jsme si našli způsob, kdy krkne - po kojení ho ihned zvednu za ramínkama, takhle asi minutku držím, pak si ho teprv dám přes rameno…Klepu mu 10 minut po zádíčkách a většinou si nekrkne, tak si lehnu a malého si položím břichem na své břicho..Takhle se asi 20 minut válíme a vždycky si tak po 5-ti minutkách krkne :-) A pak že když si nekrknou do 10-ti minut, nekrknou si vůbec, prd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
5.11.10 13:39

No právě, my už je dáváme taky tak 14dní a až teď mi přijde, že po nich nějak blinká tak nevím. Dáváte je naředěné MM nebo jen tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
6.11.10 08:28

Ja je davala lzickou. Oklepal se po nich vzycky pekne, takze to asi byla dobrota. I starsi se tvaril, jak kdyz ho travim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
6.11.10 08:47

My teda po nich neublibkáváme… problém bych hledala jinde, jsou přírodní, špatně by mu z nich teda být nemělo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru.Kb
14.6.13 23:33

Ahoj maminky, jaké máte zkušenosti s kapkami Biogaia? Dnes jsem je měsíčnímu začala dávat na prdíky a k tomu před kojením Babycalm a večer vyblinkal snad všechno, co spapal, ale stalo se to asi až 6 hodin po podání kapek biogaia, jinak na Babycalm blinkáním nereaguje. Tak přemýšlím, jestli to bylo z kapek, nebo jen náhoda? On je dost ublinkávací, dost hltá a přejídá se.

• Citovat
  • Upravit
195
14.6.13 23:36

@Veru.Kb zkus je dávat po jídle, to mastné nemusí tak malému mimi dělat dobře - doporučovali mi to v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru.Kb
14.6.13 23:41

@Micudka77 I po tolika hodinách? Děkuji za radu, určitě zkusím. A za jak dlouho u vás zabrali?

• Citovat
  • Upravit
10631
15.6.13 09:32

My máme zkušenosti jen ty nejlepší, nemůžu říct jedinou špatnou věc. Dávala jsem přímo do jídla a nikdy po nich neblinkal. Zkusila bych to ještě a uvidíš jestli to bylo tím. Pokud by zvracel znova tak to po kapkách pravděpodobně bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13535
15.6.13 09:58

@Veru.Kb my je dáváme cca týden a už jsou výsledky :dance: jsem spokojená a dávám mu je před jídlem, někdy v polovině..dr mi říkala, že je mám dávat hlavně ráno..tak jestli to má taky vliv..v lékárně mi říkali taky až po jídle, ale to vůbec nevím, jak bych mu do pusenky dala, páč když se nakojí tak pak nechce otvírat pusenu..tak snad to nebude mít z toho a byla to jen náhoda..jinak můj synáček, když zvrací, tak zásadně až po 3hod po jídle, vlastně před dalším jídlem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
15.6.13 14:50
@Veru.Kb píše:
@Micudka77 I po tolika hodinách? Děkuji za radu, určitě zkusím. A za jak dlouho u vás zabrali?

Je pravda, že po tak dlouhé době je to divné… moje dcera je má od 10-tého dne po porodu, problémy s prdíky nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veru.Kb
15.6.13 15:35

Ještě mě napadlo dávat po jedné kapičce 5× denně v půli kojení?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová