Blinkání po Bio gaia?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Veru.Kb
25.6.13 17:41

@Micudka77 žlutá vodička, ne komplet tekutá, trochu místy hráškově zelené kousky, dr. říkala, že je to spíš tím, že moc pije a moc předního mlíčka, ale já už mu to vysadila a teď ho tak trápí prdíky, už 3 dny od rána do večera řve a řve, rourku věčně v prdelce, ale už ani to nestačí, už jsem úplně ko, už jen brečím a pořád ho nosím, nejde utěšit, nasadila jsem je po dvou dnech znovu, tak než zaberou.. @Semisek nakonec průjem není prý z toho, tak jsem nasadila znovu, já jsem začala na doporučení brát lactobacilky od swiss a on malý má k tomu ještě babycalm.. skoro nic nejím, aby ho nebolelo bříško, ale žádné účinky, ještě zkusím nepít mléko, ale to moc nepiju, nevíš jestli se to vztahuje na všechny mléčné výrobky? jo a nevíš, jakou mají mít kapky barvu? četla jsem, že zkažené mají být zakalené, mám 3 balení a všechny jsou takové ne čiré, jakoby trochu mléčné, má to tak být? no on se mu účinek postupně snižoval po vysazení, nejdřív řval bolestí bříška pár hodin, pak celý den a dnes taky, kapky tedy bere znovu, tak už aby zabraly, jinak už mi asi hrábne

• Citovat
  • Upravit
77
18.3.16 21:53

Zkouším obnovit diskuzi - mám stejný problém a zajímalo jestli je to náhoda, ale po kapičkách mi malý zbytek dne problinká. Dávám je odpoledne, do té doby je vždy v pohodě a odpoledne v kuse blinká, už to nemá ani souvislost s kojením. Bojím se vysadit ať se zas ještě nezhorší koliky, ale z toho blinkání jsem docela nešťastná. Máte někdo zkušenosti co na to pomáhá? Kdy dát kapičky aby prcek neblinkal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
18.3.16 23:11

Nam prcek tedy po nich neblinkal takze kdy davat neporadi ale napadlo me… Zkousela jsi treba zmenit probiotika? Treba Biopron? Treba by po nich neblinkal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová