Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím maminky. Když přebaluji svoji 10měsíční holčičku, mívá na počůrané plínce takové malé rosolovité kousičky. Jinak jí nic není-bez teplot, při čůrání nepláče. Odnesla jsem její moč k dr.na rozbor a vše v pořádku, řekla jen, že se můžou v moči vyskytovat vlakýnka. Nicméně by mě zajímalo, jestli máte některá podobnou zkušenost!
Ty kousíčky jsou gel z plínky, předpokládám, že používáš jednorázovky
@tezi píše:
Ty kousíčky jsou gel z plínky, předpokládám, že používáš jednorázovky
První co mě napadlo - plenka
kdyby měla něco takového v moči tak by jí muselo hrozně bolet to vyčůrat
a to by řvala jak blázen ![]()
Jo, používám jednorázovky. Fakt jo? To by mě teda nenapadlo, už jsem plašila, že má malá nějaký zánět. Tak díky moc, zas jsem chytřejší. U staršího se to totiž nikdy neobjevilo.Ale když tak přemýšlím, teď mám nakoupené ty levné plíny z Kauflandu a na jiných to nebylo!
Jjj je to z plínky. Jednou jsem musela koupit levnější plínky a malý se ráno probudil a byl tím zasypaný. Se to roztrhlo. Takže se ničeho neboj ![]()
Díky moc, holky, já jsem totiž plašan, za vším hned vidím šílenou nemoc.
Předpokládám, že kdyby tyhle kousky šly opravdu z její močové trubice, že by u toho řvala jak tur. Některý plíny to fakt dělají, když jsou víc pročůraný.
Jee to je z plínky. Jinak ty testy u doktora jsou spolehlivé, takže když to vyjde v pořádku je určitě zdravá dcera. ![]()
Přesně tak jak píší děvčata, je to s plínek - u nás to dělaly hlavně pemprsky ![]()