Kousnutí od kocoura

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
27.6.24 12:39
@Kristýna Š.1 píše: Více

Tak uvidíš, mě tenkrát cizí pes (pes v útulku ) rozkousl totálně prst, že jsem měla osm stehů a doktoři se mě akorát zeptali zda jsem očkovaná na tetanovku a zda je pes očkován na vzteklinu a antibiotika nic jsem nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.24 12:12

@Newlife tak dneska ráno sem byla na převaze a doktor mi nasadil antibiotika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
28.6.24 16:46

@Kristýna Š.1 tak ať to je dobrý. Asi v dnešní době dávají antibiotika na vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76889
28.6.24 16:51
@Newlife píše: Více

tak lepší antibiotika na vše, než uřezaný prst,
našeho kocoura kousl cizí kocour a byl z toho takový úraz, že náš kocour měl 11stehů, drény, 3× atb injekčně, a 8 dní antibiotika 2× denně orálně,
to nechceš, veterinářka mi řekla, že kdyby takový úraz měl pes - uhyne, kdyby člověk - uřežou mu nohu, kocour se z toho vylízal, ale nebylo to jednoduché ani levné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
29.6.24 10:08
@stinga píše: Více

To byla ironie, mě na pokousání cizím psem před 8 lety nedali nic… Před půl rokem poloviční zápal plic a měla jsem pít čaj ☺️ takže jak který doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76889
29.6.24 11:20
@Newlife píše: Více

aha, to je nevýhoda psaného projevu, že ironie není vždy poznat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.1.25 20:15

Ahoj.
Jaká antibiotika ti dal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.25 18:23
@Yfka1 píše: Více

Pokousaná kocourem, rozkousane zápěstí, klouby na prstech. Prokousla ruka zkrs na skrz. Podrapana celá ruka. Dost se vyřídil. Poprvé jsem sama měla strach, že budou šít a hold to bude fakt průser. Jak to dopadlo? Napatlali betadine, stáhli obvazem a běžte domů. Kdyby se Vám to zanitilo tak přijďte. Žádná antibiotika nic 😂. Tři dny jsem nemohla hýbat s prsty, ruka tepala a bolela. 4 den jsem vymačkala hnis a už to je ok 😂 😂. Pohitovost Mělník. Jizvy budou jak 🐷, jelikož to ani nezasili, prý to se srovná samo 😂

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex