Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Kristýna Š.1 píše: Více
Tak uvidíš, mě tenkrát cizí pes (pes v útulku ) rozkousl totálně prst, že jsem měla osm stehů a doktoři se mě akorát zeptali zda jsem očkovaná na tetanovku a zda je pes očkován na vzteklinu a antibiotika nic jsem nedostala.
@Newlife tak dneska ráno sem byla na převaze a doktor mi nasadil antibiotika
@Kristýna Š.1 tak ať to je dobrý. Asi v dnešní době dávají antibiotika na vše
@Newlife píše: Více
tak lepší antibiotika na vše, než uřezaný prst,
našeho kocoura kousl cizí kocour a byl z toho takový úraz, že náš kocour měl 11stehů, drény, 3× atb injekčně, a 8 dní antibiotika 2× denně orálně,
to nechceš, veterinářka mi řekla, že kdyby takový úraz měl pes - uhyne, kdyby člověk - uřežou mu nohu, kocour se z toho vylízal, ale nebylo to jednoduché ani levné
@stinga píše: Více
To byla ironie, mě na pokousání cizím psem před 8 lety nedali nic… Před půl rokem poloviční zápal plic a měla jsem pít čaj ☺️ takže jak který doktor.
@Newlife píše: Více
aha, to je nevýhoda psaného projevu, že ironie není vždy poznat
@Yfka1 píše: Více
Pokousaná kocourem, rozkousane zápěstí, klouby na prstech. Prokousla ruka zkrs na skrz. Podrapana celá ruka. Dost se vyřídil. Poprvé jsem sama měla strach, že budou šít a hold to bude fakt průser. Jak to dopadlo? Napatlali betadine, stáhli obvazem a běžte domů. Kdyby se Vám to zanitilo tak přijďte. Žádná antibiotika nic 😂. Tři dny jsem nemohla hýbat s prsty, ruka tepala a bolela. 4 den jsem vymačkala hnis a už to je ok 😂 😂. Pohitovost Mělník. Jizvy budou jak 🐷, jelikož to ani nezasili, prý to se srovná samo 😂