Kouzelná školka - divadlo

159
10.1.08 12:22

Kouzelná školka - divadlo

Ahoj,
Elda má v TV moc rád Kouzelnou školku. Na netu jsem našla, že dělají i divadelní představení. Nevím ale, jestli je to už pro takhle malé dítě. Nebyl jste na tom někdo?Vydržely děti v klidu sedět a koukat?A jak dlouho to představení trvá?
Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
574
10.1.08 12:45

Ahoj,

nechci aby to vyznělo rejpavě nebo tak nějak, ale nepřijde mi, že tvůj syn by měl zatím rozum z toho, co se v televizi odehrává. Beru to podle vlastní zkušenosti. Dceru začala televize brát kolem 2 a 3/4, a tím myslím, že jí opravdu začalo zajímat co se v televizi děje.
Na kouzelkou školku koukáme taky.
Na představení jsme byli loni v listopadu a trvalo to hodinu. Nevím zda je tvůj syn schopný toto vydržet, musíš to posoudit sama.

Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
10.1.08 13:17

Verunko, myslím, že Eliášek to vnímá docela dost. Používá věty, které tam slyšel, a od nás je mít nemůže, i v jiných situacích správně. Když je tam třeba krávička Klárka, tak normálně odpovídá na otázky. Někdy sice špatně, ale určitě ví, na co se ptají.
Ale děkuju moc za informace, asi to zkusíme. I když celou hodinu, to nevím, jestli to malej vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
10.1.08 13:23

Ahoj, a nemas treba moznost vyzkouset nejdriv nejake jine divadelko pro deti?(ted to myslim tak, jestli to „usedi“ celou dobu) Ta predstaveni z KS jsou celkem draha :?

My byli poprve na predstaveni z KS pred druhyma narozeninama, ale je fakt, ze Filip byl celkem divadelne trenovany :lol: od roku a ctvrt jsme ho brali na detska predstaveni, takze jsme vedeli, ze vydrzi koukat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
10.1.08 13:27

Zuziky - to je fajn nápad :). Jen jsem si říkala, že KS by ho mohla bavit, protože Františka a Michala má moc rád.
A neměl byste někdo tip na nějaké představení pro malé děti v Praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
10.1.08 13:34

Taky nevidim problem v tom, ze by dite nerozumelo. Starsi dcera v tomto veku mluvila ve vetach a vsemu rozumela, ale neusedela. Mladsi dcera nemluvi jeste doted a neusedi ani omylem.

Jde spis o to, abys maleho nehonila po divadle. Je tam pro tak male dite spousta neznamych podnetu. Navic takovy prcek asi z dalsich rad neuvidi na sve oblibence.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
10.1.08 13:41

Escargot- snecku :wink: , o prazskem divadle pro deti bohuzel nevim- jsem odjinud :lol:
jen jsem chtela- pozor- Michala vystupuje sam- a dle meho pocit je spis pro vetsi deti (ale jen muj pocit)- asi tak 3,5a vic
s Frantiskem vystupuje Majda- je to predstaveni, kde se dost zpiva a tak- to by se malemu mohlo libit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
10.1.08 13:53

terik - to je fakt, chtěla to co nejvíc dopředu :) to by snad seděl a koukal :)
Zuziky - dívala jsem se na www kouzelné školky, a volný termín na představení s Františkem a Majdou je až v 30.3. a ještě ne až dopředu..ach jo :( (Michala má Elda taky rád, ale bez Františka, to nevím, nevím :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
10.1.08 14:00

Michal je fajn v tom, ze si zve deti na podium, pak se s kazdym vyfoti- byvaji tam davy :lol: …hodne dela s takovou tou special lepici paskou- vytvari ruzne predmety…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
10.1.08 16:06

Verunko - ze tvoje dite televize nezajimala nebo tomu nerozumelo, prece neznamena, ze jine dite tomu zakonite nerozumi taky, to se mi zda zvlastni uvazovani, promin.

Escargot - do divadla chodi uz deti okolo tech dvou let, zkus pohledat http://www.cokdyvpraze.cz/modules.php?… obzvlast v Praze s tim nebudete mit problem to vyzkouset.

Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.1.08 19:41

Radulko promiň, ale já jsem nepsala, že tomu zákonitě jiné dítě nerozumí. Psala jsem že mojí dceru to nebralo to až od 2a3/4.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!