Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, co vy na to?
Osobně to fakt vítám, kouzelnou školku máme rády (milujeme hlavně Majdu a tetu Jitku, taky trochu Michala a dědu Lubina, babička Libuška už dlouho nebyla), ale sledujeme ji jen tři týdny ze čtyř, protože já osobně fakt nezvládám týden s Dádou. Cítím ho jako velmi neupřímný a mentorský… Ale celou dobu jsem myslela, že je to jen můj pocit…
L.
My máme rádi školky, ale nejvíc Michala.. Dádu nemusím už dávno.. a Kuba tím, že je kluk taky moc ne ![]()
A myslím,, že bylo načase udělat nějakou změnu ![]()
Vzhledem k tomu, že třeba na Rodině existuje na tohle téma diskuse, kde už je cca 200 naprosto stejných názorů, jako je ten tvůj, to rozhodně není ojedinělý pocit ![]()
Maminy z té diskuse psaly stížnosti do ČT a zřejmě těch stížností bylo opravdu hodně. Zpočátku se zdánlivě nic nedělo a vypadalo to, že ten pořad s Dádou jenom poupraví (tak to vyznělo i z mailů, které ČT rozesílala jako odpověď na ty stížnosti), ale nakonec to asi bylo neudržitelné.
Jinak sama za sebe můžu říct „Hurá, konečně“
Taky mi to připadalo takové moc umělé a neupřímné. Náš malej na školku koukával dost (teď už ho to pouští) a z Dády byl vždycky otrávený.
No, my školku sledujeme jen občas u kamarádek, ale když to beru podle Tomáška. Miluje Michala. To jeho kutilkovství, to je pro kluky fakt super.
K ostatním se moc nevyjadřoval, prostě Michal vede. Osobně mi připadá, že ho Dáda moc neoslovila, nevím, Majdu má daleko radši. ![]()
Ahoj holky. Taky jásááám
Dádu fakt nemusíme. Adam má rád dědu a Michala ![]()
PS: Dádo, pá pá
![]()
Dcerka se k tomu ještě nemůže vyjádřit, ale já osobně mám nejrači Michala. Dádu nemusím vůbec. Sláva, že engele vengele už skončí.
Ahoj,
Charlie vzdy, kdyz tam je Dada, tak odchazi od televize a vraci se jen na pohadky, takze my budeme jedine rady. Nejvic boduje Michal. To sedi obe dve s otevrenou pusou a ani se nehnou.
Terik
![]()
Má dvouletá dcerka občas na KŠ taky kouká, má ráda Františka, takže jeho „parťáky“ bere celkem všechny, v týden, kdy šla Dáda po pár vteřinách prohlásila - „bak, nee“ a odkráčela od obrazovky
![]()
Světlana
Jsme jen občasní diváci, ale zjistila jsem, že Dáda mě nechtěně umí pobavit. Jednak vizáží normální paní přes padesát maskované za diblíka a jednak špatně utajovanou nenávistí k přítomným dětským hostům ![]()
Veru
Jája na skolku teda zatím nejako nebere, jen spehuje hlavne Frantiska a sem tam ze se zadiva na kousek pohadky. Ale i tak kdyz je tam dada s oskarkem a (nevim jak se menuje kosice) tak tomu nevenuje pozornost vubec …
Me osobne prijde dada uplne mimo … kolikrat kdyz jsem to poslouchala, tak mi ty jeji zvasty prisli krapet moc slozity na dejme tomu 3lety deti. A vsechno moc skrobeny, takovy neuprimny, studeny … a jako carodejnice je priserna … to radsi at jenom zpiva, to se jeste da…
Takze huraa huraa huraaa dada bude pryc.
taky Dadu neprozivam, a ani Lenka ji nemusi. Nejoblibenejsi je Michal a Majda. Byla bych rada, kdyby to misto Dady vzala Jitka.
Mě je to fuk, neb se zatím na to nedíváme:) A Dádu jsem nemusela nikdy. Ale co vím od kamarádek, tak děti naopak Dádu zbožňují, tak nevím…
Lesi, jestli je to pravda tak děkuji za zprávu roku
![]()
Jinak můj syn má jasno, nedávno chtěl pustit Kouzelnou školku a když tam byla Dáda, prohlásil: „Maminko, rači mi pusť něco jinýho, když je tam TADLENCTA“
To poslední slovo bylo proneseno s takovým despektem!
![]()
Jinak Adam říká, že miluje Majdu a Františka a Michal je dobrej ![]()
Verča
Kdyby záleželo na mě, tak ať si ta vyumělkovaná postarší zmalovaná paní sbalí své vrány a uvolní místo někomu jinému
.
Přijde mi úplně mimo, neupřímná, umělá.
Holky mají moc rády Majdu a Michala.
Tak máme bohužel stejný názor… Já jako malá jsem ji měla ráda, ale je fakt že svou image za těch 25 let vůbec nezměnila a co dřív bývalo hezké, je ted už jen směšné… Michal ji taky nemusí… má tam kosáky a ne františka… 3 měsíce mi trvalo vysvětlit proč tam proboha není František… Ostatní jsou milí, působí upřímě a zábavně, ale přijde mi že Dáda opravdu dost „přehrává“