Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
chtěla jsem od vás doporučit nějakou dětskou bibli. Budu to asi objednávat na netu, tak nemůžu nakouknout a je jich na trhu víc, co jsem se dívala. Tak jestli máte nějakou doma jste spokojené, tak budu ráda za typy.
Dík Věra
Ahoj,
my máme doma takovou, která se jmenuje přesně Bible pro nejmenší a je od vydavatelství mladá léta. Ale netuším, jestli se dá sehnat i na internetu.Každopádně je asi nejlepší, kterou jsem kdy viděla.
Ahoj Anajka
http://knihkupectvi.poutnici.com/…uct_info.php?…
Anajko, myslíš tuto?
Ahoj, koukni se na www.gimel.cz, a knížky pro děti dělá také vydavetelství Samuel-myslím, že mají webové stránky www.samuelcz.cz-nejsem si jistá.
lenquita
ahojky, sháním nějakou dobrou dětskou bibli. Do knihkupectví se nedostanu, takže budu objednávat z netu, doporučíte mi nějakou? Děkuji.
Ahoj, my máme tuhle http://www.ikarmel.cz/…CBS0215.html a moc se mi líbí ![]()
Jo ale je malá - velikost asi jako klasická Bible, neni to A4.
Dobrý den milé maminky. Znovu otevírám toto téma, protože jsou zde staré příspěvky. Mám doma čtyřletou dceru a zajímá ji vše kolem Josefa, Marie, atd. Proto zvažuji koupit dětskou bibli. Prosím o doporučení, jakou zakoupit. Moc předem děkuji E. Jirků
Ahoj,
oživuji diskusi, neboť příspěvky jsou dosti staré a odkazy nefungují. Byla jsem už i v knihkupectví, ale zrovna daný sortiment byl vyprodaný, tak budu kupovat na netu bez možnosti nahlédnutí do knížek.
Mělo by se jednat o biblické příběhy ne úplně pro nejmenší, ale pro 7 - 10 let. Viděla jsem, že hodně dětských biblí je přeložených, tak aby byl i dobrý překlad, nic kostrbatého. Děkuji předem za tipy.
@LucaLuca píše:
Ahoj,oživuji diskusi, neboť příspěvky jsou dosti staré a odkazy nefungují. Byla jsem už i v knihkupectví, ale zrovna daný sortiment byl vyprodaný, tak budu kupovat na netu bez možnosti nahlédnutí do knížek.
Mělo by se jednat o biblické příběhy ne úplně pro nejmenší, ale pro 7 - 10 let. Viděla jsem, že hodně dětských biblí je přeložených, tak aby byl i dobrý překlad, nic kostrbatého. Děkuji předem za tipy.
My jsme ted s desetiletou poslouchali Obrázky z nového zákona a Obrazy ze Starého zákona. A bylo to fajn.
https://www.databazeknih.cz/…akona-229344
@LucaLuca Ahoj, my teď máme doma z knihovny knihu Bible pro malé detektivy a podle mě je fakt super! Vždycky veliký a hodně podrobný obrázek reálií z období nějakého příběhu. Ten tam je jen stručně načrtnutý, povídáme si o něm pak ještě víc. A k tomu úkoly, co má dítě kde na obrázku vyhledat a spočítat. Baví to moc syna i mě. Někdy se u toho hledání teda zapotí i dospělý ![]()
Příspěvek upraven 13.12.21 v 08:54
Zajdi si do antikvariátu, v každém městě je aspoň jeden a mívají tam hromady, ano doslova hromady dětských biblí, různé, pro děti různého věku, některé jako nové.
Já kupovala za 50kc, je v ní hodně obrázků a text je srozumitelný pro dítě uvedeného věku. Měli tam asi 15 dětských biblí a fakt se dalo vybrat.
Některé antikvariáty mají i e-shop, ale ceny už jsou pak vyšší.