Dětská bible

327
12.9.06 13:19

dětská bible

Ahoj holky,
chtěla jsem od vás doporučit nějakou dětskou bibli. Budu to asi objednávat na netu, tak nemůžu nakouknout a je jich na trhu víc, co jsem se dívala. Tak jestli máte nějakou doma jste spokojené, tak budu ráda za typy.
Dík Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
354
12.9.06 13:31

Ahoj,
my máme doma takovou, která se jmenuje přesně Bible pro nejmenší a je od vydavatelství mladá léta. Ale netuším, jestli se dá sehnat i na internetu.Každopádně je asi nejlepší, kterou jsem kdy viděla.
Ahoj Anajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
12.9.06 13:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
12.9.06 14:28

Jo jo, to je přesně ona. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
12.9.06 19:14

Ahoj, koukni se na www.gimel.cz, a knížky pro děti dělá také vydavetelství Samuel-myslím, že mají webové stránky www.samuelcz.cz-nejsem si jistá.
lenquita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
13.9.06 09:13

ta adresa je www.samuelcz.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
18.11.11 13:51

ahojky, sháním nějakou dobrou dětskou bibli. Do knihkupectví se nedostanu, takže budu objednávat z netu, doporučíte mi nějakou? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
18.11.11 14:48

Ahoj, my máme tuhle http://www.ikarmel.cz/…CBS0215.html a moc se mi líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
18.11.11 14:50

Jo ale je malá - velikost asi jako klasická Bible, neni to A4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.19 14:52

Dobrý den milé maminky. Znovu otevírám toto téma, protože jsou zde staré příspěvky. Mám doma čtyřletou dceru a zajímá ji vše kolem Josefa, Marie, atd. Proto zvažuji koupit dětskou bibli. Prosím o doporučení, jakou zakoupit. Moc předem děkuji E. Jirků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
13.12.21 08:29

Ahoj,

oživuji diskusi, neboť příspěvky jsou dosti staré a odkazy nefungují. Byla jsem už i v knihkupectví, ale zrovna daný sortiment byl vyprodaný, tak budu kupovat na netu bez možnosti nahlédnutí do knížek.

Mělo by se jednat o biblické příběhy ne úplně pro nejmenší, ale pro 7 - 10 let. Viděla jsem, že hodně dětských biblí je přeložených, tak aby byl i dobrý překlad, nic kostrbatého. Děkuji předem za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
13.12.21 08:48
@LucaLuca píše:
Ahoj,

oživuji diskusi, neboť příspěvky jsou dosti staré a odkazy nefungují. Byla jsem už i v knihkupectví, ale zrovna daný sortiment byl vyprodaný, tak budu kupovat na netu bez možnosti nahlédnutí do knížek.

Mělo by se jednat o biblické příběhy ne úplně pro nejmenší, ale pro 7 - 10 let. Viděla jsem, že hodně dětských biblí je přeložených, tak aby byl i dobrý překlad, nic kostrbatého. Děkuji předem za tipy.

My jsme ted s desetiletou poslouchali Obrázky z nového zákona a Obrazy ze Starého zákona. A bylo to fajn.
 https://www.databazeknih.cz/…akona-229344

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
13.12.21 08:54

@LucaLuca Ahoj, my teď máme doma z knihovny knihu Bible pro malé detektivy a podle mě je fakt super! Vždycky veliký a hodně podrobný obrázek reálií z období nějakého příběhu. Ten tam je jen stručně načrtnutý, povídáme si o něm pak ještě víc. A k tomu úkoly, co má dítě kde na obrázku vyhledat a spočítat. Baví to moc syna i mě. Někdy se u toho hledání teda zapotí i dospělý :)

Příspěvek upraven 13.12.21 v 08:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
13.12.21 08:54

Zajdi si do antikvariátu, v každém městě je aspoň jeden a mívají tam hromady, ano doslova hromady dětských biblí, různé, pro děti různého věku, některé jako nové.
Já kupovala za 50kc, je v ní hodně obrázků a text je srozumitelný pro dítě uvedeného věku. Měli tam asi 15 dětských biblí a fakt se dalo vybrat.
Některé antikvariáty mají i e-shop, ale ceny už jsou pak vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí