Chůva v akci

2237
3.10.06 22:44

Chůva v akci

Holky, co říkáte na dnešní „Chůvu v akci“-nářez co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
3.10.06 22:46

To teda jo, ty hovna ve vaně to byla síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
4.10.06 08:40

Ahoj, já vždycky u Chůvy zírám, co rodiče z těch dětí dokážou udělat. Ta holčička byla strašně rozmazlená,ukňouraná a překvapilo mě, jak ve čtyřech letech špatně mluví. Chůvě docela tekly nervy, ale statečně se držela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
4.10.06 08:48

Všechny holky, včetně maminky, by potřebovaly pořádne na prd......Mít doma takového ukňouránka, špatně mluvícího, velké holky, které mi s ničím nepomohou, tak jsem ai v blázinci. Maminka to holt řešila takto. Otázka jak dalece budou rady chůvy poslouchat do budoucna.

Hamina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.10.06 12:08

Zrovna jsem chtela psat do predchozi diskuze Chuva v Akci. Jinak souhlas - vcerejsek byla teda sila. Mamka skoro jako pubertacka (taky ji to chuva rekla) a rozmazlena posravajici se holcicka-hracka vsech ctyr skoro dospelych, ze ktere rostla (doufam) budouci uspesna rodinna tyranka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siloenka
5.10.06 05:52

viděla jsem to až dneska a povím vám, opravdu nářez :?
až se mi chvílemi zdálo, že některé situace ani chůva nezvládla.Jak tam třeba tak tančili a skákali, že se holčička konečně vykakala do nočníka, to bylo tedy i na mě moc. Opět ta holčička získala pocit, že se svět opravdu točí jen kvuli ní. Neříkám pochválit, ale takhle to prožívat..no nevim :roll: A ty velke holčiny, nebyly zas tak špatné, prostě typické puberťačky :D …ale skládat jim věci do komínku to ta mamka opravdu nemusela. Já jsem taky v tomhle věku měla pocit, že mám důležitější věci na starost, než si uklízet pokoj, ale jelikož mi v pokoji nikdo neuklízel, a bylo mi stydno do nepořádku přivést návštěvu, přišla jsem na to, že to budu muset prostě udělat. Jenže ty holky na to nikdy nepříjdou, když budou mít od maminky takový servis. Nevím, jestli jsem to jen přehlédla, ale přišlo mi, že tohleto chůva jaxi neřešila. Řešila tam s holkama nádobí, ale uklízení si vlastní skříně nechala opět na mamince…ale asi to bylo hodně sesříhaný, občas to jde poznat, je to potom takové chaoticke. Ale ponaučení je to dobré :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!