Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Klubík byl i náš oblíbený pořad … takže se připojuji k dotazu:)
jj přesně tak, zkusim juknout na MMB
Tak na MMB nic, ale google našel inzerenty, který prodávaj ![]()
prave, ze jsem je hledala i v googlu, ale nic… reklamy tam jsou, ale nemaji v nabidce, jen jine
hokajdu píše:
ja mam na DVD
prosím já bych chtěla dvd mickeyho klubík,kdo přepálí a pošle?koupím
Ahoj, máte někdo předpatné na Mickeyho Klubík? Dnes jsem koupila malému DVD + knížka, je to moc pěkně udělané, líbí se mi to a chtěla bych předplatné ale bojím se. Dá se tomu věřit? Máte někdo tohle předplatné? Dostali jste dárečky jak slibují? Děkuji za info
Koupila jsem první díl. Když jsem si spočítala cenu, kterou bych dala za celou sadu, tak to koupí prvního dílu i skončilo. Dárečky myslím pošlou, ale může se stát, že nebudou mít dostatek odběratelů tak to třeba po 10 díle skončí.
Příspěvek upraven 26.09.12 v 12:39
@isand píše:
Na ulozto.cz je spousta dílů ke stažení.
To jo ale mě jde právě o tu knížku a takhle v tom předplatném je DVD plus kniha a dáreček, tak se ptám na předplatné.
Knížka je pěkná, taky se mi líbí. Ale určitě nemá tu cenu za kterou se prodává.
@isand píše:
Knížka je pěkná, taky se mi líbí. Ale určitě nemá tu cenu za kterou se prodává.
Ale ta se asi nedá koupit celá ta kolekce bez předpaltného že ![]()
@Sijoma80 píše:
Ale ta se asi nedá koupit celá ta kolekce bez předpaltného že[/citace
Myslim, ze celou kolekci koupis ve stanku, ale bez darku.Ja jsem koupila 1,2 a koncim. Knizka je hrozny material, navic ten obsah, me teda prijde nic moc
200KC UZ ZAto rozhodne nedam. Predplatne bych nechtela.
@blorchi píše:@Sijoma80 píše:
Ale ta se asi nedá koupit celá ta kolekce bez předpaltného že[/citaceMyslim, ze celou kolekci koupis ve stanku, ale bez darku.Ja jsem koupila 1,2 a koncim. Knizka je hrozny material, navic ten obsah, me teda prijde nic moc
200KC UZ ZAto rozhodne nedam. Predplatne bych nechtela.
200kč??Já to koupila ve stánku za 49 DVD i kniha
Ahoj holky. Nevite, kde by se dalo sehnat DVD nebo VHS s pribehy Miceyho z klubiku? Pripadne nemate ho nektera?? V originale se to jmenuje Mickey Mouse Clubhouse. Natacela jsem prckovi jednotlive pribehy na VHS, ale omylem se nam podarilo kazetu premazat… Dekuji za odpovedi a zdravi Ila