Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky tam slyším jasně SMRT problémům a už dlouho mi to hlava nebere… ale je taky pravda, že nerozumím ani slovo Donaldovi. Ani ťuk… je chyba na mém příjmači, nebo to máte taky tak?
@Andriska píše:
Taky tam slyším smrt i můj přítel. Vždycky jak to slyším tak si říkám, že to nemůže být pravda, ale je![]()
Ale u té pohádky mě už nic nepřekvapí. Jako třeba, že Goofy( nevím jestli se to tak píše) má rád smradlavé boty a nebo nudlovou zmrzlinu a jiné podobné prasárny
Fuj teda teď jsem málem vrhla
Četla jsem tenhle příspěvěk zrovna když jsem pila Colu a zrovna o „nudlové“ zmrzlině ![]()
Donaldovi taky nerozumim. Abych pravdu rekla tak mi dost leze na nervy ![]()
@Cmochy píše:
Fuj teda teď jsem málem vrhlaČetla jsem tenhle příspěvěk zrovna když jsem pila Colu a zrovna o „nudlové“ zmrzlině
Ten Goofy je celkove nejaky retardovany ![]()
Kdybych udelala takovy souhrn tak Donaldovi nejde rozumet, Miky mluvi jak by mel skripnute kulky, Goofy je takovy prasak co neumi mluvit
A jeste jsem sla do kolen jak tak krava(myslim ze se jmenuje klarabel) v jednom dile rika ta vase hudba me uplne vydojila
Ale mala tu pohadku totalne zere tak proc ne ![]()
@neschopná mamka píše:
Taky tam slyším jasně SMRT problémům a už dlouho mi to hlava nebere… ale je taky pravda, že nerozumím ani slovo Donaldovi. Ani ťuk… je chyba na mém příjmači, nebo to máte taky tak?
Možná, že to má co dělat s věkem. Nerozumím nejen Donaldovi, ale dokonce už ani Chipovi s Dalem z Rychlé roty, a s tím za mlada nikdy problém neměla. ![]()
@Andriska píše:
Kdybych udelala takovy souhrn tak Donaldovi nejde rozumet, Miky mluvi jak by mel skripnute kulky, Goofy je takovy prasak co neumi mluvitA jeste jsem sla do kolen jak tak krava(myslim ze se jmenuje klarabel) v jednom dile rika ta vase hudba me uplne vydojila
Ale mala tu pohadku totalne zere tak proc ne
Tak tenhle prispevek me totalne rozsekal
Uspavam malou, vedle me lezi spici manzel a ja se tu smeju, jak blazen ![]()
Jinak tam taky slysim smrt, ale vzdycky mi to prislo dost divny. Nase mala to uplne zboznuje, tak vzdycky kdyz zpivame tuhle pisnicku, tak tam radsi davam stop problemum… ![]()
@Bersaba to je taky možné, já občas trpím u Klubíku raději i selektivní slepotou, abych si udržela zdravý rozum…
Chipa nevím, přezpívali mi úvodní písničku, tak mě vytočili, že jsem to ani nekoukala…
@neschopná mamka píše:
@Bersaba to je taky možné, já občas trpím u Klubíku raději i selektivní slepotou, abych si udržela zdravý rozum…
Tomu rozumím. Naší malé se jeden čas hrozně líbil Barney a jeho přátelé a tam ty překlady písní taky občas stály za to. Třeba písnička o hasičích. „Sirény jim houkají, majáček zabliká, hasič ve své kůži je, jen když si zastříká.“ ![]()
@Elísek22 Ta pohadka je fakt prastena a ty hlasky tam to je mazec
. Vubec nechapu co se tem detem na ni tak libi.Ale mala se podle ni naucila pekne pocitat tak aspon nejaky klad. Ale jeste fici na doktorce plysakove a ta se libi i mi ![]()
@Bersaba píše:
Tomu rozumím. Naší malé se jeden čas hrozně líbil Barney a jeho přátelé a tam ty překlady písní taky občas stály za to. Třeba písnička o hasičích. „Sirény jim houkají, majáček zabliká, hasič ve své kůži je, jen když si zastříká.“
Se pocuram smichem
![]()
@Bersaba píše:
Tomu rozumím. Naší malé se jeden čas hrozně líbil Barney a jeho přátelé a tam ty překlady písní taky občas stály za to. Třeba písnička o hasičích. „Sirény jim houkají, majáček zabliká, hasič ve své kůži je, jen když si zastříká.“
Já tam jasně slyšim „smrt“, i když mi to přijde divný a taky jsem si říkala, jestli by nebylo lepší to „stop“, ale to tam prostě při vší snaze neslyšim
Vůbec mi ty texty přijdou občas úchylný a Donaldovi nerozumim skoro vůbec ![]()
Tak dík, poslechem asi 10 vteřin Mikyho jsem si přibudila dítě
(mimochodem můj muž tam taky slyší jasně „smrt“), vydojená Klarabel mě dostala (a já myslela, že její top je „nenavrhoval ty boty Jimmy Bůůůů?“) a hasiči rozsekali tak, že se tu dusim polštářem, abych holku nevzbudila úplně ![]()
Taky slyším jasně smrt, to R tam je poměrně zřetelné.
Zkusila jsem to v originále, co zpívají tam a tam je „the problem's solved“ - problém je vyřešen. Vtipné je, že v originále se nezpívá „hop hop“, ale „hot dog“ - jak americké ![]()
Mně to přijde teda jako otřesný pořad, ale malé se to líbí - naštěstí nijak fanaticky
![]()