Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky ráda jsem to s vámi probírala, pouštěla hudbu a hopsala až do úmoru ale teď už je srandě konec, mláďátko si říká o jídlo tak pádím na krmení…
Stop ![]()
@Cmochy píše:
To je jasný… „naučí se mluvnici, pšešti všečky pvavnici“ - nechápu s čím máte problém…![]()
![]()
![]()
Jo, to je jedna možnost.
Pak jsem narazila i na „všech i všechny právníci“, což by sice podle poslechu odpovídalo, ale taky je to blábol. ![]()
A ve spoustě zpěvníku tuhle řádku prostě fikaně vynechávají.
Tak leda napsat přímo Svěrákovi, jak to má být. ![]()
Ja tam teda taky slysim smrt problemum
a v Lotrandovi je „predčí všechy právníci“ jak uz tady nekdo napsal…
Poslouchali jsme to s mužem a oba jsme tam slyšeli SMRT problémům ![]()
Tak SMRT převažuje - o dost. Je to 15 X 5
Pitomec kdož to vymyslel fakt
V dětský pohádce
![]()
@Cmochy píše:
Ahoj holky,
zbytečné zakládat novou diskuzi, oživuji zde, snad to neva…Máme v naší uzavřence drobnou rozepři
Myštanec a text té písničky. Kopíruji přeložený text písničky z jedněch webovek:
Hop, hop, Hop, hop
Hop, hop, hop, hop, hop, hopity hop
Pryč se smutkem, teď řádit jdem
Hop, hop, hop, hop,
SMRT problémům
Hop, hop, hop, hop, hop, hopity hopA teď ta rozepře… kámoška prostě mermomocí tvrdí, že je tam „STOP problémům“ nikoli „SMRT problémům“
Rozsoudíte nás?
Posílám i odkaz, písnička začíná v čase 21:20
https://www.youtube.com/watch?…
ja tam taky slysim tu smrt a zda se mi to divny
My tam s muzem slysime jasne a zretelne SMRT, je to divny, urcite bych se rada zeptala tvurcu.
Taky tam slyším smrt i můj přítel. Vždycky jak to slyším tak si říkám, že to nemůže být pravda, ale je
Ale u té pohádky mě už nic nepřekvapí. Jako třeba, že Goofy( nevím jestli se to tak píše) má rád smradlavé boty a nebo nudlovou zmrzlinu a jiné podobné prasárny ![]()
Ted jsme s manzelem poslouchali ale zretelne Smrt tam neni spis zo bude SME V PROBLEMU…to zni logicky…
pohadka je preci vzdy o tom jak resi nejake problemi..