Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Angua To je to kouzlo doslovného překladu - v originále Hot Dog Song, česky Myštanec. ![]()
P5elo6it hot dog jako párek v rohlíku je v tomto případě chyba, hot dog v tomto kontextu znamená užasný pes… anglickej text jsem už zveřejnil nekde nahoře, jinak se pisnička jmenuje Hot Dog song ale v pořadu říkají muska dannce. To je asi tím že Hot dog cance byl v jednom dílu a tohle je skrácená verze ![]()
@Andriska píše:
@Elísek22 Ta pohadka je fakt prastena a ty hlasky tam to je mazec. Vubec nechapu co se tem detem na ni tak libi.Ale mala se podle ni naucila pekne pocitat tak aspon nejaky klad. Ale jeste fici na doktorce plysakove a ta se libi i mi
Doktorka plysakova? Ty jo, to vubec netusim, ktera bije
Hned zitra rano zhavim youtube a jdu to zkouknout
Nase mala Mickeyho klubik zere totalne, je to jediny, u ceho vydrzi sedet u telky sama. A pak hazi hlasky typu hej ousko, myska muska mickey mouse atd ![]()
@Elísek22 píše:
Doktorka plysakova? Ty jo, to vubec netusim, ktera bijeHned zitra rano zhavim youtube a jdu to zkouknout
Nase mala Mickeyho klubik zere totalne, je to jediny, u ceho vydrzi sedet u telky sama. A pak hazi hlasky typu hej ousko, myska muska mickey mouse atd
To je určitě Doc McStuffins a song ‚Do What The Doctor Says‘, To je rasově korektní pohádka jde romská paní doktorka léčí zvířátka. https://www.youtube.com/watch?…
@Elísek22 píše:
Doktorka plysakova? Ty jo, to vubec netusim, ktera bijeHned zitra rano zhavim youtube a jdu to zkouknout
Nase mala Mickeyho klubik zere totalne, je to jediny, u ceho vydrzi sedet u telky sama. A pak hazi hlasky typu hej ousko, myska muska mickey mouse atd
Na you tube to bude asi jenom v angličtině. Já jsem to stáhla na uložto tam je to i v češtině.
@MartinKa36 píše:
To je určitě Doc McStuffins a song ‚Do What The Doctor Says‘, To je rasově korektní pohádka jde romská paní doktorka léčí zvířátka. https://www.youtube.com/watch?…
Nevím romská asi ne. http://www.csfd.cz/…a-plysakova/
Na doktorku plysakovou jsem si vzpomnela az vcera vecer a opravdu na youtube nebyla. Tak to zkusim stahnout na uloz.to, at to kame pekne cesky. Diky za tip ![]()
Ahoj holky! Nevíte někdo prosím o nějaké knize o Mickem? Potřebovala bych sehnat nějaké příběhy. Našla jsem sadu knih, ale každá má jen jeden příběh a plní se tam úkoly, což je dost o ničem takhle před spaním!
Předem děkuji za jakékoliv příspěvky! ![]()
@cuchna píše:
Ahoj holky! Nevíte někdo prosím o nějaké knize o Mickem? Potřebovala bych sehnat nějaké příběhy. Našla jsem sadu knih, ale každá má jen jeden příběh a plní se tam úkoly, což je dost o ničem takhle před spaním!
Předem děkuji za jakékoliv příspěvky!
my mame tuto. je to knizka Mickeyho klubiku. Jou tam pribehy u klubiku
Ahoj maminky malých závisláčků na Mickeyho klubíku
Na CT začali dávat nové díly, ale nemohu je nikde najít ke stažení, ani na ulozto nebo hellspy, nemáte nějaký tip, kde je sehnat?
Ahoj! Ke stažení jsem je taky nikde zatím nenašla, ale na www.**.cz si je můžete nahrávat a stáhnout do PC ![]()
Edit admin - odstraněn odkaz