Mickeyho klubík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7661
22.9.14 22:23

@Angua To je to kouzlo doslovného překladu - v originále Hot Dog Song, česky Myštanec. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
22.9.14 22:30

P5elo6it hot dog jako párek v rohlíku je v tomto případě chyba, hot dog v tomto kontextu znamená užasný pes… anglickej text jsem už zveřejnil nekde nahoře, jinak se pisnička jmenuje Hot Dog song ale v pořadu říkají muska dannce. To je asi tím že Hot dog cance byl v jednom dílu a tohle je skrácená verze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
22.9.14 22:38

@MartinKa36 já to chápu, ale pobavilo mě to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
22.9.14 23:01
@Andriska píše:
@Elísek22 Ta pohadka je fakt prastena a ty hlasky tam to je mazec :D. Vubec nechapu co se tem detem na ni tak libi.Ale mala se podle ni naucila pekne pocitat tak aspon nejaky klad. Ale jeste fici na doktorce plysakove a ta se libi i mi :mrgreen:

Doktorka plysakova? Ty jo, to vubec netusim, ktera bije :mrgreen: Hned zitra rano zhavim youtube a jdu to zkouknout :) Nase mala Mickeyho klubik zere totalne, je to jediny, u ceho vydrzi sedet u telky sama. A pak hazi hlasky typu hej ousko, myska muska mickey mouse atd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
23.9.14 07:11
@Elísek22 píše:
Doktorka plysakova? Ty jo, to vubec netusim, ktera bije :mrgreen: Hned zitra rano zhavim youtube a jdu to zkouknout :) Nase mala Mickeyho klubik zere totalne, je to jediny, u ceho vydrzi sedet u telky sama. A pak hazi hlasky typu hej ousko, myska muska mickey mouse atd :)

To je určitě Doc McStuffins a song ‚Do What The Doctor Says‘, To je rasově korektní pohádka jde romská paní doktorka léčí zvířátka. https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
23.9.14 07:56
@Elísek22 píše:
Doktorka plysakova? Ty jo, to vubec netusim, ktera bije :mrgreen: Hned zitra rano zhavim youtube a jdu to zkouknout :) Nase mala Mickeyho klubik zere totalne, je to jediny, u ceho vydrzi sedet u telky sama. A pak hazi hlasky typu hej ousko, myska muska mickey mouse atd :)

Na you tube to bude asi jenom v angličtině. Já jsem to stáhla na uložto tam je to i v češtině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
23.9.14 08:31
@MartinKa36 píše:
To je určitě Doc McStuffins a song ‚Do What The Doctor Says‘, To je rasově korektní pohádka jde romská paní doktorka léčí zvířátka. https://www.youtube.com/watch?…

Nevím romská asi ne. http://www.csfd.cz/…a-plysakova/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
24.9.14 08:53

Na doktorku plysakovou jsem si vzpomnela az vcera vecer a opravdu na youtube nebyla. Tak to zkusim stahnout na uloz.to, at to kame pekne cesky. Diky za tip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
2.3.15 19:57

Kniha mickey mouse

Ahoj holky! Nevíte někdo prosím o nějaké knize o Mickem? Potřebovala bych sehnat nějaké příběhy. Našla jsem sadu knih, ale každá má jen jeden příběh a plní se tam úkoly, což je dost o ničem takhle před spaním!
Předem děkuji za jakékoliv příspěvky! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
3.3.15 07:26
@cuchna píše:
Ahoj holky! Nevíte někdo prosím o nějaké knize o Mickem? Potřebovala bych sehnat nějaké příběhy. Našla jsem sadu knih, ale každá má jen jeden příběh a plní se tam úkoly, což je dost o ničem takhle před spaním!
Předem děkuji za jakékoliv příspěvky! :D

my mame tuto. je to knizka Mickeyho klubiku. Jou tam pribehy u klubiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
27.11.16 09:06

Ahoj maminky malých závisláčků na Mickeyho klubíku :) Na CT začali dávat nové díly, ale nemohu je nikde najít ke stažení, ani na ulozto nebo hellspy, nemáte nějaký tip, kde je sehnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
29.11.16 15:43

Ahoj! Ke stažení jsem je taky nikde zatím nenašla, ale na www.**.cz si je můžete nahrávat a stáhnout do PC :lol:

Edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky