Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
je tam stop problémům
![]()
ani amíci nejsou takový magoři aby mickey mouse pěl o smrti v dětském pořadu ![]()
@Cmochy Jakkoli je to u takového pořadu neuvěřitelné, skutečně se tam zpívá „smrt problémům“. ![]()
@Khalesi píše:![]()
![]()
je tam stop problémům
![]()
ani amíci nejsou takový magoři aby mickey mouse pěl o smrti v dětském pořadu
presne muj nazor… je to uchylne, ale zase az tak k smrti ne… ![]()
Spíš bych řekla že je to tím super dabingem… ono donaldovi není téměř rozumět i bez zpívání…
ale já už 4 roky zpívám stop… a slyším stop ![]()
Mickeyho klubík znám důvěrně, neb ho starší syn miluje. A nikdy jsem nepochybovala, že opravdu zpívají SMRT problémům, byť mi to teda trochu divný přišlo
.
Ale jak tak koukám, hned první příspěvek se přiklání ke STOP, tak je otázka, jestli budeš moci „výsledkem“ této diskuse argumentovat před kamarádkou
.
@Khalesi píše:![]()
![]()
je tam stop problémům
![]()
ani amíci nejsou takový magoři aby mickey mouse pěl o smrti v dětském pořadu
Na Amíky bych to nesváděla. V originále je tam „the problem's solved“. ![]()
Tak tedy nevím, já se synem zpíváme STOP. Smrt mě nikdy ani nenapadla ![]()
@Dujana píše:
@CmochyMickeyho klubík znám důvěrně, neb ho starší syn miluje. A nikdy jsem nepochybovala, že opravdu zpívají SMRT problémům, byť mi to teda trochu divný přišlo
Ale jak tak koukám, hned první příspěvek se přiklání ke STOP, tak je otázka, jestli budeš moci „výsledkem“ této diskuse argumentovat před kamarádkou.
.
ja jsem ta kamaradka a teda ja, ani muj muz jsme nikdy nepochybovali o tom, ze tam zpiva STOP… uplne jasne, zretelne, neni pochyb
@Bersaba ale svedu to na ně
mickey mouse je jejich výtvor
a jak se něco motá okolo tak je to připnutý amíčkům ![]()
mě to nevadí, dcera to zbožňuje, já jsme se díky tomu naučila hopsat
a mám zaručenou půlhodinu klidu-plus se u toho vzdělává
v rámci možností… ![]()
Já tam teda slyším smrt. Ale pro děti je to asi trochu morbidní ![]()
Mimochodem-i kdyby tam zpívali dokolečka smrt, vražda, kriminál tak v rámci výchovy to stejnak zpívat nebudu… stačí až si v pubertě bude pouštět ty psychedelické hrůzy co dnes interpreti tvoří a budu nakonec ráda pokud vyjde najevo že mickey mouse zpíval smrt problémům ![]()
@tanik1912 píše:
ja jsem ta kamaradka a teda ja, ani muj muz jsme nikdy nepochybovali o tom, ze tam zpiva STOP… uplne jasne, zretelne, neni pochyb
No jo, ale my tam s mužem oba taky úplně jasně a zřetelně slyšíme SMRT. Rovněž jsme nikdy nepochybovali. Tak co s tím
?