Mickeyho klubík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1259
22.9.14 15:56

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je tam stop problémům :) ;)

ani amíci nejsou takový magoři aby mickey mouse pěl o smrti v dětském pořadu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
22.9.14 15:57

Já jsem asi hluchá, ale tam je smrt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
22.9.14 15:58

Já tam taky slyším smrt problémům.
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
22.9.14 15:59

@Cmochy Jakkoli je to u takového pořadu neuvěřitelné, skutečně se tam zpívá „smrt problémům“. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
22.9.14 15:59
@Khalesi píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je tam stop problémům :) ;)ani amíci nejsou takový magoři aby mickey mouse pěl o smrti v dětském pořadu ;)

presne muj nazor… je to uchylne, ale zase az tak k smrti ne… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
22.9.14 16:00

Spíš bych řekla že je to tím super dabingem… ono donaldovi není téměř rozumět i bez zpívání…
ale já už 4 roky zpívám stop… a slyším stop :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
22.9.14 16:00

@Cmochy

Mickeyho klubík znám důvěrně, neb ho starší syn miluje. A nikdy jsem nepochybovala, že opravdu zpívají SMRT problémům, byť mi to teda trochu divný přišlo :-).

Ale jak tak koukám, hned první příspěvek se přiklání ke STOP, tak je otázka, jestli budeš moci „výsledkem“ této diskuse argumentovat před kamarádkou :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
22.9.14 16:02
@Khalesi píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je tam stop problémům :) ;)ani amíci nejsou takový magoři aby mickey mouse pěl o smrti v dětském pořadu ;)

Na Amíky bych to nesváděla. V originále je tam „the problem's solved“. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
22.9.14 16:03

Tak tedy nevím, já se synem zpíváme STOP. Smrt mě nikdy ani nenapadla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
22.9.14 16:05
@Dujana píše:
@Cmochy

Mickeyho klubík znám důvěrně, neb ho starší syn miluje. A nikdy jsem nepochybovala, že opravdu zpívají SMRT problémům, byť mi to teda trochu divný přišlo :-).

Ale jak tak koukám, hned první příspěvek se přiklání ke STOP, tak je otázka, jestli budeš moci „výsledkem“ této diskuse argumentovat před kamarádkou :lol:.

ja jsem ta kamaradka a teda ja, ani muj muz jsme nikdy nepochybovali o tom, ze tam zpiva STOP… uplne jasne, zretelne, neni pochyb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
22.9.14 16:05

@Bersaba ale svedu to na ně :mrgreen: mickey mouse je jejich výtvor ;) a jak se něco motá okolo tak je to připnutý amíčkům :lol:
mě to nevadí, dcera to zbožňuje, já jsme se díky tomu naučila hopsat :mrgreen: a mám zaručenou půlhodinu klidu-plus se u toho vzdělává :D v rámci možností… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
22.9.14 16:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
22.9.14 16:07

Já tam teda slyším smrt. Ale pro děti je to asi trochu morbidní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
22.9.14 16:09

Mimochodem-i kdyby tam zpívali dokolečka smrt, vražda, kriminál tak v rámci výchovy to stejnak zpívat nebudu… stačí až si v pubertě bude pouštět ty psychedelické hrůzy co dnes interpreti tvoří a budu nakonec ráda pokud vyjde najevo že mickey mouse zpíval smrt problémům :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
22.9.14 16:14
@tanik1912 píše:
ja jsem ta kamaradka a teda ja, ani muj muz jsme nikdy nepochybovali o tom, ze tam zpiva STOP… uplne jasne, zretelne, neni pochyb

No jo, ale my tam s mužem oba taky úplně jasně a zřetelně slyšíme SMRT. Rovněž jsme nikdy nepochybovali. Tak co s tím :lol:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí