Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý večer, poraďte prosím kde kupujete kozačky? Letos už nutné potřebuji nové a deichmann má úplně stejné zboží jako loni
v ccc jsem si zatím nevybrala a když, tak mi jsou všechny kolem lýtka veliké. Děkuji za rady a tipy
@simelka zkus zajít do prodejny s obuví, nechápu tyhle diskuse ![]()
@simelka píše:
Dobrý večer, poraďte prosím kde kupujete kozačky? Letos už nutné potřebuji nové a deichmann má úplně stejné zboží jako loniv ccc jsem si zatím nevybrala a když, tak mi jsou všechny kolem lýtka veliké. Děkuji za rady a tipy
Co to je za shop ten elite shoes? To bude nějakej podvod, ne?
@Petula306 píše:
Co to je za shop ten elite shoes? To bude nějakej podvod, ne?
Není. A není můj, neboj.
Mám vyzkoušeno, jen mám široká lýtka a velkou nohu, původně jsem to tam připsala… Proto ten byl anonym, ale pak jsem poslala jen odkaz.
Takže anonym původně omylem, ale teď už osobní informace, proto prosím ponechat.
To je opravdu velmi osobni a zavazna informace, ze mate siroky lytko. ![]()
@Cenarius píše:
To je opravdu velmi osobni a zavazna informace, ze mate siroky lytko.
To je možný.
Ale já to tak cítím. Pokud to budou admini řešit, prosím tedy smazat.
No já mám lejtka jako sudy a právě tam je fajn výběr. Ale stránka nepůsobí moc věrohodně.
Mi tahle diskuse pripomnela, ze potrebuju nove kozacky. Posledni jsem mela od Bati a vydrzely celkem dlouho. Pak mam dobrou zkusenost s Ecco a Gabor.
Já mám teď poslední od Wojas. Dobré zkušenosti mám i s Baťou nebo Tamaris. Zrovna v Deichman nebo CCC boty fakt nekupuju. Jsou tak maximálně na jednu sezonu.
Ja si teda boty po internetu jsem jeste nemela odvahu si objednat. Nektere mam 37 a nektere 38. Ted jsem si zkousela Conversky a ty mi byly 36, takze velikosti bych si vubec nebyla jista…