Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, nejezdíte někdo k kožnímu panu Třeštíkovi do Svitav? 3× v týdnu bere dopoledne bez objednání, chystám se tam, ale zajímalo by mě, jak dlouho se tam čeká ![]()
Ahoj, taky k němu chodím, jsem s ním maximálně spokojená, ale je fakt, že když tam jdeš bez objednání, tak si počkáš třeba i 3 hodiny!
Andy a má cenu tam být třeba v sedm ráno, když má od osmi? Nejsem se Svitav, ale u nás mě kožní chce vzít až v září!! ![]()
Pokud vím, tak on má sice od osmi, ale lidi tam čekají třeba od šesti, třeba moje kolegyně tam párkrát šla kolem 11.hodiny s tím, že buď ji vezme do 12,nebo ne a vždy ji to vyšlo, ono to totiž dost lidí vzdá to dlouhý čekání. Tak držím pěsti, pokud se rozhodneš to zkusit.
Dobrý den, mám v plánu zajít si za panem dokotrem Třeštíkem, chci se jen zeptat, slyšela jsem, že jeho sestřička je dosti protivná a hubatá?? Je to pravda?? S čekáním jsem smířená, ale aby tam po mě někdo ještě pak štěkal…??? Anonymně proto, aby mě někdo nepoznal, bůh ví kdo sem chodí..
a ještě dotaz..jaký pan doktor je?? Je to odborník?? ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám v plánu zajít si za panem dokotrem Třeštíkem, chci se jen zeptat, slyšela jsem, že jeho sestřička je dosti protivná a hubatá?? Je to pravda?? S čekáním jsem smířená, ale aby tam po mě někdo ještě pak štěkal…??? Anonymně proto, aby mě někdo nepoznal, bůh ví kdo sem chodí..a ještě dotaz..jaký pan doktor je?? Je to odborník??
Připrav se na to, že pokud tam nebudeš čekat už v sedm ráno je možnost, že tě třeba neošetří. Zažila jsem to a musela jet ještě jednou, přijela jsem na osmou
Se sestrou jsem pak mluvila v telefonu, byla moc hodná a podruhé mě vzala ihned!
Když mě poprvé nevzali, tak v konec pracovní doby vyběhl dr. do čekárny, zařval, že český národ je dostatečně gramotný aby si přečetl TOTO a třískl do dveří. A pak ještě třískl těma dveřma
Jako byla jsem silně v šoku a vím, kdo je tam teda protivný ![]()
Sice je brán jako odborník, ale mně nepomohl. Vykecával se slušně, houpal na židli a měl nemístné vtipy
, dostala jsem mast, která ale problém neřeší, jen ho zmírňuje.
Ale zkus to k němu, v okolí nikdo lepší než on není.
@Catus jejda, to jsou tedy vyhlídky
já jsem zase slyšela nějaký řeči na sestru, že je drzá a dosti hubatá
vím, že v sy je ještě Sezemská, ale ta prý nic moc
a tak bych radši zkusila první dr Třeštíka
děkuju za komentář
![]()
@Anonymní píše:
@Catus jejda, to jsou tedy vyhlídkyjá jsem zase slyšela nějaký řeči na sestru, že je drzá a dosti hubatá
vím, že v sy je ještě Sezemská, ale ta prý nic moc
![]()
a tak bych radši zkusila první dr Třeštíka
děkuju za komentář
![]()
Podle mě je protivná, protože to odnáší za něj
On si tam vyplkává a lidi nadávají jí. Určitě k němu zajeď, nevím jak to máš daleko, já dost, takže jsem byla naprdlá, ale co už
Zřejmě zkusím ještě kožní v OL.