Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když krajite párky a klobáse, tak krajite z levé nebo práve strany?
Já výhradně z levé, teď zrovna sem zkoušel z pravé a není to ono 🤣je to jako honit druhou rukou ![]()
Tak přece logicky z té strany, kterou držíš nůž ne, protože druhou držíš ten klobás
Tvoje problémy na mojí hlavu
![]()
V šaškecu mají dneska přístup na net? Jinak si nedovedu vysvětlit, jaký je důvod, že někdo založí tak tupý dotaz.
@unuděná píše: Více
No to není úplně tak pravda, v pravé ruce držím nůž, ale krajim z levé strany, ano klobás držím v levé ruce a mám vidle zapichly na levý straně, v pravé ruce držím nůž a krajim, jako ďas ![]()
@Kelsey píše: Více
Aby někde nechyběl komentář kelisove, manželky podnikatele. Hajdy do kuchyně ![]()
Dávám ti od teď přezdívku keliška, jako kelišová. ![]()
Ty jsi asi ještě neměl pořádné starosti, co. Co je za přihlouplý dotaz. ![]()
@Lu66 píše: Více
To není přihlouplý dotaz, ale docela dost podstatná věc. Radši kdybys napsala jak to máš s klobasou ty, jak ráda krajis atd. Protože tvůj komentář vůbec není přínosem pro tuto diskuzi.
@Rotha píše: Více
Jakože křížem jo? Jsi pošahanější, než se zdálo
Ještě se k tomu pověs nohama za lustr, to by mohlo být taky zajímavý ![]()
Obojí ukusuji, nekrájím. Obvykle ukusuji z konce, který si dám do úst.
Blbý dotaz to je. Asi jak se ptát, kterou rukou se škrábeš na zadku. Ale dneska přišel Rotha, takže se objeví zas i Roman
.
Já krájím z levé, páč jsem levačka. Tímto přispivám do diskuze o tomto globálním problému. ![]()
@Kelsey píše: Více
Tak asi tou jestli mě svědí levá strana zadku použiji levou ruku, na pravé straně pravou ruku, a když mě svrbi uprostřed, tak sundam trenky a zavolám partnera na akci ![]()
A jak to máš ty? Kelišová.