Krátce před nevěrou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32914
9.4.16 17:22

Taky jsou věci, podobné, které jsem chlapovi neodpustila. Odvahu jsem dostala až když mi psychicky pomohl jiný muž. Asi bych jinak váhala dyl a bála se, a sebedůvěra, ten zbytek co jsem ještě měla, by byl pryč.
Dneska jsem ráda že jsem to rozsekla. Nebýt potíží s nalezením práce, byla bych úplně spokojená. Děti jsou v pohodě taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.4.16 18:31
@Ali-Ali píše:
Souhlasim s tim, ze prvni je rozhodne lepsi vyresit soucasny vztah (a ja bych ho resila rozchodem uz davno) a pak si zacit novy.je jedno, jestli s novym nekdy budes sdilet domacnost nebo ne, muzes byt klidne sama dalsich 10 let, ale res veci jednu po druhe. at se ti nestane, ze nakonec pri rozvodu (rozchodu?) za tu spatnou ty, ze on se snazil a ty mrcha jsi ho podvedla.
a hlavne rozhodnuti, ze se soucasnym chlapem uz nechces byt by melo byt zalozeno na rozumne uvaze a ne na zaklade toho, ze ti splasil hormony nekdo jiny.
Hormony se mi nesplasily(zatim). Psala jsem tu na zacatku brezna, ze to s tim mym chlapem stoji za…
Baly jsem rozhodnuta, ze je konec, pak to na me ale zase skrz deti uhral, ale za chvilku se zase choval strasne. Syn musel do nemocnice na vyrezani mandli, muj chlap se sam nabidl, ze tam s nim bude a ja byla doma s dcerku. Ty 3 co tam byl mi vycetl vse, pry kdo to kdy videl, aby byl chlap s ditetem v nemocnici.Pry je to ukol mamy. Byl na me strasne protivny, oritom ja jsem ho v nemocnici stridal pres den, ab yse mohl doma v klidu okoupat a odpocinout si. Podezrival me, ze jsem mela v noci nekoho doma. Rikal, ze uz si nenecha ode me s..t na hlavu atd…Rikal, ze se semnou neda zit, neumim varit a jsem spatna hospodyne, pry je to pro neho duvod k rozchodu.
Ja jsem mu rekla, ze chci slyset opravdove zavazne duvody a nemel zadne. Dei jsou uz vetsi ja se zacinam realizovat a toho noveho muze jsem potkala ve skolce.Je tam ucitelem a v jeho skupine je ma dcera. Byla jsem tam kazdy den nekolik hodin at si dcera zvyka a po 2 tydnech jsme si zaccli byt blizsi(co se tyce hovoru). Na lidi jsem opatrna a rozchod nebude kvuli novemu chlapovy, ale proto, ze uz proste s tim mym chlapem nemuzu dal.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.4.16 18:36
@Martinik píše:
@lektorka nějak nechápu, že je jako otec super, když vás nechal živořit? Jako že si pohraje, ale prachy ti na ně nedá? :think:

Jo, s detma si hraje a maje je rad a oni ho.Ja jsem kvuli nasi situaci zacla brat antidepresiva. Byla jsem na materske, penize nedaval a vse bylo na me. Byl to strasny zahul na nervy.Jsem rada, ze je to za mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.4.16 18:58

Dneska jsme byly nakupovat a zase cekal, ze vytahnu kartu a budu platit. Ja jsem mu rekla, ze tentokrat muzu taky zaplatit on :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
9.4.16 19:13
@lektorka píše:
Hormony se mi nesplasily(zatim). Psala jsem tu na zacatku brezna, ze to s tim mym chlapem stoji za…
Baly jsem rozhodnuta, ze je konec, pak to na me ale zase skrz deti uhral, ale za chvilku se zase choval strasne. Syn musel do nemocnice na vyrezani mandli, muj chlap se sam nabidl, ze tam s nim bude a ja byla doma s dcerku. Ty 3 co tam byl mi vycetl vse, pry kdo to kdy videl, aby byl chlap s ditetem v nemocnici.Pry je to ukol mamy. Byl na me strasne protivny, oritom ja jsem ho v nemocnici stridal pres den, ab yse mohl doma v klidu okoupat a odpocinout si. Podezrival me, ze jsem mela v noci nekoho doma. Rikal, ze uz si nenecha ode me s..t na hlavu atd…Rikal, ze se semnou neda zit, neumim varit a jsem spatna hospodyne, pry je to pro neho duvod k rozchodu.
Ja jsem mu rekla, ze chci slyset opravdove zavazne duvody a nemel zadne. Dei jsou uz vetsi ja se zacinam realizovat a toho noveho muze jsem potkala ve skolce.Je tam ucitelem a v jeho skupine je ma dcera. Byla jsem tam kazdy den nekolik hodin at si dcera zvyka a po 2 tydnech jsme si zaccli byt blizsi(co se tyce hovoru). Na lidi jsem opatrna a rozchod nebude kvuli novemu chlapovy, ale proto, ze uz proste s tim mym chlapem nemuzu dal.

ja te chapu a jak jsem psala, ja bych byla davno pryc (aspon myslim, clovek nikdy nevi samozrejme, jak by se choval). akorat radim prvni vyresit soucasny vztah a pak si az neco zacinat jinde. jinak se to obrati proti tobe, i kdyz vztah znical uz davno ten chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
12.4.16 10:50

Budu se to snazit resit, mozna spolu zustaneme, kvuli detem, ale jen jako spolubydlici…
Muj chlap deti opustit nechce, da se ale takhle vubec fungovat? Pri posledni hadce se ve mne neco zlomilo a ja vedela, ze s nim uz ne. Vycital mi uplne vse, jak nas nekde vozil s detmi, jak pro me prijel ke kamosce atd… Jak ho to stalo benzinu.Vzdy jsem mu rikala, jezdit nemusis, dojedu sama verejnou dopravou. Delal to dobrovolne a ted to na me vytahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SDK
172
12.4.16 11:01

...

No, pokud se rozhodnes pro 1) s tim chlapem se budu jen tak vidat, nebudu s nim spat, 2) zustanu s chlapem jako spolubydlici, tak to je konec tak jako tak. V prvnim pripade prijdou na pomoc hormony, ve druhem to neda ten chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
12.4.16 11:09
@SDK píše:
No, pokud se rozhodnes pro 1) s tim chlapem se budu jen tak vidat, nebudu s nim spat, 2) zustanu s chlapem jako spolubydlici, tak to je konec tak jako tak. V prvnim pripade prijdou na pomoc hormony, ve druhem to neda ten chlap.

Ty jses chlap? Mas asi pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
12.4.16 11:41

Já si myslím abys vydržela se svým svědomím tak nejdřív ukonči nefunkční vztah.ne kvůli někomu třetímu ale proto že Vám to dlouhodobě nefunguje a ty manžela nemiluješ.
Potom až budeš volná můžeš s tím dotyčným schůzkovat jak se ti zamane.

Pokud nechceš dávat manželovi za pravdu a chceš z toho vztahu vyjít s čistým štítem tak nedělej hlouposti a už vůbec neodcházej kvůli někomu.. :hug:
To je častá chyba..možná že je to chvilkový dodání odvahy ale rozhodně ti to ten odchod neulehčí. Naopak až se to dozví manžel akorát ho to víc vytočí a můžeš mít pak větší zle… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
12.4.16 17:06
@krasnoocko píše:
Já si myslím abys vydržela se svým svědomím tak nejdřív ukonči nefunkční vztah.ne kvůli někomu třetímu ale proto že Vám to dlouhodobě nefunguje a ty manžela nemiluješ.
Potom až budeš volná můžeš s tím dotyčným schůzkovat jak se ti zamane.Pokud nechceš dávat manželovi za pravdu a chceš z toho vztahu vyjít s čistým štítem tak nedělej hlouposti a už vůbec neodcházej kvůli někomu.. :hug:
To je častá chyba..možná že je to chvilkový dodání odvahy ale rozhodně ti to ten odchod neulehčí. Naopak až se to dozví manžel akorát ho to víc vytočí a můžeš mít pak větší zle… :pankac:

Ja neodejdu, musi manzel odejit.Nas vztah rozhodne nekoncim kvuli nekomu novemu, nechci se nikam hlavou dolu vrhat, Na to uz zanm muze az moc.Pred rokem byla tezka krize, myslela jsem, ze je to vyreseno, ale neni. tahne se to roky a ja uz nevidim prespektivu.Bude mi lepe samotne.
Ten novy nevi jak jsem na to, jeste neprisla rec, ja mu ale lhat nechci, proc bych mela nekoho obelhavat, kdo je nevinny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
12.4.16 17:20

@lektorka počítala bych s tím, že manžel neodejde. Budete se trápit dál, dokud to ten kdo má větší koule a chce žít jinak neutne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
12.4.16 17:25
@andelka83 píše:
@lektorka počítala bych s tím, že manžel neodejde. Budete se trápit dál, dokud to ten kdo má větší koule a chce žít jinak neutne.

Jak to bylo o Tebe? Odesla jsi a zila s jinym nebo zila sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
12.4.16 17:34

@lektorka odešla jsem. Teda, musela jsem ho dostat z bytu. Chtěla jsem mu dát čas, ať si něco najde, kvůli dětem, nechtěla jsem ať jsou v provizoriu, taky aby si zvykli na jeho péči, aby to proběhlo v klidu. No nakonec jsme spolu bydleli ještě půl roku po rozvodu, musela jsem pak už pohrozit, že vyměním zámky a pošlu jeho věci k rodičům. Už je to rok. žiju sama, ale nového partnera mám.
Ta doba, kdy už bylo manželství na bodu mrazu, podával se návrh na rozvod a potom to bylo psychicky strašné, a drželo mě jen to, že jsem občas o víkendu vypadla, a že jsem měla světlo na konci tunelu, že se rozestěhujeme. Trvalo to..no, rok a půl celkem. On původně se nechtěl rozvádět, tvrdil, že si můžu někoho najít, když je teda tak hrozný a nechci s ním být, ale jinak bude vše při starém, prý kvůli dětem. Blbost, kvůli jeho pohodlnosti. Nepřistoupila jsem na to a jsem ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
13.4.16 08:09

@lektorka jejda já to ale nemyslela vůbec zle :nevim: spíš jako radu od někoho kdo prožil taky nějaký ten svůj příběh a ikdyž se dost často říká nikdy nelituj ničeho tak pokud bych mohla já tak ten čas vrátím a nic z toho co jsem udělala neudělám :,(

Můj manžel nebyl zrovna výstavní kousek, choval se hrozně sobecky i nějakou tu nevěru za sebou jsme měli k tomu malý děti a žili jsme u rodičů takže ještě tohle psycho jako třešnička na dortu. :zed: :zed: :zed:

Nebudu tu rozepisovat prostě se talo potkala sem fajn člověka..dá se říct že mojí krevní skupinu.
Je hrozně jednoduchý když se zakoukáš jinde a doma je to na ho* se nezamilovat. Ženský pak pálí mosty okamžitě. :roll:

Dopadlo to nakonec tak že jsem zůstala s manželem, ta krize nám hrozně pomohla.On si uvědomil jak se choval co mi chybělo co bych naopak klidně oželila odstěhovali sme se od rodičů začali si žít po svém já nastoupila do práce a na kraviny najednou nebyl čas.

Tím ti chci říct, že pokud cítíš že to doma už opravdu nejde spravit tak ti držím palce ať začneš nanovo jinde ( nebo doma ) ale bez manžela…

Ale opravdu většinou nejsou věci tak horký jak se uvaří.

Já jsem strašně ráda jak to u nás dopadlo a mám toho nejbáječnějšího muže.. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
13.4.16 08:35

Zakladatelko…,nebudu Ti říkat, co máš dělat, to budeš stejně muset vyřešit Ty. Jen můj názor…žít s chlapem kvůli dětem je blbost. Děti potřebují v rámci možností harmonickou rodinu, tím spíš, pokud jsou už trošku starší, pochop, že vnímají, co se děje okolo nich a že si z vás dvou berou příklad. Jste rodiče, čili pro ně mezi ostatními lidmi nadlidi. Pokud se nedokážete shodnout, často mezi vámi vznikají hádky, kterým oni zas tak nerozumí, mají v hlavičkách zmatek…,co dalšího se učí? Že je normální, když chlap, čili taínek křičí na maminku, když maminka je pochodující peněžní ústav, když tatínek často říkává, že děti nikdy neopustí a maminka…,ta to tak často neříká…,nemá nás tak ráda? Hele, to nejsou řeči, jsou to fakta. Jeden čas jsem hlídávala děti a viděla bys, nad čím děti dokážou přemýšlet a co dokážou pro ně cizímu člověku říct, třeba i s očekáváním nějakého vyřešení. Bud se s dětmi bavte na rovinu nebo to řešte. Tvůj chlap vás nechce opustit.Fajn,tak ale bude muset nastat změna…bude občas platit i on, chodí do práce, chodí, tak není co řešit a děti i Ty jste prostě jeho součástí. Není vždy uvařeno a uklizeno..no tak není, ty se doma v nose nešťouráš a když nestíháš, tak to hold občas udělá i on. Podívej, my taky nemáme jeden účet na peníze, oba vyděláváme, oba nakupujeme, oba vaříme, oba uklízíme. uklízí i děti podle věku a svých fyz. možností, děti i vaří…,mladší spíš pomáhá, ale něco dělá. Všichni vědí, že samo se nic neudělá, že máma není od toho, že když má zrovna volno, že se po vypuštění dětí do školy nezastaví, aby bylo vše hotové, ale že udělá nejnutnější a o zbytek se pak podělíme.
Srovnej si v sobě priority.To ,že se s Tebou chlap momentálně v posteli mazlí a pusinkuje, jestli vyváží to, že mimo postel tě nasejří do běla…,jestli tohle je k žití. Ke kvalitnímu žití..ono kolikrát rozvod nebo částečný odloučený život pročistí vzduch, partneři zjistí, že si chybí a že bez sebe nejen že nemohou žít, ale i nechtějí. Jenomže to si musíš právě probrat v hlavě Ty, to se nedá přiklánět k žádné tady zmíněné radě, protože lidé, kteří mají rady nějaké, mohou zas mít rodinné problémy úplně jiné, o kterých ty zrovna nevíš. Nauč se řídit svými pocity, ale bez toho, aby se cítila, že se jen obětuješ pro někoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí