Krátké kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
55
22.8.06 21:17

Krátké kojení

Ahoj holky,
chtěla bych se Vás zeptat jestli nemáte podobné zkušenosti.Mojemu miminku jsou tři měsíce a tři týdny. Až doteď jsem ho kojila každé 2 až 3 hodiny a pil asi tak 15 až 20 minut. Teď ho kojím stejně každé 2 až 3 hodiny, ale pije jen 3 - 5 minut. Mám starost jestli mu to může stači? Také mi dělá to, že se po těch třech minutách co pije pustí a zase přisaje a zase pustí a přisaje a pořád tak dokola. Nevím proč to dělá.
Prosím poraďte co si o tom myslíte.
 Tracy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
22.8.06 21:23

A jak ma procurane plenky? Pokud je to stejne jako driv tak bych se nebala - proste uz umi pit rychleji. Pokud ma plenky suche, je tu problem…
To pousteni vypada na to, ze je najedeny a uz si jen hraje…
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
22.8.06 21:26

Ahoj Tracy,

sice mám mimčo starší, ale asi měsíc dělá to samé. Pije hrozně krátce, alepoň si to myslím :lol: , hodinky ale sledovat díky staršímu nestíhám. Potom se začne pouštet a pokud mu to neseberu a nechám ho, tak si zaručeně za chvilku ublinkne…tak mu to asi stačí :wink: . Jsou to už holt savci experti a už to umí rychleji…

Jsem za to moooc ráda…přece jen 5min je lepší než 15 :roll:

Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
22.8.06 21:31

Tracy, pokud prospívá, tak si s tím nelam hlavu… Mně to malá dělala od svých dvou týdnů 8O 8O 8O , pila 5 minut a dost… Čím byla starší tím se to ještě zkracovalo, pak jsem byla ráda když pila aspoň tři minuty… Taky mně to ze začátku nervovalo, ale když si prostě prso nevezme, tak jí nedonutíš… Naštěstí přibývala a všechno bylo v pořádku, prostě se jen rychle najedla a chtěla honem dělat něco jiného.. :P

Adka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
22.8.06 21:45

Ahoj,

já mám stejnou zkušenost a taky mi to bylo divný. Nikolka ze začátku pila klidně půl hodiny a pak najednou asi ve 3 měsících 5 minut a bylo to. A taky se pouští a znovu saje :)
Opravdu se naučí pít rychleji, víc tahají a stačí kratší doba koja.
Myslím, že je to normální :):)

Jarka a Nikolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
22.8.06 21:55

Ahoj,
přidáváme se do klubu 8)
Malá intenzivně pije cca 5 minut a pak začíná dělat kraviny. Pouští se, pak se zase přisaje… Je fakt, že se miminka časem naučí sát rychleji a mají samozřejmě i větší sílu sání, takže to vyžunknou rychleji. Začala jsem jí říkat, že je moje malé upíře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
22.8.06 22:07

:D :D u nás úplně stejné!!!Pijeme tak 5min a to maximálně a pak dělá blbiny a kouká co já jako na to!!!Je to herečka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2793
22.8.06 22:38

Tracy,tohle taky znám,už od 7 týdnů mi holčička pila jen cca 5 minut,od 3 m jen 3 minuty.Prostě už nechtěla,pouštěla se,ječela,já byla vynervovaná.Hezky a dlouho pila jen ve spánku.
Kojila jsem přes den po 2 h,k večeru po hodině a v noci tak 2×.Na váze přibývala celkem dobře,v 5 m měla dvojnásobek porodní váhy,takže nebyl problém.
Miminko je v tomhle věku už savec-profík,saje rychleji a tak mu to nejspíš stačí.Pokud je jinak spokojený a plenky počůrané,je všechno v pořádku.Ale chápu,že tě to nervuje,já málem počítala každou vteřinu,co malá pila,byla jsem z toho na palici :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
22.8.06 22:52

Ahoj Tracy,
i my jsme na tom úplně stejně. Napřed jsme kojily i třeba 30minut a teď jsem ráda, když vydrží pít 10min. Spíš těch 5min a pak se pustí, chytí, pustí, chytí a když na ní začnu mluvit, tak se směje a chce si povídat :lol: , takže je po jídle :roll:
Ale podle všeho jí to asi stačí, tak to moc neřeším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
22.8.06 23:02

Holky všem Vám moc děkuji za Vaše odpovědi. Moc jste mě uklidnily. Bála jsem se, že není něco v pořádku. Ještě jednou díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
23.8.06 00:10

Ahoj já jsem stejný problém řešila ve třech měsících s doktorkou a mám od ní potvrzeno, že mimča mají už sílu mlíko vytáhnout najednou ( to co předtím pily hodiny teď vytáhnou klidně za 3 minuty). Ale taky jsem šílela, že jsem přišla o mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí