Triselni kyla

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
22.8.06 20:15

Triselni kyla

Ahoj, mame 6 tydnu a dneska nam doktorka zjistila ze mame triselni kylu. Mate s ni nekdo zkusenosti? Podarilo se mi nalezt jen informace o pupecnikove kyle, u ktere je velky predpoklad ze se srovna sama. Diky za kazde info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2114
22.8.06 21:34

Starší dceři těsně po narození zjistili tříselnou kýlu. Musela na operaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
22.8.06 21:50

Ahoj, malýmu taky zjistili na prohlídce v 6ti týdnech tříselnou kýlu.Doktorka hned začla strašit s operací,čímž mě naprosto vyjukala,dokonce nás poslala na chirurgii ,aby nás omrkli. :( A přitom stačilo říct,že je možnost,že se to vstřebá a že zrovna její syn to taky měl a operovali ho ve 3 letech.Mě hodně děsila představa,že nás zase zavřou do nemocnice a do toho malýho prďolky začnou řezat a kojení,že třeba bude taky v háji.

No nám se nakonec kýla vstřebala.Sice po té vylezla na druhé straně, ale i tam se naštěstí vstřebala.

Jinak doporučení,jako nenechávat malýho vůbec brečet,a aby pokud možno nějak těžce netlačil při kadění jsi od doktorky asi dostala.Takže my jsme pořád houpali na míči a malýho ukládali do postýlky spícího.

A ještě k případné operaci.Prý je to stres hlavně pro mámu,ty malý prďolové to prý hned zapomenou.
Nicméně vám přeju, ať dopadnete jako my a operace vás mine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
19.4.14 20:16

Maminky, máte někdo zkušenost s operací triselne kýly? Syn byl operován ve čtvrtek, včera jsme byli propuštění. Všechno dobré, ale já mám pocit, že se mu udělala na druhé straně…ta kyla mu lezla do sourku, tu zasili a teď má plný ten druhý…stalo se to někomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
19.4.14 21:02

Nám doktorka řekla teď ve třech týdnech jen tak mezi řečí, no spíš jako by si to říkala pro sebe, že má tříselnou kýlu, ale rovnou i že se to většinou samo vstřebá. Já jsem si vůbec ničeho nevšimla, koukám mu na to teď pořád a prostě tam nic nevidím, ani nenahmatám. Tak vůbec nevím, co si o tom mám myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
19.4.14 21:20

To bych byla klidná…u takhle malého se většinou sama ještě uzavře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
19.4.14 23:12

Nikdo… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie