Krátké kontrakce - měla jste to některá podobně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
229
23.5.19 08:58

Tak jsem byla na gynde a cipek 2mn a otvrena na prst tak jsem zvedava jestli me reknou to samy i odpo v porodnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
23.5.19 09:52

Ahoj holky ja se vetru jestli muzu. Mam termin v utery.. otevrena jsem uz asi tri tydny na dva prsty. Ja ani necekam, ze bych rodila pred terminem teda. Prvni byla taky den po terminu. Jinak ja mam poslicky porad a dost hnusny tak uz me to taky zacina obtezovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
23.5.19 10:15

To vwrim ze to otravuje me uz taky tentokrat s vyvolavanim nebudu vahat na posledni chvili jak s prvnim tehu to nedam tentokrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lnm
490
23.5.19 13:25

Tak ja porad stejny stav a pry muzu rodit vecer nebo i za dva tydny. Proste nevi se nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
24.5.19 11:39

Presne :D treba si to zavcas roznysli a pujdou ven darebaci :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
27.5.19 07:47

Tak jak se vede? Ja stale nic ikdyz od vcera je me pekne blbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lnm
490
27.5.19 08:23

@Mis3 ahoj, ja dnes od 2 rano nespim. Docela silny posliky az jsem je zapisovala. Ale “pravidelnost” 30-45 minut. Kolem 6 byl posledni a ted me spis jen trochu tlaci zada. Tak asi taky nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
27.5.19 09:53

@Lnm to jako opravdu? :D ja taky akorat do vecera nespim a kontrakce po 20 minutach pak dobry pak krizovy bolesti a furt dokola do toho mam mensi problem s malym ve skolce takze fajn… Zaludek jak na vode mam hlad ale zaroven je me je zle ze na nic nemam chut :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lnm
490
27.5.19 10:49

@Mis3 treba je dnes magicky datum a rozjede se to :mrgreen: tak me obcas byva spatne od zaludku od bolesti, muzes to mit z toho. Ja mam teda naopak vetsi hlad mi prijde. A podbrisek me ted trochu tlaci. Odpoledne se s muzem chystame na dalsi dlouhou prochazku! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
27.5.19 11:07

Ja jsem se synm sama doma jak pro nej pujdu do skolky odpo takze to si netroufnu nekam vytlapnout sama snim :) kez by se to rozjelo co bych za to dala uz je to hrozny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lnm
490
27.5.19 11:41

@Mis3 a kdy se ti vraci muz? No jasny, sama bych si ted taky netroufla. Me ted chytly docela solidni krece asi 10 minut 8o ja nevim jak to pocitat :mrgreen: ale tak ty uz rodis podruhe, tak trochu vis ne?
Mne se paradoxne ted par dni uleviko a citim se “netehotne”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
27.5.19 12:56

Jj podruhy a prave je to hrosi protoze je dost vic citit s prvnim to neznam to najednou prisli kontrakce po 15 minutach a jelo se nic predtim… Ten se vrati ve ctvrtek vecer a ve ctvrtek jdu na dalsi kontrolu… Od vcera je to teda desny po vane vzdycky tk na hodku dobry a jedem na novo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lnm
490
27.5.19 14:11

@Mis3 a mas nekoho, kdo by te odvezl? Ja jdu taky ve ctvrte na dalsi kontrolu. Ted se to uklidnilo. Do vany me to jeste nedohnalo. Jsem na tu kontrolu zvedava. Picne me, jestli nalez bude stejnej 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
27.5.19 15:58

To ja to mam porad stejne… Jj hodila by me kamoska nastesti a syn by byl s babickou… Kez by se do toho ctvrtka se to rozhoupalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lnm
490
27.5.19 17:05

@Mis3 ani nemluv! Kdy mas vubec termin? Ja se sice porodu trosku bojim (nevim do ceho jdu), ale vic uz chci mimco venku. Vse je pripravene, tak nevim na co ceka! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí