Krátké kontrakce - měla jste to některá podobně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lnm
490
27.5.19 17:05

@Mis3 ani nemluv! Kdy mas vubec termin? Ja se sice porodu trosku bojim (nevim do ceho jdu), ale vic uz chci mimco venku. Vse je pripravene, tak nevim na co ceka! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
27.5.19 19:05

Tedka 2.6. A pka 12.6. Ale to uz nee to uz necham vyvolat nebudu to odkladat jako s prvnim… My mme taky vse navhystany cipek mekky otevrena na prst a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lnm
490
28.5.19 08:24

@Mis3 a to ti doktor na prani vyvola? 8o u nas teda vyvolavaji az kdyz prenasis 10 dni. Jinak ja dnes v noci klid ani pichnuti. A to jsem mela vecer prujem a radovala se, ze se treba telo cisti a v noci to vypukne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
28.5.19 08:27

Ja mam problemy s krvi takze hned po prvnim terminu je moznost vyvolani… S prvnim jsem to dvakrat odrekla a po treti uz bych musela jit bylo to tech 10 dni po druhem terminu rano jsem mela byt v 6 v nemocnici nastup ale vecer predtim v 18 hodin jsme jeli rodit a malej se narodil 1.22 takze jsem se tomu vyhla :) ale tentokrat to odkladat nebudu tady ty poplachy me nebavi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lnm
490
28.5.19 08:50

@Mis3 aha. Tak to jo. No me strasi to vyvolavani. Pry je to mnohem bolestivejsi porod. A nejvic me stve, ze jsem od 30tt lezela na rizikovym 6 tydnu, nesmela jsem nic a nikam a jen lezet, s tim, ze jakmile zacnu normalne fungovat rodim. A ted uz 2 tydny funguji, nesetrim se (mam uz od dr povoleny normalni rezim) a ono nic. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
28.5.19 09:14

To je naprd no… Me taky rikali ze to bude brzo a nic… A vyvolani taky nechci ale co asi nadelame :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lnm
490
28.5.19 09:19

Se porad utesuju tim, ze mam 2 tydny do terminu, takze cokoliv ted by bylo prekvapeni. Ale vcera to fakt vypadalo nadejne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
28.5.19 09:28

Ja taky uz jasam s kazdyma poslickama ze uz neprejde ale rozjede se to a nic… Lumpici maly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lnm
490
28.5.19 09:57

Se bojim ctvrtecni kontroly, ze to bude zase stejny stav :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
28.5.19 10:49

Me teda ted od 10 me dava zabrat… 10-10-3-11 kontrakce tak doufam ze by? Jen nevim jestli plasit pritele at jede z prace ma to 4 hodiny cestu aby stihl za nama prijet odvoz se snad nejaky najde sanitkou nemuzu chci jinam nez pod kterou porodnici spadam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lnm
490
28.5.19 10:53

@Mis3 dej sprchu a uvidis. Ja mela cislo na taxiky, kdyz byl muz na sluzebce. Sanitka nevim jak funguje. Hele mozna je to i tim pocasim. Se mi od rana mota hlava a nemam teda bolesti ale ruzny tlaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
28.5.19 11:09

S vany jsem prave pred 10 vylezla tak jeste pockam a kdyztak dam sprchu zatim je to furt po tech 10 ale trvs to chvilku treba jen 30 sekund… Tak vubec nevim… Me teda trapi ten podbrisek a bolest v krizi a zaludek zr jsem nervozni co a jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lnm
490
28.5.19 11:10

Ty prave kontrakce pry trvaji 60-90 vterin. Ale taky mi asistentka v porodnici rikala, ze kazdej ty kontrakce proziva jinak. Nekdo to citi jako zada, nekdo bricho, nekdo tlak, nekdo krec. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
28.5.19 11:19

Prave tou delkou se ridit moc neda jen pravidelnost a ty rozestupy… No furt je to tech 10 minut cca tak uvidime zatim je to hodku a pul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
29.5.19 08:37

Tak jsem byla vcera na vecer na kontrole a vse ok jen ze mimco jeste vic kleslo tak tlaci hlavicka… A ve ctvrtek na tu kontrolu tak uvidime… Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí