Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Mis3 si jela na pohotovost? Te nechci zklamat, ale ja mam miminko natlaceny dole od 30tt a minuly tyden mi rekli, ze je jeste vic narvany dole a stejne nic
akorat me tlaci do spodku a obcas to i neprijemne picha (pry je to tim jak tlaci hodne dole).
Vcera to pichani vecer docela zesililo a mela jsem v 23:00 tak bolavyho poslicka az jsem se radovala, ze zacina neco. Jenze jsem usnula a krome te jedne “kontrakce” nic.
jedeme dal ![]()
Jj uz to bylo neprijemne a furt to bylo co 10 minut a vana nejak nepomohla… Me taky strasili s predcasnym porodem a na konec to vidim ze budu zase prenaset :/ asi se jimmoc libi u nas a ven se jim nechce
do toho pocasi se jim nechce:D
@Mis3 a rekli ti, ze jsou to jen poslicky? Sranda, jak to ma pak clovek poznat, kdyz to je pravidelne vid? Ja mu slibuju, ze se ma na vikend oteplit
a treba 1.6. je krasnej datum!!
a pak si ctu pribehy, kde zensky pisou jak nic nevypadalo na porod a najednou lup voda a jelo to. Tak se tim utesuju, ze to muze prijiit kdykoliv.
Jj ze to jen s toho jak mimi jde dolu a dolu… Me vodu museli pichat na porodnim sale sama nerupla.. Prave jsem si pripadala jak pako ze jak to pak poznam… Prvni porod byl rychly tak druhy abych stihala rikaji ze je to rychlejsi… No uz aby to bylo uvidime co nam povijou zitra ![]()
@Mis3 mne taky posledne rekli, ze to pichani je z toho jak je hodne dole a ze vlastne ani uz niz byt nemuze. A taky mi dr slibovala jak porod bude rychlej a jak do terminu 100% nevydrzim
ja se bojim zitrka, ze zase stejnej nalez i verdikt
Snad nee
snad to bude lepsi my se zitra asi budem uz nejak domlouvat na vyvolani :/ ale radsi bych at to zacne prirozene…
@Mis3 a jak ti je dnes? Ja vim, ze ven musi, ale muze normalne ![]()
To by byl ideal normalne no
dnes zase nic moc :/ ale co nadelam
Ono u druheho tehotenstvi je ta deloha jakoby citlivejsi a tak to vice prozivas ale uvidis utece to a prcek bude venku. dej si teplou sprchu a to povoli ![]()
Sprcha nepomaha jen v te sprse je to lepsi pak je to na novo… Ale co nadelame jen to nejak zvladnout
@Mis3 tak ja na vcerejsi poradne porad stejny stav. Pripravena pry krasne, muzu rodit hned nebo i za 14 dni.
Tak jak je? Ja stale nic
bud se to pres vikend rozjede je to furt nachystane nebo v utery rano uz jsem objednana na vyvolani…