Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, maminky.. co myslíte jsou krátké vlasy sexy? Ukažte své účesy! Je tu nějaká co šla z dlouhých vlasů na krátké? A co vaši muži na to? Chystám se už dlouho na změnu, ale mám strach - hlavně z kadeřnice a že mi to nebude slušet
Ahoj, měla jsem vlasy zhruba po lopatky a prostě jsem přišla ke kadeřnici, že chci mít účes jako Pink. Chvíli si myslela, že si dělám legraci
ostříhala mě a vypadalo to skvěle
partner byl nadšenej. Ale já si byla jistá, že to chci a že to bude vypadat dobře, pokud bych si nebyla jistá, tak bych do toho nešla…
Ja sla 3× z dlouhych na kratko asi jako na fotce, naposled to byla jen podkova, ted jsou vlasy zase delsi a uz me stvou, tak pujdu zas na podkovu a jestli nebudou mit nikde cas dneska, tak to snad ostriham sama jelikoz chci hned! Jen kdyz jsem mela poprve vlasy dost kratky tak byl pritel nastvanej a rikal, ze vypada, jak kdyz su*a maly chlapecky ![]()
Ja si pak našla nového přítele, měla jsem vlasy dlouhé po zadek ale hodně zničené už.. náhodou to byl bývalý kadeřník a hrozně se mu líbili kratsi vlasy než mam ja i já sem je vždycky chtěla víc zkrátit ale nikdy sem se neodvážila..
tak si me vzal a ze me nějak ostříhá ať se nebojím ze to bude moc hezké ke me. Tak stíhal a ja sem jen cítila jak vlasy padají a on me stříhá úplně u hlavy..
tak mu říkám co dělá a on ze budu mit úplně krátké vlasy.. nakonec to dopadlo výborně, vzal to fakt hoodne na krátko i vyholil což byl super pocit a vypadala jsem sice jako chlapeček ale bylo to úžasný. Od té doby mě tak střihá pořád ![]()