Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pojdte pokecat zeny, muzi… Tak já u vás třeba dnes probíhala neděle? U nás vzruso od rána a od rána je ta neděle na pest. Tím spis, když jdou zítra zase deti do skoly
Jedním slovem:NUDA! Manžel přijede až za týden, dcera má spálovou angínu. Takže jen ležíme a čumíme na filmy a pohádky ![]()
U nás normální neděle - dopoledne vaření, úklid, odpoledne návštěva rodičů…
My prochazka
celý týden otravuju chlapa, ať se jdeme projít, dnes se mi ale tááák nechtelo
takže jsem byla otrávena. Ale jinak v pohodě
@dendule4 píše:
Jedním slovem:NUDA! Manžel přijede až za týden, dcera má spálovou angínu. Takže jen ležíme a čumíme na filmy a pohádky
A dcera je jeste malinka, vid
? Ja si pamatuju, ze kdyz jsme marodili, tak s nama mamka furt hrala stat, mesto, jmeno
,ale kdyz jsme byli mali, jakoze fakt mali, tak nam cetla, tv nas nebavila.
@dendule4 tu telku bych třeba brala… Jen tak v klidu hodit zada
možná, ze kdybych hrála nějakou nemoc, tak by byl klid. Jezis, kolikrát jsem se ráno probudila, ze budu nemocna ![]()
@mom.kri no to u nás tak nějak podobne, akorát ty deti jak z divokých vajec dnes… Ty mi teda dneska nalozili ![]()
Typická neděle po akci…vyspávání do oběda, teplé jídlo až na večeři, vyzvednutí dítěte od babičky, tož i ten sex, ale nebyl moc povedený
… a teď večer bude naše klasika, film z PC.
A těším se na spánek. ![]()
@kve-tinka píše:
Typická neděle po akci…vyspávání do oběda, teplé jídlo až na večeři, vyzvednutí dítěte od babičky, tož i ten sex, ale nebyl moc povedený… a teď večer bude naše klasika, film z PC.
A těším se na spánek.
Taky máme stažený film…
A já se i těším do práce…jsem divná!
![]()
@brko tak když jsou menší deti, tak to snad ani nejde nějak odpočívat. Já malou musím porad hlídat, je hrozně aktivní a nechat ji chvilku o samotě zavani prusvihem ![]()