Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mamina1982 píše:
@mlsalkaM to já nechci každý den
On marodi se zadama a já mu vysvetluju, že nemůže jen ležet, musí se hybat ![]()
Jo a až přijdu z ty porodnice, tak asi budu brečet jak me všechno bolí. Muž bude mít dovcu, tak ať si ji uzije ![]()
@mlsalkaM aha, tak to je jiná…jako myslíš chlapa? Jsem s těch deti nějaká na tvrdo ![]()
@brko píše:
A dcera je jeste malinka, vid? Ja si pamatuju, ze kdyz jsme marodili, tak s nama mamka furt hrala stat, mesto, jmeno
,ale kdyz jsme byli mali, jakoze fakt mali, tak nam cetla, tv nas nebavila.
Má 3roky, ale ještě jí je tak blbě, že nic jiného než ležet a koukat nedá. Ono to přijde ![]()
@mamina1982 píše:
@mlsalkaM aha, tak to je jiná…jako myslíš chlapa? Jsem s těch deti nějaká na tvrdo
Jo, chlapa, děti zatím nemame ![]()
Tak to já chtěla k veceri napict buchty, takový ty od babičky, akorát by byli ode me( sem tam kamen
) ale vzdala jsem to při pohledu na misu
@mlsalkaM
@mlsalkaM tak to je asi horší než nemocny deti
Nam doma staci, kdyz ma muzskej rymu a už tady beha s lopatou, kde si vykope hrob
Kdyz zrovna nezkuhra nad tím co ho to potkalo
@mamina1982 píše:
@mlsalkaM tak to je asi horší než nemocny detiNam doma staci, kdyz ma muzskej rymu a už tady beha s lopatou, kde si vykope hrob
Kdyz zrovna nezkuhra nad tím co ho to potkalo
@mlsalkaM nechce
ono to zadelavani jde, ale ta asistence
dve židle natazeny k lince, třetí stojí vedle a všude samý ruce. Pak ani nevis který jsou tvy ![]()
@mamina1982 píše:
@mlsalkaM nechceono to zadelavani jde, ale ta asistence
dve židle natazeny k lince, třetí stojí vedle a všude samý ruce. Pak ani nevis který jsou tvy
@mlsalkaM no ale jo, někdy je to fakt komedie. Oni my chtějí pomáhat porad, vždy kdyz nechci, ale kdyz pak opravdu něco po nich chci, tak brady protazeny až u kolen. Jinak vzpomínek teda budu mít, kdyz si je budu ve Stari pamatovat ![]()
@CokeLady tak den asi pěkný, ale docela zahul při trhu ne? Já jsem v 16.tt a mam docela břicho, tak si to slapani po venku ani nepredstavuju. Navíc teda dost me poboliva kycel, tak staci procházka s dětmi a večer umiram na nohy..s malou trhu v pohodě, ale tohle me nějak boli ![]()