Jen tak o ničem a vlastně o všem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7346
28.2.16 18:20
@mamina1982 píše:
@brko tak když jsou menší deti, tak to snad ani nejde nějak odpočívat. Já malou musím porad hlídat, je hrozně aktivní a nechat ji chvilku o samotě zavani prusvihem :)

Buď v klidu…mám puberťáka a nechat ho chvilku bez dozoru taky zavání průšvihem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
28.2.16 18:22

@mlsalkaM jo tak nedávno jde taky brecela, ze nikam nechodime. Tak jde s toho byla přešla, ze mě muž sel vyvencit do cukrarny( tak to řekl on :) ) ale to už jsem byla tak otravena, ze jsem si to ani neuzila… No alespoň dortik byl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
28.2.16 18:22
@SIMONA1234 píše:
Taky máme stažený film…
A já se i těším do práce…jsem divná! 8o :mrgreen:

já se taky těším do práce, ale jdu až(už) v září :zed: :mrgreen:…teda do té svojí, milované. Brigádu v jiném oboru nepočítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
28.2.16 18:23

@SIMONA1234 tak to já jsem, ale znáš to…klid nulový… Chtelo by to alespoň dovcu a už teď vím, ze pojedeme tak leda dohaje, tak se alespoň tesim do porodnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
28.2.16 18:25
@mamina1982 píše:
@mlsalkaM jo tak nedávno jde taky brecela, ze nikam nechodime. Tak jde s toho byla přešla, ze mě muž sel vyvencit do cukrarny( tak to řekl on :) ) ale to už jsem byla tak otravena, ze jsem si to ani neuzila… No alespoň dortik byl…

Já jsem byla v pátek i v sobotu v jednom kole, tak jsem chtěla dnes nedělat nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
28.2.16 18:26

@kve-tinka tak taková menší brigáda osvezi :D ale to mam tak nějak za sebou a holky muzu říct, ze jak jde se těšila, tak to bylo opravdu narocny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
28.2.16 18:27

@mlsalkaM to já nechci každý den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
28.2.16 18:30

@mamina1982 no tak u nás sodoma, gomora :mrgreen: já s dětma sama doma..potřebovala sem udělat spoustu věcí, ale neudělala vůbec nic…oba jsou nemocný mladší má neštovice, starší anginu a jak už jim otrnulo, tak se chvíli perou, pak se zas objímaj jak se maj rádi a tak furt dokola…už jsou tejden doma, budou ještě tejden a pak jsou tejden jarní prázdniny…takže to budu mít ty pupínky za chvíli z nich taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
28.2.16 18:31
@mamina1982 píše:
@SIMONA1234 tak to já jsem, ale znáš to…klid nulový… Chtelo by to alespoň dovcu a už teď vím, ze pojedeme tak leda dohaje, tak se alespoň tesim do porodnice :mrgreen:

Tak to je čiré zoufalství… :mrgreen: Potřebuješ fakt dovolenou! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
28.2.16 18:32

A holky, tak jsem dneska premyslela( jsem stihla při tom vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
28.2.16 18:36

@brumdinka my máme jarnaky ted. Zítra ale konci :,( já ty prázdniny naopak miluji. Deti dovazim do školy a tak to hned od rána začíná… Mala ty odjezdy porad sabotuje a deti denně simulujou jen aby nemuseli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
28.2.16 18:38

@SIMONA1234 vždyť rikam- hurá do porodnice. Čekáme to v Sprnu, tak si tam otevřu hezky okno a budu relaxovat :lol: Tak to mam naplanovany :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
28.2.16 18:40

A zase my nejdou odeslat cely příspěvky, ještě to k tomu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
28.2.16 18:42
@mamina1982 píše:
@mlsalkaM to já nechci každý den :D

On marodi se zadama a já mu vysvetluju, že nemůže jen ležet, musí se hybat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
28.2.16 18:42

Jo a až přijdu z ty porodnice, tak asi budu brečet jak me všechno bolí. Muž bude mít dovcu, tak ať si ji uzije :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová