Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mamina1982 píše:
@brko tak když jsou menší deti, tak to snad ani nejde nějak odpočívat. Já malou musím porad hlídat, je hrozně aktivní a nechat ji chvilku o samotě zavani prusvihem
Buď v klidu…mám puberťáka a nechat ho chvilku bez dozoru taky zavání průšvihem…
@mlsalkaM jo tak nedávno jde taky brecela, ze nikam nechodime. Tak jde s toho byla přešla, ze mě muž sel vyvencit do cukrarny( tak to řekl on
) ale to už jsem byla tak otravena, ze jsem si to ani neuzila… No alespoň dortik byl…
@SIMONA1234 píše:
Taky máme stažený film…
A já se i těším do práce…jsem divná!![]()
já se taky těším do práce, ale jdu až(už) v září
…teda do té svojí, milované. Brigádu v jiném oboru nepočítám.
@SIMONA1234 tak to já jsem, ale znáš to…klid nulový… Chtelo by to alespoň dovcu a už teď vím, ze pojedeme tak leda dohaje, tak se alespoň tesim do porodnice ![]()
@mamina1982 píše:
@mlsalkaM jo tak nedávno jde taky brecela, ze nikam nechodime. Tak jde s toho byla přešla, ze mě muž sel vyvencit do cukrarny( tak to řekl on) ale to už jsem byla tak otravena, ze jsem si to ani neuzila… No alespoň dortik byl…
Já jsem byla v pátek i v sobotu v jednom kole, tak jsem chtěla dnes nedělat nic.
@kve-tinka tak taková menší brigáda osvezi
ale to mam tak nějak za sebou a holky muzu říct, ze jak jde se těšila, tak to bylo opravdu narocny
@mamina1982 no tak u nás sodoma, gomora
já s dětma sama doma..potřebovala sem udělat spoustu věcí, ale neudělala vůbec nic…oba jsou nemocný mladší má neštovice, starší anginu a jak už jim otrnulo, tak se chvíli perou, pak se zas objímaj jak se maj rádi a tak furt dokola…už jsou tejden doma, budou ještě tejden a pak jsou tejden jarní prázdniny…takže to budu mít ty pupínky za chvíli z nich taky ![]()
@mamina1982 píše:
@SIMONA1234 tak to já jsem, ale znáš to…klid nulový… Chtelo by to alespoň dovcu a už teď vím, ze pojedeme tak leda dohaje, tak se alespoň tesim do porodnice
Tak to je čiré zoufalství…
Potřebuješ fakt dovolenou! ![]()
A holky, tak jsem dneska premyslela( jsem stihla při tom vsem
@brumdinka my máme jarnaky ted. Zítra ale konci
já ty prázdniny naopak miluji. Deti dovazim do školy a tak to hned od rána začíná… Mala ty odjezdy porad sabotuje a deti denně simulujou jen aby nemuseli ![]()
@SIMONA1234 vždyť rikam- hurá do porodnice. Čekáme to v Sprnu, tak si tam otevřu hezky okno a budu relaxovat
Tak to mam naplanovany ![]()
@mamina1982 píše:
@mlsalkaM to já nechci každý den
On marodi se zadama a já mu vysvetluju, že nemůže jen ležet, musí se hybat ![]()
Jo a až přijdu z ty porodnice, tak asi budu brečet jak me všechno bolí. Muž bude mít dovcu, tak ať si ji uzije ![]()