Psychický odpor k neznámé osobě

13331
29.2.16 07:53

Psychický odpor k neznámé osobě

:mavam: Chtěla bych se zeptat, jak řešíte následující problém. Stalo se vám někdy, že jste potkali osobu, kterou jste nikdy předtím neviděli, nikdy vám nic neudělala, ale prosto jste ji nenáviděli od první chvíle? Něco se ve vás odstartovalo tím, že ta osoba byla někomu podobná, třeba postavou, hlasem? A podobala se někomu, kdo vám v minulosti hodně ublížil? Vím že ta osoba za to nemůže, ale jak v sobě zlomit ten psychický odpor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3355
29.2.16 07:58

@chipsa Nestalo, alespoň ne v takové míře (nenávost), ale nesympatický na první podled občas nekdo je. Pokud nemusím, tak se s ním nestýkám a pokud musím, tak se chovám se zdvořilým odstupem. Ale možná by nemuselo být špatné zkusit s takovým člověkem zajít třeba na kafe a zkusit ho poznat, třeba odpoz vymizí, až zjistíš, že je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28754
29.2.16 07:59

Že mi byl někdo nesympatický, to jo, ale přímo odpor, to ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
29.2.16 07:59

@chipsa Jasne :D od prveho momentu mam kolkokrat chut niekomu „natiahnut“ uz len preto lebo je extremne sebavedomy alebo prehanne vtieravy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
29.2.16 08:01

@chipsa Pokud beru čistě jen vzhled, hlas atd, tak ne, nestalo se mi to nikdy. Pár lidí mi bylo nesympatických od první věty, ale tam už je základem chování a vyjadřování. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
29.2.16 08:01
@Reaskiller píše:
@chipsa Jasne :D od prveho momentu mam kolkokrat chut niekomu „natiahnut“ uz len preto lebo je extremne sebavedomy alebo prehanne vtieravy :D

Ano, ano, to ve mě taky startuje. Nesnáším přehnaně sebevědomé lidi, kteří si myslí, že sežrali všechnu moudrost světa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
29.2.16 08:02

@chipsa Nutí to pak protáčet panenky, viď? Já to teda nesnáším, tyhle grimasy, ale už jsem se párkrát neudržela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
29.2.16 08:03
@majki.r píše:
@chipsa Nutí to pak protáčet panenky, viď? Já to teda nesnáším, tyhle grimasy, ale už jsem se párkrát neudržela :D

Ještě horší je mít někoho takového přímo v rodině :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
29.2.16 08:06

@chipsa jo, to je pak na prd :-) Já naštěstí v rodině nikoho takového nemám. :kytka: Ale u bývalého jo, tam byl exemplář, za který jsem se párkrát fakt styděla :lol: Byl to ten typ, co nadává a zesměšňuje např. obsluhu v čísnké restauraci za to, že nejsou Češi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
29.2.16 08:07
@majki.r píše:
@chipsa jo, to je pak na prd :-) Já naštěstí v rodině nikoho takového nemám. :kytka: Ale u bývalého jo, tam byl exemplář, za který jsem se párkrát fakt styděla :lol: Byl to ten typ, co nadává a zesměšňuje např. obsluhu v čísnké restauraci za to, že nejsou Češi :roll:

tak to bych se taky styděla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
29.2.16 08:10
@chipsa píše:
Ano, ano, to ve mě taky startuje. Nesnáším přehnaně sebevědomé lidi, kteří si myslí, že sežrali všechnu moudrost světa.

tak na takové lidi jsem také alergická :roll:
A ještě, když mluví stále jen o sobě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
29.2.16 08:12
@WERISKA píše:
tak na takové lidi jsem také alergická :roll:
A ještě, když mluví stále jen o sobě :zed:

Byla tady jedna uživatelka, naštěstí už sem nechodí. Doufám, tedy, že ji nepřivolám. Té bych nejradši natáhla přes monitor :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
29.2.16 08:14

@WERISKA :mavam: :kytka: ráda tě vidím, po dlouhé době. Pardon za OT :kytka:

Příspěvek upraven 29.02.16 v 08:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077

Ahoj, stalo se mi to. Nastoupila jsem do nové práce a po několika dnech přišla kolegyně z jiného oddělení. Od prvního okamžiku jsem věděla, že s touhle osobou nechci přijít do styku. Bohužel jsem přišla a taky to tak vypadalo, vozila se po mě… Do očí mi nikdy neřekla, že má nějaký problém a pak přišla porada a já jsem jenom čuměla, co všechno je špatně (konkrétní věci) 8o vůbec jsem na to nebyla připravená a nemohla jí argumentovat. Takže za mě podpásovka. Myslím, že to byla intuice. Teď už to vypadá, že s ní do styku nepřijdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899

@chipsa zacinala na K? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie