Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, maminky.. co myslíte jsou krátké vlasy sexy? Ukažte své účesy! Je tu nějaká co šla z dlouhých vlasů na krátké? A co vaši muži na to? Chystám se už dlouho na změnu, ale mám strach - hlavně z kadeřnice a že mi to nebude slušet
Já tedy ne, chtěla jsem, ale mám na hlavě velkou jizvu, která by byla vidět, tak jsem na to musela zapomenout ![]()
Krátké vlasy se mi líbí, mám v okolí hodně holek s krátkým sestřihem a sluší jim to mnohem více, než dlouhé vlasy. Chce to samozřejmě šikovnou kadeřnici, promakaný sestřih je určitě sexy, určitě víc, než to, co má na hlavě každá druhá ![]()
Záleží na tvaru obličeje a hustotě vlasů samozřejmě. Začala bych tím, že bych našla opravdu šikovnou kadeřnici a poradila se s ní.
EDIT: Jo, na těch dvou fotkách jsi ty, jsem se nějak špatně koukla, líbí se mi k tobě ta délka, co máš na první fotce, možná pokud máš možnost zkus někde paruku, ať máš dobrou představu, jak by to mohlo vypadat.
Me se libi kratke upravene vlasy, ale nesla bych moje se mi libi a priteli pripadaj kratke vlasy vylozene asexualni. Rika jim muzatk
Edit. Libi se mi dlouhe patky
Já bych šla do krátkých hned. Můj problém jsou odstáté uši, málo a jemné vlasy a prostě se toho bojím.
Na někom se mi to líbí, ale ke mě by to rozhodně nešlo. Už takhle mám spíš drsné rysy.
Ahoj, já jsem opačný případ
– 13 let jsem nosila jenom krátký, nikdy to nenechala dorůst ani do délky „přes uši“ a teď už to byl rok a půl, co si je nechávám růst dlouhý – fakt dlouhý, do délky do půlky zad ideálně, teď už je mám po lopatky a NESKUTEČNĚ si to užívám – můžu je nosit polorozpuštěný, culík, francouzskej cop – ten úplně miluju a každý to obdivuje, chystám se na další a další účesy z dlouhých vlasů – například dva francouzský copy po stranách atd….. Užívám si to, co před těma xy lety nebylo – přírodní šampony, oleje, barvím si hennou, vlásky opravdu rozmazluju, mám je hustý a pevný (zatím – díkybohu) a to je mi 43 let. Tenkrát jsem neměla přístup na internet – teď si užívám různé návody, recenze na péči atd…, fakt zírám, kolik toho si můžu pročíst atd.
Do krátkých bych nešla ani za nic
– ale říkám, u mě je to asi tím, že jsem tak dlouho měla jenom krátký a nic jiného.
Já to mám zatrhlý do přítele
ale dřív jsem nosívala různý mikáda a to mi vyhovovalo. po čase se k tomu chci určitě vrátit zase ![]()
Já jsem měla po ramena a po obou porodech jsem šla na krátký sestřih - to co se teď nosí, větší patka a jinak kratší. Mně a ženským se to moc líbilo, chválily mi to i cizí, naopak manžel nespokojený… Takže se poraď doma, mně už to za to nestojí, nechávám to opět dorůst…
Ségra má hodně krátký sestřih a je to dost chic a sexy. Podmínka je hezký tvar obličeje a hodně dobrý sestřih. Já na to nemám úplně dobrý tvar obličeje, v krátkých mi vyleze podbradek
. Jo a je dobrý mít i hezký krk, to je vyloženě sexy. třeba tahle dáma http://listseriess.com/…oche-images/ je v krátkých vlasech vyloženě kus.
Nosím krátké odjakživa, mám je řídké, slabé, s delšími vypadám jak magda.
@EmickaB mně se to líbí, když to k daným tvarům sedí. Ale teda co nesnáším jsou obarvené vlasy tak, tže to vypadá jako že jsou šedivé. Kdysi jsem měla vlasy dlouhé a jednoho dne jsems e rozhodla a něchala si ustřihnout 30cm vlasů. Teď nosím mikádo, ale zase se asi vrátím k dlouhým ![]()
Anonym - mikádko sluší, ale myslím, že by ti slušely i krátké vlasy, máš pěkný obličej:)
Tak to já mám odjakživa vlasy dlouhé až po pás, párkrát jsem experimentovala, ale nejkratší na mikádo. Nejvíce mě vyhovuje délka tak pod lopatky - dají se s tím dělat různé účesy, sepnout do copu nebo nosit jen tak volně. Jinak když má ženská hezký obličej, proč ne. Ale krátké vlasy za mě na mě ne, a manžel má názor, že krátké vlasy patří na chlapy, ženský s krátkými vlasy na něho působí anti sexuálně, prý to jsou mužatky, ženská má mít alespoň mikádo, ale kratší už ne ![]()
Anonym - mikádo se mi na tobě moc líbí, hodně tě to omladilo