Krátký protokol

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4521
1.8.13 19:46

@Petiik 6 inseminací ve třech cyklech 8o To se dělá jak? Myslela jsem, že se každý cyklus dělá jen jedna.
Zdražovat? Ty jsi četla tu diskuzi? Já jsem jí četla dneska a pisatelka tam dopisovala, že se to týká jen jejího centra, takže se nemáme lekat :palec: Teda, jestli jsi to nepsala ty :oops:
Vůbec nevím jestli zavést dvě nebo jedno. Když jsem to řekla příteli, tak ten řekl a co ty dvě? Ale já nevím nevím :nevim: Přeci jen můžeme mít nakonec dvojčátka…taky se bojím toho, že to nevýjde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
1.8.13 21:01

@Niiika88 No já jsem měla vždycky jednu inseminaci v den, kdy mí píchali pregnyl, takže už tam mršky čekaly a další byla obden, aby se zvýšila šance… Diskuzi jsem četla a asi jsi nečetla ty novější příspěvky, holky píšou, že se budou zdražovat léky ke stimulaci, takže se to týká všech center :zed: S tím počtem embryí je to fakt těžké. Dvojčata by byly (nejen finančně) náročnější, ale zase by to byl dar, mít dvě zlatíčka ;) Ale někde jsem tady četla, že šance, že budou ze 2 embryí dvojčata je prý zhruba 10 %, takže to asi risknu. Ikdyž nakonec třeba může být použitelné jen 1 embryo a je po rozhodování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65408
1.8.13 21:06

@Niiika88 měla jsem krátký protokol…
první stimulace byla stopnutá před odběrem vajíček…měla jsem jich strašně moc hrozil silný hyperstimulační syndrom
Další stimulace min. dávky a měla jsem i tak odebraných 30 folikulů…
Proto mi zavedli jen jedno embryo…a to je dneska 4letý kluk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
1.8.13 21:07

@Petiik Tak to jsem poslední příšpěvky nečetla :zed: Musím se zeptat, jak to teda je? No uvidíme zítra. Vyzpovídám doktora a až budu mít čas, tak napíšu jak to dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
2.8.13 12:53

Ještě jsem zapomněla napsat. V centru kam chodím já - Sanus Jihlava se nic nezdražuje. Nic o tom nevím, takže to bude akce asi jiných center :palec: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
2.8.13 13:24

@Niiika88 Tož to je divné, se asi stěhuju do Jihlavy :mrgreen: Ale pro jistotu si možná zavolej na svoji pojišťovnu, údajně by se totiž měly zvyšovat doplatky pacientů, takže to není zdražování CARu jako takového. Tak abys pak nebyla nemile překvapena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
2.8.13 14:40

@Petiik O tom by doktor něco věděl a na pojišťovně jsem taky nic takového neviděla. Takže si myslím, že se to týká jen některých středisek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí