Křeče 37tt v levé straně podbříšku

4256
14.7.18 15:54

Křeče 37tt v levé straně podbřišku

Ahoj holky…jsem 36+4. Včera jsem měla poradnu v porodnici vše ok (monitor prý až 38tt). Jenže od rána mě berou nepravidelný křeče do břicha (asi 7× za celý den )hlavně když se mrnous vrtí. Byl předtím hlavičkou v pánvi ale dnes mi přijde že je tam nějak divne…necítím dloubání vpravo pod žebrem ale že mi rejdí patou v levém boku ale brutálně…tvrdne mi břicho až mě polejva horko a cítím u toho napnutý svaly v kříži až do stehna 8o po chvíli to poleví. Nevím zda jet kvůli tomu k Dr když jsem tam byla včera a stejně stím nic neudělají když by fakt byl přetočený :nevim:. Magnesko už neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1190
14.7.18 16:11

Ja myslim ze je to normalni,miminko tam ma malo mista a taky me pohyby me male dost boli mam tri dny do terminu a to co popisujes mam tak od toho 36tt.Ale pokud jsi nejsi jista tak mazej k dr.a nechej se zkontrolovat.Ja jsem taky plasan,ale plasila jsem vice na zacatku tehu.Jak jsem zacala citit pohyby tak jsem klidnejsi.Ted uz cekam jen kdy prijde porod. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
14.7.18 17:53

@novakova.t Podle mě máš poslíčky. Zkus jít do sprchy dej si teplou vodu pokud bolesti ustpupí jsou to poslíčky pokud to bude stejný nebo ještě víc bolestivý tak se rozjíždí porod. Pokud si nejsi jistá tak raději jeď na pohotovost je lepší jet 10× zbytečně než 1 pozdě. Já mám dnes jeden termín a v úterý druhý tak mám poslíčky fakt denně.

• Citovat
  • Upravit
4256
14.7.18 18:02
@Soňa Zacharová píše:
@novakova.t Podle mě máš poslíčky. Zkus jít do sprchy dej si teplou vodu pokud bolesti ustpupí jsou to poslíčky pokud to bude stejný nebo ještě víc bolestivý tak se rozjíždí porod. Pokud si nejsi jistá tak raději jeď na pohotovost je lepší jet 10× zbytečně než 1 pozdě. Já mám dnes jeden termín a v úterý druhý tak mám poslíčky fakt denně.

Na tvrduti břicha jsem si zvykla. Jen mě to prostě bolí jak tam zaryje nohou do panve. Jdu zkusit sprchu. Podle mě je blbe otoceny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
14.7.18 18:11

@novakova.t Je možné že je trochu jinak tak to bolí. Uvidíš pokud to i po sprše bude bolet tak raději zajeď na pohotovost pro klid. Já se nebála ani u jednoho dítěte jet když jsem si nebyla jistá.

• Citovat
  • Upravit
4256
14.7.18 18:22
@Soňa Zacharová píše:
@novakova.t Je možné že je trochu jinak tak to bolí. Uvidíš pokud to i po sprše bude bolet tak raději zajeď na pohotovost pro klid. Já se nebála ani u jednoho dítěte jet když jsem si nebyla jistá.

U dcery jsem nebyly na pohotovosti ani jednou. Teď už bych tam byla po čtvrté a nechci plašit…no uvidím. Jak říkal dr…každé těhotenství je jiné a cítíme ho jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
14.7.18 18:54

@novakova.t Já teď končím třetí těhotenství a je fakt že každý těhotenství je jiné. Za mě je lepší plašit než si pak něco vyčítat.

• Citovat
  • Upravit
4256
15.7.18 09:32
@Soňa Zacharová píše:
@novakova.t Já teď končím třetí těhotenství a je fakt že každý těhotenství je jiné. Za mě je lepší plašit než si pak něco vyčítat.

Tak milostivej už se přetočil zase zpátky…už cítím nohu pod žebrem :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky