Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky potřebuju radu.jsem 31.tt Včera jsem dostala bolesti do břicha, takovy křeče, ale drzely dýl, dala jsem si sprchu pohoda, ale když jsem šla spát, celou noc jsem měla bolest do zad. a Teď mam tu bolest v tom břiše znova, uz nemuzu ani ležet a když si to břicho zmáčku jakoby ( stačí málo) tak mi ta bolest sjede do spodku a jakoby do čípku. nevíte co to je, nemáte to taky některá? už jsem zoufalá, fakt to bolí častěji a častěji. zkoušela jse, m měřit intervaly, bolesti byli po 7 minutách a trvali max.2 min. Ted cca pul hodky klid a zase po 7 minutách. A čípek cejtim čím dal tím víc při ty bolesti. Tak nevím jestli to dělají ty vazy jak děloha pracuje nebo je to něco zavaznejsiho. Nechci nic zanedbat ani histercit.
omlouvam se za psaní, píšu na tabletu
@babulka.321 a proč sedíš na netu a nejedeš pro sichr do nemocnice??? měla jsem v těhotenství různý horší či leúpší stavy, ale při takových boletstech bych ve 31tt jela na kontrolu do nemocnice.,
@babulka.321 jela bych na pohotovost ať jsi v klidu…já radši byla za hysterku než něco zanedbat
A alou do špitálu… 31tt je docela brzy na porod tak nehazarduj doma!
Aby tady za hodinu nebyl prispevek typu: holky neco ze me vyteklo a neco leze. nevite co to je?
omlouvam se ale nemohla jsem si to odpustit. proboha radeji pojedu 3× zbytecne nez jednou pozde. Tady uz nese matka odpovednost i za to dite. ![]()
@Spokojení jsem prvorodička, takže se ptám, nehledě na to, že už kolikrát jsem takhle byla s bolestí a vždy jsem byla za debila. a to nemluvim o tom, že mě jednou odmítli vyšetřit. proto se radši ptám, jestli to k tomu nepatří a není to právě pracující dělouhou nebo poslíčci.
@babulka.321 samozřejmě, že to mohou být poslíčci, ale taky nemusí. 31tt je dst rzy na porod.
Odmítli? To přece nemůžou, ne?
Promin ale ale aby te doktor jako tehotnou odmintnul osetrit, tak bych ho obratem poslala nekam. Jsi tehotna a kazdy zanedbani muze mit fatalni nasledky. At si doktori mysli co chteji, proste tam jed a hotovo. Nerikam kdyby si tehotna nebyla a jela tam ze te treba boli prst, ale tohle neni sranda.
@babulka.321 Ježíš co to je za debili?! Radši určitě jed, vyšetřit tě musí
Ja bych jela me toto zlobilo od 17tydne vzdy jsem mela infuze ale je hlavne fajn ze cloveka vysetri a uklidni.