Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj
jsem v 25tt a už asi 4 dny mě trápí takový zvláštní výtok, je to spíše voda sem tam smíšená s klasickým výtokem. Je toho vždy poměrně dost, stačí, že trochu zatlačím nebo si zajdu na wc. Myslíte, že může jít o nějaké mírné odtékání plodové vody? je to vážné?
Nevím, zda běžet na gyndu nebo ne, do poradny jdu za týden. Plus se mi do toho ted objevilo silné svědění, ale s tim se trápim už celé těhu.
děkuju za odpovědi
Dej si porodnickou vložku a s ním pak jdi na gyndu. Udělají test nějakou vodičkou, zda je to plodovka.
Ale já prostě v těhotenství měla více ten vodnatý výtok, že jsem taky nad tím dost přemýšlela. Další věc je nevědomá lehká inkontinence, která lze splést s výtokem ![]()
@lenkakurj šla bych na gyndu, pro jistotu - už jen kvůli svědění. Držím palce, ať je to ok…
Proboha…už mi to nedá abych nereagovala. podobná témata jako " JSEM VE 38 TÝDNU A KRVÁCÍM, MÁM JET DO NEMOCNICE? nebo " MÁM PODEZŘENÍ NA ODTOK VODY, MÁM JET DO NEMOCNICE? nebo " SILNÉ BOLESTI BŘICHA VE 30 TÝDNU, MÁM JET DO NEMOCNICE? v dalším případě " MIMINKO MI SPADLO Z PRAČKY, MÁME JET DO NEMOCNICE? ježiš, to je snad jasný, že pojedu a nebudu se radit na netu.To Vám v poradně neříkali, že pokud bude něco jinak a při sebemenším problému okamžitě přijet? Pokud náhodou neříkali, tak snad jste proboha dospělé, uvažující bytosti. Protože tady nikdo není telepat ani vědma a i kdyby tady byla snad lékařka tak přes počítač těžko pozná proč krvácíte nebo zda je to plodovka
sory, musela jsem to napsat.
@hanča74 píše:
Proboha…už mi to nedá abych nereagovala. podobná témata jako " JSEM VE 38 TÝDNU A KRVÁCÍM, MÁM JET DO NEMOCNICE? nebo " MÁM PODEZŘENÍ NA ODTOK VODY, MÁM JET DO NEMOCNICE? nebo " SILNÉ BOLESTI BŘICHA VE 30 TÝDNU, MÁM JET DO NEMOCNICE? v dalším případě " MIMINKO MI SPADLO Z PRAČKY, MÁME JET DO NEMOCNICE? ježiš, to je snad jasný, že pojedu a nebudu se radit na netu.To Vám v poradně neříkali, že pokud bude něco jinak a při sebemenším problému okamžitě přijet? Pokud náhodou neříkali, tak snad jste proboha dospělé, uvažující bytosti. Protože tady nikdo není telepat ani vědma a i kdyby tady byla snad lékařka tak přes počítač těžko pozná proč krvácíte nebo zda je to plodovkasory, musela jsem to napsat.
Nedá mi to a musím zareagovat
trefně napsáno ![]()
Určite bež do nemocnice. Ja som tak pred troma týždňami skončila na kapačkách a asi 5práškoch a to sa ani nejednalo o plodovú vodu, aj keď som si to myslela. V lekárni kúpiš asi za 30CZK balík porodnických vložiek, jednu si dáš, v nemocnici ti na ňu nalejú taký roztok, ešte ťa vyšetria a urobia stery, skontrolujú brucho a uvidí sa… Mne zistili predčasné kontrakcie a z toho nahromadenú vodu - resp. výtok, jak mimi tlačilo dole - tvrdlo mi z toho hrozne brucho. A rozhodne som nečakala, našťastie, inak ani nechcem pomyslieť na následky a to sa mi stalo na prelome 23/24tt… Tak utekaj a nerozmýšlaj…