Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Jeanny21
Má napáječku nebo co má na pití?
Náš měl napáječku a neměl ani sílu se jít napít, tak jsem mu aspoň dala vždy vodu na prst. Jednomu i malou injekční stříkačkou a pil jak o závod. Nebo aspoň zkusit dát vodu trošku do víčka třeba od skleničky.
@Jeanny21 tak co, ještě žije?
a pořád jen leží a dýchá? To je divný že by umíral tak dlouho, našemu to vždy trvalo max ten půl den ![]()
@PHV ano, ještě furt přežívá, už nežere vůbec, zřejmě ani nepije, leží v domku, hlavu má venku. Hodinu mi ležela a spala spokojeně v rukách
ten drahoušek! Už chci aby to bylo.
@Jeanny21 píše:
@PHV ano, ještě furt přežívá, už nežere vůbec, zřejmě ani nepije, leží v domku, hlavu má venku. Hodinu mi ležela a spala spokojeně v rukáchten drahoušek! Už chci aby to bylo.
a proc ho nenechas utratit?U takle malejch zvurat nepoznas ze trpi bolesti.mela sem 5let chovatelskou stanici.Nedokazala bych jen tak koukat a kdyz uz se mi to podtestilo ze sem na veterinu nestihla tak sem kolikrat musela koukat jak umiraji ke konci v kreci a nebylo to nic pekneho
@Jeanny21 Pokud vůbec nežere a nepije, tak už to nebude dlouho trvat. Ale trápí se celkem dlouho. Tak snad to bude rychlé. ![]()
@dalmatinka 123 nechci ji nechat uspavat, a ať je doma radši v klidu…
@Dory22 za týden zhubla 10 gramů (už má jen 43), tolik měla jako „štěně“
![]()
Trvat dlouho to už nebude.
@Dory22 ne, možná když jsem nebyla doma… ale pohne se vždycky, když mě uvidí u klece nebo mě uslyší. To se postaví a jde ke dvířkům a chce jít ven, tak si ji vezmu a pomazlíme ![]()
@Jeanny21 tak to je zvláštní, naši když umírali tak se prostě fakt ani nehli, jen leželi a dýchali
trvá to už dlouho, chudinka. Jak je na tom teď?
@PHV Dnes ráno jsem ji vytáhla, protože spala venku mimo barák, dostala jogurt (ten jí celkem šel), pak křížalu (tu jsem ji mzsela držet, protože ji v pacičkách neudržela) a pak ještě oblíbený salát (toho dala trochu, taky jsem jí ho držela) no a pak šla spát do domečku
tak já nevím, má asi tuhý kořínek
No a jinak furt to stejné, třepe se, když ji nevezmu do ruk, tak se sama moc nehýbe, jenom z domku a zpět.