Krem 45+

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
29.4.22 22:45
@Nekoukej! píše:
Drogerku radeji ne, a jaky odlicovac? Serum? Krem? Vse od vichy?

Olejový, ten vezme i spf, které určitě používáš přes den :lol: pak čistící krém, mléko, gel,… co ti bude vyhovovat. Já používám růžové smyvací mléko od Mixy. Pak tonikum, sérum a krém. Jako je lepší, když je to od stejné značky, ale nemusí být. A hlavně všechno nanášet na vlhkou pleť, obzvlášť přípravky s kyselinou hyaluronovou (a ta je skoro ve všem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.4.22 22:47
@Nekoukej! píše:
@Lucy75 presne, vidim ze s olejem uz to netrhnu😂, na kosmetiku obcas skocim, ale kosmeticky nabizi ty kremy co maji nasmlouvane to se mi nelibi, jakou mam plet mi nerikaji, kazda tipuje jinou, ja si myslim, ze sucha, loupe se mi nos, a kdyz se odlicim tak citim pnuti

On je taky rozdíl, jestli je suchá nebo jen dehydrovaná z těch olejů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
29.4.22 22:49
@terien píše:
On je taky rozdíl, jestli je suchá nebo jen dehydrovaná z těch olejů.

Je to mozne, takmam vybrat hydrataci? Asi v tomto veku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25563
29.4.22 22:50

@Nekoukej! no líná huba holé neštěstí! za své peníze se holt ptej! základní diagnostiku by ti říct měla, pokud se loupeš a pneš, tak spíš suchá, klidně zkus Vichy či ten Loreal, co máš proti drogérce? Tam naopak najdeš i poklady, mkrni na nějaké hauly na yotube.. stačí tam dát „haul krém na suchou pleť“ a máš o zábavu na x hodin postaráno včetně ukázek aplikace apod…
jak říkáš, kosmetičky mají své nasmlouvané předraženky, musíš holt zkoušet a najít si to své.. u kámošky to byl třeba ten Loeral a u mne Yves.. mají luxusní pečující séra a řady pro starší pleť…hlídám si akce, tak mne stojí třeba z 800 půlku… a vydrží fakt dlouho.. až 3 měsíce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
29.4.22 22:50

@terien tonikum mam ruzovou vodu, staci to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.4.22 22:51
@Nekoukej! píše:
Je to mozne, takmam vybrat hydrataci? Asi v tomto veku?

No tak to každopádně. I lehce povadlá pleť 45+ může být hezky čistá, hydratovaná bez zbytečných pigmentových skvrn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
29.4.22 22:54
@Lucy75 píše: @Nekoukej! no líná huba holé neštěstí! za své peníze se holt ptej! základní diagnostiku by ti říct měla, pokud se loupeš a pneš, tak spíš suchá, klidně zkus Vichy či ten Loreal, co máš proti drogérce? Tam naopak najdeš i poklady, mkrni na nějaké hauly na yotube.. stačí tam dát „haul krém na suchou pleť“ a máš o zábavu na x hodin postaráno včetně ukázek aplikace apod…
jak říkáš, kosmetičky mají své nasmlouvané předraženky, musíš holt zkoušet a najít si to své.. u kámošky to byl třeba ten Loeral a u mne Yves.. mají luxusní pečující séra a řady pro starší pleť…hlídám si akce, tak mne stojí třeba z 800 půlku… a vydrží fakt dlouho.. až 3 měsíce..

Dekuji, z toho co jsem vycetla to vyplynulo, ze hlavne ne drogerka v tomto veku, ze te pleti moc neda, ptam se pokazde, pokazde se dozvim neco jineho jednou sucha pak mastna pak smisena 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.4.22 22:54
@Nekoukej! píše:
@terien tonikum mam ruzovou vodu, staci to?

A tak jo, lepší než nic. Dávej jí pod sérum i krém. A jak říká Lucy, třeba sérum od L'Oréal úplně miluju, teď mají i na oči, na to se těším až vyzkouším. A políčeno mám vyzkoušet kosmetiku Cannef nebo jak se to píše, líbí se mi tonikum a krém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.4.22 22:55
@Nekoukej! píše:
Dekuji, z toho co jsem vycetla to vyplynulo, ze hlavne ne drogerka v tomto veku, ze te pleti moc neda, ptam se pokazde, pokazde se dozvim neco jineho jednou sucha pak mastna pak smisena 8o

No protože ten olej nedělá dobrotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
29.4.22 22:56

@terien podle ceho se orientujes? Kolik ti je? Jestli se muzu zeptat? Ja jdu do drogerie a prijdu si ztracena, nevim co by moji pleti prospelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
29.4.22 22:57
@Nekoukej! píše:
Drogerku radeji ne, a jaky odlicovac? Serum? Krem? Vse od vichy?

Za mna teda vichy nie je uplne lacna kozmetika a su aj kvalitnejsie v tejto cenovej kategorii. Teda hovorim z mojich skusenosti.
Ked uplne nevies ako dalej, skus napr. Ryor a uvidis. Nezruinuje ta a maju celkom pestru ponuku. Ale ako hovori @Lucy75, skus kozmeticku - co ti poradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
29.4.22 22:58
@terien píše:
No protože ten olej nedělá dobrotu

Vidis a jak byla presvedcena jak si to plet sipkovy olej uziva a ze pupinky se mi delaji z hormonalni nerovnovahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.4.22 22:59
@Nekoukej! píše:
@terien podle ceho se orientujes? Kolik ti je? Jestli se muzu zeptat? Ja jdu do drogerie a prijdu si ztracena, nevim co by moji pleti prospelo

Mě kosmetika a péče o pleť baví, takže zkouším už fůru let :lol: koukám na různá videa a čtu, zkouším rutiny. Je mi 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
29.4.22 22:59

@Mkmkz to jsem prave zkousela, moc jsem se nedozvedela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
29.4.22 23:02
@terien píše:
Mě kosmetika a péče o pleť baví, takže zkouším už fůru let :lol: koukám na různá videa a čtu, zkouším rutiny. Je mi 40.

A rikaji tam jaky je rozdil mezi kremem za 2500 a 500 rozdil? Vzdyt krem moc hluboko nepronikne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze