Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, jaky pouzivate krem? 45+? Funguji drahe kremy? Do ted jsem pouzivala jen prirodni, ale oleti se to prestava libit ucpava mi pory.
Nefungují značky, fungují konkrétní aktivní látky na konkrétny situace na pleti.
Takže - jak pečuješ o pleť - jak ji čištíš, jak ji hydratuješ, jaké používáš SPF?
Co potřebuješ řešit - záněty, vrásky, pigmentové skvrny?
Jakou máš pleť - suchou, mastnou, smíšenou?
O plet prave moc nepecuji, odlicim a mazu olejem s vitaminem C, to je cele, plet mam zrejme suchou, je mi 47 a tak vrasky obcas pigmentace delaji se mi casto pupinky
@Nekoukej! píše:
O plet prave moc nepecuji, odlicim a mazu olejem s vitaminem C, to je cele, plet mam zrejme suchou, je mi 47 a tak vrasky obcas pigmentace delaji se mi casto pupinky
To se ani nedivím
záleží na typu pleti a kolik do toho hodláš vrazit
@terien rekla bych ze sucha, zajimalo by me, jestli kdyz je krem za dva tisice opravdu neco dela, nemyslim si ze by vrasky atd vyresil krem, ja se taky nedivim proto uvitam rady
@Nekoukej! ne že bych tomu rozuměla, ale to není otázka krému (a jeho ceny)
Co jsi používala za přírodní kosmetiku?
@Eliška píše: @Nekoukej! ne že bych tomu rozuměla, ale to není otázka krému (a jeho ceny)Co jsi používala za přírodní kosmetiku?
Renovality, ja nevim jak se ve vsech tech kosmetikach zorientovat, vypadam jako lesni zena ![]()
Po 45ti letech jedině estetická medicína. Tam už žádný krém nepomůže. Teda pokud jde o vrásky.
@Nekoukej! píše:
@terien rekla bych ze sucha, zajimalo by me, jestli kdyz je krem za dva tisice opravdu neco dela, nemyslim si ze by vrasky atd vyresil krem, ja se taky nedivim proto uvitam rady
Dělá, ale to dělá i krém za 500. S přírodní kosmetikou ti neporadím, za mě to jsou vyhozené peníze za nefunkční věc. Pokud chceš konvenční, tak můžeš jít třeba do Vichy, ti nemají špatné krémy, pokud chceš drogerkové, tak L'Oréal, Mixa taky udělají službu. Spíš než olej bych šla do séra, olej při dlouhodobém používání vysušuje. Odlíčit, tonikum, sérum, krém, to je naprostý základ.
Jj, po 45 to už je stejně pomalu na botox a výplně, ale pokud nechceš, nemusíš, je to bezedná díra a jen to oddaluje situaci
já mám extrémní glabelu, takže tam jsem si pomoct už musela nechat.. jinak pokud pořádně „nemažeš“ tak si zajdi na kosmetiku, aby ti kosmetička mimo ošetření řekla i základní diagnostiku tvé pleti (je dost rozdíl zda mastná-smíšená-suchá) a dle toho si koupíš řady už sama např. Víchy, klidně i Loreal (mám ráda) a osobně i vyšší řady Nivea mi vůbe nevadí.. zabírá mi Yves Rocher pěkně…
ve 45 už se jen s indulonou fakt neobejdeš
taky mi do cca 30 stačila měsíčková od pusy až po paty.. ale to už holt odvál čas ![]()
@Nekoukej! Z krémů mi vyhovuje od Chanellu, lehoučký krém na smíšenou pleť.
@terien píše:
Dělá, ale to dělá i krém za 500. S přírodní kosmetikou ti neporadím, za mě to jsou vyhozené peníze za nefunkční věc. Pokud chceš konvenční, tak můžeš jít třeba do Vichy, ti nemají špatné krémy, pokud chceš drogerkové, tak L'Oréal, Mixa taky udělají službu. Spíš než olej bych šla do séra, olej při dlouhodobém používání vysušuje. Odlíčit, tonikum, sérum, krém, to je naprostý základ.
Drogerku radeji ne, a jaky odlicovac? Serum? Krem? Vse od vichy?
@Nekoukej! píše:
Drogerku radeji ne, a jaky odlicovac? Serum? Krem? Vse od vichy?
zajdi na kosmetiku, kosmetička ti poradí přímo pro Tvoji pleť. Takhle je to k ničemu.
@Lucy75 presne, vidim ze s olejem uz to netrhnu😂, na kosmetiku obcas skocim, ale kosmeticky nabizi ty kremy co maji nasmlouvane to se mi nelibi, jakou mam plet mi nerikaji, kazda tipuje jinou, ja si myslim, ze sucha, loupe se mi nos, a kdyz se odlicim tak citim pnuti