Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím
![]()
Začíná nebo už někdo začal držet ketodietu? Přemýšlím, že si objednám Prodietix, ale bojím se, že jí poruším a budou to jen vyhozené peníze
Není tu nějaký odvážlivec, který by chtěl zkusit dietu a poté se vzájemně podpořit?
![]()
@LůcaLucie píše:
Zdravím![]()
Začíná nebo už někdo začal držet ketodietu? Přemýšlím, že si objednám Prodietix, ale bojím se, že jí poruším a budou to jen vyhozené penízeNení tu nějaký odvážlivec, který by chtěl zkusit dietu a poté se vzájemně podpořit?
![]()
Doporučuji ti Cambridge, je mnohem chutnější a účinnější. Ale bez 100% dodržování je k ničemu
Když už keto, tak bez pytlíčků, vlastní. Mrkni na low carb/keto, můžeš si tovařit doma sama, pravé jídlo, žádné pytlíčky.
Do toho, co pro tebe není dlouhodobě udržitelné, se nepouštěj. Jinak jojo efekt zaručen.
Z vlastní zkušenosti -low carb dieta, příprava vlastní, občas něco z těchto kupovaných jídel (největší hnus je nízkosacharidový chleba). Držela jsem docela dlouho. Po ukončení jsem samozřejmě kila zase nabrala. Jeden příbuzný ketodietou shodil asi 10 kilo, po návratu k normálnímu stravování už to má zase zpátky..
Začátek jetidiety -ketochripka a průjmy, tělu se to fakt nelíbilo. Už bych do toho nešla, u každého jídla se omezujes, protože na sacharidy jsme prostě zvyklí..to je lepší, hlídat si příjem a rozložení živin podle kalorickych tabulek..
@LůcaLucie zbytecnost a vyhozene penize. Nauc se spravne stravovat, zacni se denne hybat a nemusis vyhazovat penize za takovy sr… ![]()
@LůcaLucie píše:
Zdravím![]()
Začíná nebo už někdo začal držet ketodietu? Přemýšlím, že si objednám Prodietix, ale bojím se, že jí poruším a budou to jen vyhozené penízeNení tu nějaký odvážlivec, který by chtěl zkusit dietu a poté se vzájemně podpořit?
![]()
Spočítej si kalorie a do toho se pořádně hýbej, přidej mírně na bílkovinách, keto je možná tak na měsíc do plavek, pak se to vrátí.
No…abych to uvedla na pravou míru ![]()
Mám 68kg a 160cm. Pohybu mám až, až, v práci, doma, venku. Nejsem žádný líný člověk, který sedí doma na zadku a jen žere
Zkoušela jsem tabulky i Low carb, ale prostě se váha už půl roku nehne.Chci ještě těch 8Kg pryč, tak jsem chtěla zkusit něco drastického ![]()
Budou to vyhozené peníze tak jako tak, protože sice drastickou dietou zhubneš (povětšinou vodu) ale nepovede to k tomu, že porozumíš tomu proč je tvůj životní styl takový, že ti to nevyhovuje a nenajdeš cesty jak to změnit, protože jaksi ta dieta je dlouhodobě neudržitelná.
Pokud chceš reálně změnit to jak se sama k sobě chováš aby výsledkem bylo zdravější tělo ve zdravější formě, tak potřebuješ trvale proměnit stravování, potřebuješ adekvátní dávku pohybu, srovnat spánek a kompenzovaat stres jinak, než jídlem a/nebo alkoholem.
Ani jedno z toho tě pytlíčky s koktejly a odpočítávání času, kdy už bude konec a ty budeš mít méně kg nenaučí. A téměř jistě spadneš do jojo efektu.
@LůcaLucie píše:
Zdravím![]()
![]()
v zadnem pripade nekupovat a nejist zadne synteticke pripravky. Jenom si poskodis zdravi, ty pripravky jsou zdravi skodlive, je v tom hodne sracek.
Pokud chces drzet keto, zacni varit keto recepty.
Ja osobne drzim jenom low carb, coz neni tak drasticka forma keto diety a mas tam vetsi zaber potravin, ktere muzes jist. Pokud se low carb dodrzuje, hubnes. Sice pomaleji, ale hubnes.
@jenom_chlap píše:
Spočítej si kalorie a do toho se pořádně hýbej, přidej mírně na bílkovinách, keto je možná tak na měsíc do plavek, pak se to vrátí.
nevrati se to, pokud pojede dal na te stejne strave. Na keto diete nebude pribirat, na tom je ta dieta cela postavena. Ovsem, pokud by drzela 3 mesice keto a pak ze dne na den zacala zase jist carbohydraty, tak samozrjme to nabere zpatky. A to velmi bleskove dokonce.
Moje kamarádky držely, zhubly parádně, třeba už během prvního týdne, ale ani jedna si váhu neudržela… ![]()
@Tarinka píše:
Moje kamarádky držely, zhubly parádně, třeba už během prvního týdne, ale ani jedna si váhu neudržela…
protoze 100% zacaly zase jist normalne, ze?
@LůcaLucie píše:
No…abych to uvedla na pravou míru
Mám 68kg a 160cm. Pohybu mám až, až, v práci, doma, venku. Nejsem žádný líný člověk, který sedí doma na zadku a jen žereZkoušela jsem tabulky i Low carb, ale prostě se váha už půl roku nehne.Chci ještě těch 8Kg pryč, tak jsem chtěla zkusit něco drastického
V pohodě ), pohyb tedy máš dost, tak uber sacharidy, uber kalorie a používej omega trojky, ryby, oliváč a 100g bílkovin, na večeři ryba a zelenina.
Hodně záleží na hormonech, jak u žen tak i u chlapů.