Kreslení - ještě jsme nezkoušeli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17565
21.3.12 20:01

jé, toho je, co barví a je nezávadné při požití, mrkev, řepa, dýně, banán…ale tos asi nechtěla slyšet :D
Někdy jsem někde viděla voskovky pro mrňata, co měly být okusuodolné a zdravotně nezávadné, ale to už byly ty, co se drží v ruce, ne prstové… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
21.3.12 20:05

Ahoj, my malujem s malou od 8. měsíců a moc jí to baví a teď už jí to krásně jde.
Prvně jsme malovaly „jedlýma barvama“ - do kelímku, hl.mouka, voda a potravinářské barvivo.
Malá nedávala do pusy, tak jsme pak brzo přešly na klasické prstovky.
A pak máme voskovky, takové kvádříky s včelího vosku, u těch taky nevadí, pokud je ožužlá nebo ohryže.

• Citovat
  • Upravit
1297
21.3.12 20:07

Já malé dám do ruky tužku nebo pastelku a pod mým dozorem si každý den chvilku čmárá po papíře. Už mám schované všechny její první výtvory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
21.3.12 20:14

Naše malá 16-ti měsíční holčička si taky jen tak čmárá - docela ráda. Dávám jí velkou čtvrtku a pastelky a ona zkouší nějaké čáry (máry :-)) Samozřejmě nenapodobuje to, co jí nakreslím já, ale baví jí to. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
21.3.12 20:46

http://www.obchodhracek.cz/…ative-0304-c tyto jsou zdravotně nezávadné a když je dítko olízne tak jsou škaredý a nic se mu nestane,myslím si že nejsou žádné barvy od roku,oni se ty výrobci takto kryjou že tam dají ten věk od 3 let,pokud budeš malovat stejně u ní budeš furt sedět a nehneš se od ní takže se to dá dobře uhlídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20189
21.3.12 20:54

My malému pořídili v ročku tohle http://stativy.com/…-puzzle-p732 bavilo ho více čmárat vodním fixem po stole apod. ale později na to přišel a nosil si rád kobereček, sedl si pěkně doprostřed a čmáral :palec: teď se nám někde fix ztratil :think: kreslíme teď pastelkama, ale dlouho u toho nevydrží a to už má rok a půl ;) víc ho to baví čmárat po nábytku a zdech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
21.3.12 21:11

My máme takovou tu magnetickou tabulku a na tu si čmárá hrozně ráda. Poslední dobou u nás vede hra, že já něco maluji (jednoduché věci, co zná - zvířátka, balón, ovoce) a ona hádá, co to je. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.12 22:15

veryska díky, já zkoušela i pastelky, ale vše jde hned do pusy :lol: takže asi ani to parvení ručkama nehrozí, ale asi zkusím malování tou řepou jak tu někdo psal :mrgreen: , to do pusy dát může :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20189
28.3.12 22:33
@pampeliška189 píše:
veryska díky, já zkoušela i pastelky, ale vše jde hned do pusy :lol: takže asi ani to parvení ručkama nehrozí, ale asi zkusím malování tou řepou jak tu někdo psal :mrgreen: , to do pusy dát může :mrgreen:

Taky začíná dávat pastelky do pusiny, ale prý jsou nějaké přímo dětské, co prý nevadí, když je prckové dávají do pusy :nevim: Já si nedovedu představit, že bych měla řepu všude :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
1.2.16 23:13

oživuji diskusi

Ahoj všem, prosím poraďte co je nyní na trhu k dostání pro první kreslení. Kdysi (před 13 lety)jsem začínala kreslit se synem s voskovou kuličkou. Ani si nepamatuji, kdo to vyráběl. Je kulička stále k dostání nebo popř. máte zkušenosti s něčím jiným. Nějaká kreslící novinka? Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.2.16 23:24
@smutná máma píše:
Ahoj všem, prosím poraďte co je nyní na trhu k dostání pro první kreslení. Kdysi (před 13 lety)jsem začínala kreslit se synem s voskovou kuličkou. Ani si nepamatuji, kdo to vyráběl. Je kulička stále k dostání nebo popř. máte zkušenosti s něčím jiným. Nějaká kreslící novinka? Díky za rady

nám se velmi osvědčilo toto pro ty začátky je to ideál..
 http://www.dobrodej.cz/…hodne-baleni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect