Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anezka1990 píše:
Já jsem ujeta na keltský jména. Je vas vyber tajný, nebo reknes, čiste pro pokochani se?:)
Jeee
prvni syn je Liam, vzdycky jsme chteli Liama
druhy syn je Noel, zvazovali jsme bud Noel nebo Niall, a due date jsme meli na prosinec a jeste jsme mezitim objevili Oasis, takze jsme vybrali Noela
a dcera je Emilia, po moji babicce. Jeste jsme zvazovali Croía a Éireann, ty jsem si taky zamilovala uz davno ![]()
Prostredni jmena maji Patrick, Ian, a Mary, ty jedou v rodine porad dokola ![]()
Odeta je nádherné jméno a znamená bohatstvi. ![]()
Co třeba Jezabel Gašpar?
@alynch píše:
Jeeeprvni syn je Liam, vzdycky jsme chteli Liama
druhy syn je Noel, zvazovali jsme bud Noel nebo Niall, a due date jsme meli na prosinec a jeste jsme mezitim objevili Oasis, takze jsme vybrali Noela
a dcera je Emilia, po moji babicce. Jeste jsme zvazovali Croía a Éireann, ty jsem si taky zamilovala uz davno
Prostredni jmena maji Patrick, Ian, a Mary, ty jedou v rodine porad dokola
Jezis, to je nádhera! ![]()
@alynch píše:
Jeeeprvni syn je Liam, vzdycky jsme chteli Liama
a dcera je Emilia, po moji babicce. Jeste jsme zvazovali Croía a Éireann, ty jsem si taky zamilovala uz davno
Prostredni jmena maji Patrick, Ian, a Mary, ty jedou v rodine porad dokola
Jak se prosím vyslovuje Croía? Éireann se vyslovuje jako Irene?
@Sonmi píše:
Jak se prosím vyslovuje Croía? Éireann se vyslovuje jako Irene?
Croía je [Cree-ah] (cesky Kría) nebo [Cree-ya] (cesky Kríja), zalezi v jake casti Irska to zrovna je ![]()
Éireann je [Eh-rin] (cesky Érin) nebo [Ey-rin] (cesky Ejrin), a zase to zalezi na lokaci
jestli se nepletu, tak v Ulsterskem dialectu dokonce rikaji [Ee-y-rin] (cesky Íjrin)
@alynch píše:
Croía je [Cree-ah] (cesky Kría) nebo [Cree-ya] (cesky Kríja), zalezi v jake casti Irska to zrovna jeÉireann je [Eh-rin] (cesky Érin) nebo [Ey-rin] (cesky Ejrin), a zase to zalezi na lokaci
jestli se nepletu, tak v Ulsterskem dialectu dokonce rikaji [Ee-y-rin] (cesky Íjrin)
Díky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat