Křestní jméno pro děvčátko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
38
19.6.23 11:04

Beatrice

• načítám...
644
20.6.23 18:54
@Anezka1990 píše:
Já jsem ujeta na keltský jména. Je vas vyber tajný, nebo reknes, čiste pro pokochani se?:)

Jeee :mrgreen: prvni syn je Liam, vzdycky jsme chteli Liama :D druhy syn je Noel, zvazovali jsme bud Noel nebo Niall, a due date jsme meli na prosinec a jeste jsme mezitim objevili Oasis, takze jsme vybrali Noela :srdce: a dcera je Emilia, po moji babicce. Jeste jsme zvazovali Croía a Éireann, ty jsem si taky zamilovala uz davno :D

Prostredni jmena maji Patrick, Ian, a Mary, ty jedou v rodine porad dokola :lol:

• načítám...
20.6.23 21:43

Odeta je nádherné jméno a znamená bohatstvi. :srdce:

Co třeba Jezabel Gašpar?

• načítám...
922
20.6.23 21:57
@alynch píše:
Jeee :mrgreen: prvni syn je Liam, vzdycky jsme chteli Liama :D druhy syn je Noel, zvazovali jsme bud Noel nebo Niall, a due date jsme meli na prosinec a jeste jsme mezitim objevili Oasis, takze jsme vybrali Noela :srdce: a dcera je Emilia, po moji babicce. Jeste jsme zvazovali Croía a Éireann, ty jsem si taky zamilovala uz davno :DProstredni jmena maji Patrick, Ian, a Mary, ty jedou v rodine porad dokola :lol:

Jezis, to je nádhera! :srdce:

• načítám...
644
21.6.23 00:21
@Anezka1990 píše:
Jezis, to je nádhera! :srdce:

Dekujeme! xx

• načítám...
1341
21.6.23 00:27
@Dee90 píše:
@Dani65 Děkuji za tip. Isadora jako ta španělská tanečnice, že?

Omlouvám se za pozdní odpověď, Isadora Duncan byla americká tanečnice.

• načítám...
8302
26.6.23 05:57

@Dee90 Ina, Lota, Adina, Ida, Laura, Gita, Ester, Erika,

• načítám...
7905
26.6.23 08:14
@alynch píše:
Jeee :mrgreen: prvni syn je Liam, vzdycky jsme chteli Liama :D druhy syn je Noel, zvazovali jsme bud Noel nebo Niall, a due date jsme meli na prosinec a jeste jsme mezitim objevili Oasis, takze jsme vybrali Noela :srdce: a dcera je Emilia, po moji babicce. Jeste jsme zvazovali Croía a Éireann, ty jsem si taky zamilovala uz davno :DProstredni jmena maji Patrick, Ian, a Mary, ty jedou v rodine porad dokola :lol:

Jak se prosím vyslovuje Croía? Éireann se vyslovuje jako Irene?

• načítám...
644
26.6.23 11:56
@Sonmi píše:
Jak se prosím vyslovuje Croía? Éireann se vyslovuje jako Irene?

Croía je [Cree-ah] (cesky Kría) nebo [Cree-ya] (cesky Kríja), zalezi v jake casti Irska to zrovna je :D

Éireann je [Eh-rin] (cesky Érin) nebo [Ey-rin] (cesky Ejrin), a zase to zalezi na lokaci :) jestli se nepletu, tak v Ulsterskem dialectu dokonce rikaji [Ee-y-rin] (cesky Íjrin)

• načítám...
7905
26.6.23 13:12
@alynch píše:
Croía je [Cree-ah] (cesky Kría) nebo [Cree-ya] (cesky Kríja), zalezi v jake casti Irska to zrovna je :DÉireann je [Eh-rin] (cesky Érin) nebo [Ey-rin] (cesky Ejrin), a zase to zalezi na lokaci :) jestli se nepletu, tak v Ulsterskem dialectu dokonce rikaji [Ee-y-rin] (cesky Íjrin)

Díky :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková